Şimdi Ara

Yeni Bir Pk Videosu Bence Çok Guzel (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
6.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: yavuzzstar

Maddening sen kesilmez bir adammısın ? Bu oynun yıkılmazı felanmısın kendini ne zannediyorsun? bu oyunda herkes herkesi kesebilir senide çok kesmiştir eminim oyunda nickini söyle öyle konusalım. Diğer bir konu ise Dm olayı bunun neresi yanlıs siz bu oyunda hiç dm kesen ellemiyormusunuz ? veya bowlda bos kesen görünce bırakıyormusunuz bırakın boşlar lafları sizin 70 lvl larınız her dakka slot basmaya geliyor ( Paket yapıp geri gönderiyoruz ) iyi ozaman item kasanı ellemeyelim lvl kasanı ellemeyelim ne amacınız kalcak bu oyunda ? bu bir oyun amaç belli 2 ırk var daha guclu olup diğer ırkı yenmek buda nasıl olur bugun hemen hemen herkesin yaptığı gibi item kastırmayacaksın lvl kastırmayacaksın kural budur ve en önemlisi bu bir oyundur ve videoda kuralına uygun cekilip buraya konmus simdi kalkıpta kimse nie dm keseni kesiyon adam ex nie yatıcak demesin yatacak tabi kardesim bugun Hitmachine slot basıyor video cekiyor adama helal olsun adam super adam su adam bu diyorsunuz ozaman kimse kalkıpta neden adam 70 olmus dupeden +3 unıg düzmüş birde Dm slot basıyor demiyorsunuz ? çünkü o yabancı siz ancak yabancılara taparsınız bir turk bunu yapınca suclu olur. Her form sitesinde boş konusup konuyu alıp cekenler olur ben ancak sizin anlayısınıza gulerim baska bişe demiyorum.
    evte f9devilin bir vidyosunda kimse dalmıyor dmye dalan adama malice vs atıp yatırıyorlar siz onlara birşey demessiniz czde siz sanki canavara dalana dalmıyorsunuz burda konuşuyorsunuz

• dm slotunu basmanın eziklikle ne alakası var. o zaman cz de dropların yüksek olmasının ne anlamı kaldı. eslanttaki gibi risksiz bi yer size göre! tabi adamlar bascak. exp e yatmasına da sebep olacak. karşı ırkın xp kasmasına yardım etcek halimiz yok. tabi onların lvl kasmalarını istemeyiz.
    ağlayacaksanız eslantta kesin bu kdr basit
  • güzel wideo sagol
  • hitmachine ne zaman wideosunda dm basmış söylermisin 3 wideosunuda izledim yok öyle bişi... yalan söyleme yavuzstar
  • quote:

Orjinalden alıntı: AcHeRoN

dm slotunu basmanın eziklikle ne alakası var. o zaman cz de dropların yüksek olmasının ne anlamı kaldı. eslanttaki gibi risksiz bi yer size göre! tabi adamlar bascak. exp e yatmasına da sebep olacak. karşı ırkın xp kasmasına yardım etcek halimiz yok. tabi onların lvl kasmalarını istemeyiz.

GüzeL demişsin Ben genede basmıyorum aMa basılmasınında emeğe saygıyla flan alakası yok

Video da Çok güzeL olmuş ellerinize sağLık dewamını bekleriz

• ben 62 lvl im ve bana utanmadan ilizyon atıyo ya uzuluyorum halıne yurtbay 1v1 de senı keserım demıyorum ama bır kere kesmıstım senı bowl da 1v1 de kesdım cok ıyı combocu degıl atak 1700 nasıl oluyo hayret ii item var ozaman ama abartılacak kadar ıyı degılsın onu sölim kesın tanıyordursun benı
  • quote:

Orjinalden alıntı: maddening_100

o kadarda düpe yapıyonuz adama 50m wermiyonuz açsınız...!

doru konuş aklını başına al bu adamlar hiç bi zaman dupe yapmadılar çıkarttıkları her item ya bosslardan ya dmlerden her ne kadar sorunum olsada kimseye iftira attırmam tek bir malları dahi dupe değil onların
  • düpecinin kralı onlar bide 1. video demiş x herkul beramusda ilkeri yaptı diye brini human town bug a yatırmış sonrada resm çekiyo içerde cok matah bişeymiş gibi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: maddening_100

düpecinin kralı onlar bide 1. video demiş x herkul beramusda ilkeri yaptı diye brini human town bug a yatırmış sonrada resm çekiyo içerde cok matah bişeymiş gibi...

ben onlarla birlikde kasdım benden daha iyimi bilicen
  • alayınız hileci
  • yurtbay ın defansı ac ile 1100 mü ? bismillah bir yanlışlık olmasın ? ac siz 800 defans demek bu yahu warrior gibi yani ? ulan +7 citinlerle benimkisi 755 oluyo pp ım var kekurılerım var +1 bunlarda defans verdiği halde dd yerine +7 citin kafalık giyersemde hadi 40 daha artar da 1100 olması icin +3 pp dual rol + bilmem kac lazım bence sallamıssın 1100 defans olayını,bu forumda 1100 defansı olan rogue varmı ? varsa konusmak isterim nasıl olmus o defans..
  • gecenki kliple bunun arasında aylar yıllar var o klipte charı oynayan kişi! devamlı failed verdiren birisiydi ya yurtbay bu oyunu fazla hızlı bir zamanda oynamayı öğrendi yada charı oynayan kişi charın asıl sahibi değil..
  • ve klip bir kac saat icinde cekilmiş,ex yerinden cm kımıldamamış%10.16 basılan kağıtların hepsi aynı yerlerinde basış sırası bile aynı,diyorumki charı oynayan kişi kesinlikle yurtbay ı gecen klipte oynayan kişi değil..wolf defans atak dex scrol buff ve ac sırası bile hic değişmemiş charı oynayan kişi kesinlikle bu işi biliyor ama sunuda unutmamak lazım czde o charı her zaman o adam oynamayacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Falchon

Orada exp kasanlara ve özellikle DM kesenlere dalması adilikten başka bişey deildir. (fazla açtırmayın )
    YuRTBaYın sevilcek bi yanı yok. Adam orada EXPe yatsaydı nolcaktı. İnsan emeği var onda. Bu demek ki yurtbayın insanın emeğine ne kadar saygı gösterdiğinin ve kendi kişiliğinin kanıtıdır. Dier PK ları güzel ama o yaptığını kınadım doğrusu.

Kardeşim orası cz o karşı cinsden yani Düşmanın sen kessen o gelır dalar sana sende dalcaksın adamı tanıyorm ben iyi birisidir sende saşma saşma konuşma
  • Video gzlmiş :) izledim
  • indiriorum bakalım nasıl bişi miş umarım güzeldir
  • videoyu izledim abi müzik geçişi biraz garip olmuş wede dm slotu basıo bence ayıp etmiş orda warior orda expe yatsa mutlumu olucak dm slotların basılmasından nefret ediorum!!!!!!!!!!!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: asasianss

ve klip bir kac saat icinde cekilmiş,ex yerinden cm kımıldamamış%10.16 basılan kağıtların hepsi aynı yerlerinde basış sırası bile aynı,diyorumki charı oynayan kişi kesinlikle yurtbay ı gecen klipte oynayan kişi değil..wolf defans atak dex scrol buff ve ac sırası bile hic değişmemiş charı oynayan kişi kesinlikle bu işi biliyor ama sunuda unutmamak lazım czde o charı her zaman o adam oynamayacak.

Valla helal olsun kardes sen bu oynu gercekten biliyorsun evet o video acele ile cekildi bu charla 3 kişi oynuyor biri ben gunde 2-3 kez giriyor yatıp geliyorum beceremiyorum can sıkıntısı suan oynayan 30 yasında bir arkadas oda pek sağlam oynayamıyor ama bu videoyu ceken bizim ufaklık yani ass ı guzel oynuyordu bu video 1 saat içinde cekildi hazırlandı ve siteye kondu Defans konusuna gelince 1100 yanlıs yazmısım özür 1010 defans weapon scrollla ayrıca kekurı ringle +3 olsa nolur 6 defans rolde 50 defans var rol görmeyen arkadaslar bilmiyor sanırım 1 rolde 50 defans var rogue earrinler defans var elf beltte 30 defans var yani 1100 de olsa normaldir bu itemlere sahip bi ass da Maddenıng_100 diyorsunki hepsi dupeci sen serefsizsin kalkıp burda iftira atıyorsun peki madem öyleydi bugune kadar neden sesin çıkmadı yazmadın cz de senı kesincemi dupeci olduk kaldıkı dupeci olsak md +8 deil shard +8 ve +7 chitin giymezdi yurtbay warriorumuz zagor 70 lvl de chitinla gezmezdi adam ol lafını bilde konus. Slot basma olayınagelince bugun 70 lvl humanların işi gucu slot basmak biz dm keserken ex kasarken cok basıldık bizde basıyoruz yanlıs diyen varsa desin ama bu bir oyun ve buda oynun kuralı

• quote:

Orjinalden alıntı: AcHeRoN

dm slotunu basmanın eziklikle ne alakası var. o zaman cz de dropların yüksek olmasının ne anlamı kaldı. eslanttaki gibi risksiz bi yer size göre! tabi adamlar bascak. exp e yatmasına da sebep olacak. karşı ırkın xp kasmasına yardım etcek halimiz yok. tabi onların lvl kasmalarını istemeyiz.

Belli ki sen daha oyuna yeni başlamışsın. Daha n00bsun ki saygı ne demek bilmiyorsun. Eskiden kişilerin birbirine olan saygısı kimsede kalmamış. Eskiden boss kesen adama dokunmazdı kimse CZde. Exp kasan adama dalmak ayıptı. CZde o kadar alan açmışlar Pk yapmak isteyenle yap PKni. Gidip de kasmaya çalışan adama niye dalıyon. Kaç kere olimpiada Bossu kesmeye başlamış adamın yanına oturup onu izledim ve bossu kestikten sora kapışmaya başladım. Kaç kere olimpia kralı cecilia ile yan yana golemlerde lvl kastım o bana dalmadan. Bu mu sizin saygınız? Sonra dionuz oyunu b*k ettiniz. Oyunun seviyesini düşürdünüz. Derler tabii senin gibi insana saygısı olmayan insan emeğine saygısı olmayan kişiler oyunu bu hale getirdi. Daha fazla konuşmak istemiyorum.
    Ve SaintX ide kessin dimi, YuRTBaY la birlikte 3 karus commanding offcer la zorla kesti. Ve SFORZaRiNG de çıplak, onu da zorla kesti. Çıplak bi admla md+8li full shelli adamın o kadar oyalanması da bir mucze doğrusu.
    EDIT: Ha bide aposta o kadar adam varken gidip de aposa dalmak tam bir eziklikten başka bişey deil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suyheuti -- 31 Temmuz 2006; 20:47:55 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.