Şimdi Ara

Yeni Bir Pk Videosu Bence Çok Guzel (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
97
Cevap
0
Favori
6.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Falchon

quote:

Orjinalden alıntı: cidik

quote:

Orjinalden alıntı: yavuzzstar

Arkadaslar Ben Beramusta Oynuyorum Nick Herkul_x ( Oynu Bıraktım )Yurtbay arkadasım yeni bir video cekti kendisi suan oynu bıraktı ve memlekette ilk videosunda hep ezikleri kesmiş felan diye yorumlar yapılmıstı oda bu videoyu cekip memlekete gitti duzenlemeyi felan ben yaptım Pk lar çok guzel Saintix gibi 70 lvl var dun heralde linki yanlıs yazmısım ve yazdıklarımda çıkmamıs nasıl olmussa :D
    Herneyse alın Link umarım beğenirsiniz.

Link :http://rapid-share.de/files/27357372/TOD_PK_Movie_2.wmv.html

Yaw bu ne yazıyorum *** çıkıyor bişe anlamadım bu sitede reklam yasağı felanmı var :) Neyse araya - koydum

bu adama inanmayın
    ben hurcoo herkül hani şu emeklerini vermediğin
    anlatıym
    hergün dm kestik bi ton item çıkardık dendiki herkül de toplancak ii dedik verdik itemleri ona daha sonra boss bakdık eslantta talos kesdik önce ben 1 kere öldüm o zaman 61 dim ve pre diildim sonra kalkdık 30 taşa ama bilirsinizki 30 a kalksanda baya exin gider herneyse sonra boş çıktı gittik sq kestik iron nec. çıkardık yurtbayla ben % vurduk daha sonra bana sadece 50m verildi herkese pay edilcek dendi bossu 5-6 kişi kestik soruyorum herkül iron nec. 300m miydide bana 50m verdin? yurtbayın üstünü sen döşedin full eline mdyi sen aldın ama kaç kere ulaşmaya çalışdım sana hepsi fsss çok ayıp ettiniz bana

Eğer bu arkadaşa yaptıklarınız doğruysa çok ayıp etmişsiniz. Nasıl kişiliklere sahip olduğunuzu gördük.
    Sizinle gelip de burada muhattap olmam bile kabahat.
    Ve son oalrak söylüyorum ben şimdiye kadar ne hitmachine ne zero apos deru basıyor rezillik demedim çünkü onların adını alma gereği bile duymuyorum. Gereksiz insanların hakkında pek yorum yapmayı sevmiyorum anlıyomusun?

kelimesi kelimesine doru arkadaşım
    i.n. çıktı üstüne kondular hemen warriora verdiler
    o clanı bozdular herkül kurdu bi clan sonra beni almadılar bu item mevzusu yüzünden herkül cevap ver

• offffffffff ben cevabı vermişim adam forumdan çıkmış varmı böle bişi
  • Hurcoo bir item satılcak bölüşülecek denmedi kalkıpta yalan konusma sana 100 m vercez dedik tamam demedinmi ? Herkul_x eslantta geldi sana para vermek için sonra serkanla diğer adı neydi hatırlamıyorum onlarda abi bizdede para yok bizede ver dediler ozaman Herkul_x 150 m olan paranın tamamını 50 ser milyon dağıtmadımı ? ayrıca sana 100 m söz verilmiş 50 sini aldın 50 sine vermiyoruzmu denildi ? İtem için clan bozuldu diyorsun Serkan derviş değilmiydi clandan çıkan ? clan clan dediniz yabancı değilsiniz diye almadıkmı? Dm sizinle kestiğimiz dönemde item kime giderse onun demedikmi hangi itemini aldık kalkıp burda yalan konusuyorsun serkan la derviş 2 sinide halille gelir alırım getiririm kafeme sorarım tek tek gerekirse senide alırız uzak bir yerde değilsin yuz yuze gelir konusuruz bu dedikelerini bakarız kim yalancı burda senın söylediklerinin hepsi yalan bir tek 50 m kaldığı doğru şimdi kalkıpta bu adama inanmayın diyorsun ki bu bir video bunda inanılmayacak ne var onu anlamadım.Ayrıca ne itemin üstüne konucam 1 kere % vurdun diye i.n yi sanamı vermemiz gerekiyordu ? Yurtbayı ben duzdum zagoru ben duzdum serkanada item aldım dervişede item verdim master açtım serkanla dervişi getircem ve burda gercekleri yazdırcam bakalım kim yalancı ayrıca bi derdin varsa uzak yerde değilim gel derdini anlat yerim mekanım belli kalkıpta form sitelerinde yazmak serbest nasıl olsa diye kafana göre yazma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuzzstar -- 31 Temmuz 2006; 0:43:12 >

• quote:

Hurcoo bir item satılcak bölüşülecek denmedi kalkıpta yalan konusma sana 100 m vercez dedik tamam demedinmi ? Herkul_x eslantta geldi sana para vermek için sonra serkanla diğer adı neydi hatırlamıyorum onlarda abi bizdede para yok bizede ver dediler ozaman Herkul_x 150 m olan paranın tamamını 50 ser milyon dağıtmadımı ? ayrıca sana 100 m söz verilmiş 50 sini aldın 50 sine vermiyoruzmu denildi ? İtem için clan bozuldu diyorsun Serkan derviş değilmiydi clandan çıkan ? clan clan dediniz yabancı değilsiniz diye almadıkmı? Dm sizinle kestiğimiz dönemde item kime giderse onun demedikmi hangi itemini aldık kalkıp burda yalan konusuyorsun serkan la derviş 2 sinide halille gelir alırım getiririm kafeme sorarım tek tek gerekirse senide alırız uzak bir yerde değilsin yuz yuze gelir konusuruz bu dedikelerini bakarız kim yalancı burda senın söylediklerinin hepsi yalan bir tek 50 m kaldığı doğru şimdi kalkıpta bu adama inanmayın diyorsun ki bu bir video bunda inanılmayacak ne var onu anlamadım.Ayrıca ne itemin üstüne konucam 1 kere % vurdun diye i.n yi sanamı vermemiz gerekiyordu ? Yurtbayı ben duzdum zagoru ben duzdum serkanada item aldım dervişede item verdim master açtım serkanla dervişi getircem ve burda gercekleri yazdırcam bakalım kim yalancı ayrıca bi derdin varsa uzak yerde değilim gel derdini anlat yerim mekanım belli kalkıpta form sitelerinde yazmak serbest nasıl olsa diye kafana göre yazma

ya offfffffffff kabul ettik tamam verdinizmi sonradan?
    ben o yerini bildiğiniz avcılardaki hurco değilim kaç kere ulaşmaya çalıştım size yurtbayı dizdim diyosun o naaptı % vurmadımı? herkülde toplanılıcak dendi itemler sonra paraları dağıtılacak dendi bi ton dm kestik bana sadece durandal düşdü bumu senin adaletin??????

• Şimdi serkanla telde görüştüm sen muratmıssın charın asıl sahibi değil yarında sabah oda yazıcak buraya gercekleri herkul_x item için clan bozmadı clan bug vardı nazgol clanına gecici grildi clan bug duzeldi clan kuruldu Dm kesilip itemler herkul_x te toplanıyordu evet ama senın clana girdiğin dönemde değil sana hangi item dustude alındı ? senle dm keserken kime ne duserseydi. İ.n olayına gelince item satılıp boluşulecek die bir sey söylenmedi hurcoo 100 m vericez sana denildi oda tamam dendi 50 m aldı 50 m kaldı verilmedi Yurtbaya item duzuldu bugune kadar kaç tane bosta zagor herkul_x ve yurtbayla altına girdin yurtbayın duzulmesinden sanane sen bir veya 2 gun takıldın bizle 2 tane bosa % vurdun yurtbay zagor 1 yılı gecti bos kesmeye baslıyalı bir yıldır uğrasıyoruz 2 kere % vurmakla item duzulse herkes ful item olurdu bu oyunda zaten biz aynı mahalleden oynuyoruz birlik ve braberlik için de kime ne lazımsa onu aldık hiç item sorun edilmedi eğer item sorun edilseydi aramızda i.n herkul_x e gitmişti tutup zagora vermezdi al senın olsun diye değeri sorulmayacak bir item çünkü warriorlar h.q kesemezken Herkul_x mage haliyle 960 healle h.q kesti item dusurdu sanamı vercekti tuttu gene lazım olana verdi senın amacın ne onu anlamadım tutmus burda yalan yanlıs seyler yazıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuzzstar -- 31 Temmuz 2006; 1:16:54 >

• Guzel video hep ucundan donmus

mınor ve heal potu aynı andamı kullanıyor

wolflu atack ve defans kac lvl kac elındekıler ve elbıselerı ne

nasıl combo yapıyor W basılı ıken maus ılemı yoksa tuslara basarakmı
    Bende lvl 63 prıest vardı lvl 61 rogue aldım
    bunları cevaplayabılırse arkadasın yardımı dokunur teskkuler
  • quote:

Şimdi serkanla telde görüştüm sen muratmıssın charın asıl sahibi değil yarında sabah oda yazıcak buraya gercekleri herkul_x item için clan bozmadı clan bug vardı nazgol clanına gecici grildi clan bug duzeldi clan kuruldu Dm kesilip itemler herkul_x te toplanıyordu evet ama senın clana girdiğin dönemde değil sana hangi item dustude alındı ? senle dm keserken kime ne duserseydi. İ.n olayına gelince item satılıp boluşulecek die bir sey söylenmedi hurcoo 100 m vericez sana denildi oda tamam dendi 50 m aldı 50 m kaldı verilmedi Yurtbaya item duzuldu bugune kadar kaç tane bosta zagor herkul_x ve yurtbayla altına girdin yurtbayın duzulmesinden sanane sen bir veya 2 gun takıldın bizle 2 tane bosa % vurdun yurtbay zagor 1 yılı gecti bos kesmeye baslıyalı bir yıldır uğrasıyoruz 2 kere % vurmakla item duzulse herkes ful item olurdu bu oyunda zaten biz aynı mahalleden oynuyoruz birlik ve braberlik için de kime ne lazımsa onu aldık hiç item sorun edilmedi eğer item sorun edilseydi aramızda i.n herkul_x e gitmişti tutup zagora vermezdi al senın olsun diye değeri sorulmayacak bir item çünkü warriorlar h.q kesemezken Herkul_x mage haliyle 960 healle h.q kesti item dusurdu sanamı vercekti tuttu gene lazım olana verdi senın amacın ne onu anlamadım tutmus burda yalan yanlıs seyler yazıyorsun.

tamam arkadaşım haklısın diyelim onu bunu geçdim
    neden vermediniz kalan 50m i?

• kesdilmezim demiyorum yurtbay kesemess..! pm _maddening_ oke
    cz de kaşılaşak istesen anlaşmalı bi yere gidek wideosunu açsın kessede kesemesede wideoyu koycak oke mi?
  • Hp çok duserse potla minor aynı anda yapıyor comboyu nasıl yaptığını bilmiyorum üstü +7 sheller ve 2 parca +7 chitin elindekiler +8 md atack 1780 felan olması lazım o aralarda defansta 1100 civarı
  • adamınızada parasını wermiyosunuz utanmıyonmu yyavuz burda aç durumuna düşyosun
  • quote:

Hp çok duserse potla minor aynı anda yapıyor comboyu nasıl yaptığını bilmiyorum üstü +7 sheller ve 2 parca +7 chitin elindekiler +8 md atack 1780 felan olması lazım o aralarda defansta 1100 civarı

sagol levelı kac?

defans 300 ac ılemı 1100

baska saorum yok sagol yıne :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: maddening_100

kesdilmezim demiyorum yurtbay kesemess..! pm _maddening_ oke
    cz de kaşılaşak istesen anlaşmalı bi yere gidek wideosunu açsın kessede kesemesede wideoyu koycak oke mi?

Tamam kardes YuRTBaY seni kesemez ammada zoruna gitti ya ha bire yazıp duruyon. Ayrıca senı alakadar etmez adama vereceğimiz para adam akıllı konus laflarına dikkat et terbiyemi bozdurma.
  • ayıp ayıp werin adamın parasını o kadar dm ye gelmiş sizinlen açmısınız siz?
  • o kadarda düpe yapıyonuz adama 50m wermiyonuz açsınız...!
  • quote:

Orjinalden alıntı: maddening_100

o kadarda düpe yapıyonuz adama 50m wermiyonuz açsınız...!

Sen varya beyın özürlüsün sanırım o adam iyi kötü i.n dusen bir party de bulunmus sen hayatında kaç tane item dusurdun i.n gibi 0 kalkmıs diyorsun dupe yapıyorsunuz lan olm sen malmısın seni kesti diye şimdi dupecimi olduk beyin özürlü bebe aç olan biz değil sensin seni kestiya zoruna gitti nasıl olsa eziksin kesemiyorsun iftira atarakmı intikam almaya çalışıyorsun geri zekalı bebe Ben Herkul_x beramus ta oynadım dunya kadar item sattım bir tane pazarda alma satma item olmadı hepsi drop şimdi kalkmıs senın gibi bi beyin özürlü geri zekalı kalkıp dupcu ac diyemez dersende senın o beynini .. Ayrıca gecenın bu saatinde senın gibi cocuk beyni kadar bile gelişmemiş bir beyne sahip olan biriyle uğrascak vaktim yok benım bundan sonrasını kendin yaz kendin cevapla demek istediğmii anlamıssındır.

ADMİN BANNED PLS yavuzzstar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuzzstar -- 31 Temmuz 2006; 1:51:14 >

• ya neyi kesti bowlda yakaladı 800 spike wurdu dalga geçtim oturup kalkdım kestiler zati yurtbayı
  • henüz videoyu izlemedim kesin bişey sölemek istemiyorum ama eger bir adamı bile exe yatırdıysan sana yazık adamlar belki o %5 için 2 günlerini veriyolar bide res gelmedigini düşün o adam senin hakkında ne söler sence?eger ex kassan birine vurup onu exe yatırdıysa herbi emege küçücük bi saygın yok

Yeni Bir Pk Videosu Bence Çok Guzel
  • kardeş vidoyu biras izledim o çıplak adam az daha seni kesiyoduorada kotumgaliba arkadaşın hakkında dedigi eziklik doruama bu sadece benim görüşüm

• bırakın ya yurtbay kendini büyük göstermek için wideo çekiyo işte budur olayy
  • Walla baktım kota sınırda indirmek isterdimde ağustos gelmeden olmaz kardeş kaydediorum linki indiririm ağustos olsunda bi kotam sıfırlansın
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.