Şimdi Ara

Yeni bir telefon aldığınızda, yaptıklarınız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Yeni bir telefon aldığınızda, kullandığınız, önerdiğiniz ayarlar, uygulamalar vb. nelerdir bunu merak ediyorum. Size zahmet paylaşabilir misiniz ?

• Karanlik modu acarim myt muzigi indiririm mp3 icin birde adblock a50 yj alinca boyle yapmistim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Saygili bir üslup ile açılan bir konu görünce cevaplamadan gecmem.

ilk olarak 1password ve hemen akabinde bankacılık uygulamalarımı ardından da netdania' yi kurarım. Ardından maillerimi ayarlarım ve WhatsApp kurulumunu yaparım. Here navigasyon uygulamasını ve ardından da ofis uygulamalarımi kurarım. En son olarak da sürekli kullandigim birkaç fotograf uygulamasını kurarım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim bilgiler için. Bildirim gelmediğinden mesajlarınızı yeni gördüm.
  • TR_001 kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam. Bildirim gelmediğinden cevap veremedim size. Benimde elime bugün yeni telefonum geçecek hayırlısı ile. Meizu 16th aldım ben ve aslında temel kullanımı (rom işleri ile oldukça fazla ilgilenirim) geçkin bir şekilde telefon kullandığımdan, ilk aldığımda acaba yapmam gereken testler var mıdır ? İnsanlar genel olarak ne yapıyor bunun merakına düştüm. Çünkü mesela telefonda ölü piksel olabilir, içindeki donanımlarda yapım aşamasında yaşanan bir sıkıntı olabilir. Bunun gibi nice sıkıntılar olabilir, hoparlör, ekran, pil ne bileyim mesela depolama hızı açısından şöyle bir sıkıntı okumuştum, aynı telefon'a sahip 3 kişi aynı anda, antutu'dan başlayarak, birçok test yapıyorlar ve maalesef ortalamalar birbirine yakın iken depolama hızında bir cihaz'ın 150mpbs'i zor görür iken diğer cihazlar 300 mpbs'i rahatlıkla görmüş. Bu yüzden biraz da bunlar kafamı karıştırdı. Ondan genel olarak acaba insanlar test'e tabi tutuyor mu telefonlarını, onu merak ettim :) Tekrar teşekkürler.

• UJohnLAue U kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,
    Öncelikle rica ederim. Düzeyli açılan ve saygı çerçevesinde bir konuya hasret kaldım gerçekten de..
    aradığınız bilgi hakkında benim de bilgim yok maalesef ama aldığınız telefonunun marka ve model ismini belirterek konu açarsanız çok daha fazla yardım alabilirsiniz diye düşünüyorum.

İyi forumlar..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz standart oluyor ama ilk olarak Instagram, Twitter gibi şeyleri yüklüyorum, ardından da kullanışlı bulduğum bazı fotoğrafçılık uygulamalarını yüklüyorum. İyi forumlar herkese.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.