Şimdi Ara

Yeni Blog açtım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlıkta da belirttiğim üzere yeni blog açtım. Kitaplar, diziler, Filmler ve güncel Kültür sanat haberleriyle donatıcam blogu. Her gün bir yazı paylaşıyorum. Şablon için baya uğraştım. İyi kötü yorumlarınız benim için önemlidir. Eleştirilerinizi beni iyiye doğru iten bir araç olarak görüyorum.

http://fantastik-dunyam.blogspot.com.tr/

• Evrenin Ötesi ile gönlümü çaldınız.
    Çok hoş beğendim takipteyim
  • @Lugat47 arkadasimiz da bir blog acti. Her hafta bir kitapla ilgili bilgi veriyor diyebiliriz. Oneririm kesinlikle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba
    yeni olan herkese tam destek veriyorum zira ben de yeniyim bu mecralarda, takipteyim, basarilar:)

ben de yeni actigim bloguma beklerim :)
    http://rafinasigmayanlar.blogspot.com.tr/?m=1

• quote:

Orijinalden alıntı: Deve Katili

@Lugat47 arkadasimiz da bir blog acti. Her hafta bir kitapla ilgili bilgi veriyor diyebiliriz. Oneririm kesinlikle

Lugat'ın blogumu vardı. Link atar mısın?
  • Deve Katili kullanıcısına yanıt
    Ben de yeniyim blog işlerinde ve yeni olan herkese tam destek takibe alacağım.Bir ufak öneri vereyim izleyiciler gadgetini koyarsanız eğer blogunuzu takip etmek daha kolay olur. Bu arada kendimce bir şeyler yazığım bloguma beklerim.http://kitaptankaleler.blogspot.com.tr/

Blog adresini de yazsaydınız güzel olurdu hocam. :) @Deve Katili
  • http://kitabatutkun.blogspot.com.tr/
    Buyrun lugat'ımızın blogu. Su an sadece hayvan ciftligi var ama her hafta yeni bir kitap ekleyecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deve Katili -- 1 Mayıs 2014; 20:54:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

http://kitabatutkun.blogspot.com.tr/
    Buyrun lugat'ımızın blogu. Su an sadece hayvan ciftligi var ama her hafta yeni bir kitap ekleyecek
    Herkes blog açıyor ya. Bende biraz kitap birikimim olsun açıcam zaten sırf merak ettiğim için.
    Takipteyim bloglarınızı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunderDucks

Herkes blog açıyor ya. Bende biraz kitap birikimim olsun açıcam zaten sırf merak ettiğim için.
    Takipteyim bloglarınızı

Alıntıları Göster
    Blog paylaşım konusuna dönmüş bura
  • kitap yazmayi planlayan arkadaslara blog acmayi bilhassa tavsiye ederim:D

• NaFs kullanıcısına yanıt
    izleyiciler gadgetini nasıl koyacağım. Çok baktım ama bulamadım. Bir tarif eder misiniz. Yerleşime bakıyorum Gadget ekleye basıyorum. Pencere açılıyor orada nereye tıklayacağım. Bu arada blogunuz güzelmiş. Tarzlarımız farklı olsada kitaplar güzel göründü gözüme.
  • quote:

Kitap hakkında yorumunu okumak için girdim kitabı okumamıza gerek kalmadı.Resmen yorum yapmamış başından sonuna romanı özetlemiş üstüne bir de anafikrini yazmış.Bir daha da uğramam.Geçen Naft'ın blog'a göz attığımda gayet güzel bir şekilde fazla detaya girmeden yorumlar yapmıştı o tarz bir şey bekliyordum ama yorum yerine özet geçmiş.

@NaFs @Lugat47

• quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

quote:

Kitap hakkında yorumunu okumak için girdim kitabı okumamıza gerek kalmadı.Resmen yorum yapmamış başından sonuna romanı özetlemiş üstüne bir de anafikrini yazmış.Bir daha da uğramam.Geçen Naft'ın blog'a göz attığımda gayet güzel bir şekilde fazla detaya girmeden yorumlar yapmıştı o tarz bir şey bekliyordum ama yorum yerine özet geçmiş.

@NaFs @Lugat47

Daha ilk kitap hocam, ilerleyen zamanlarda daha iyi olacagini dusunuyorum, ama ben begendim su anda da. Zaten hayvan ciftligi'nin onsozunde bunlardan fazlasi var.

• quote:

quote:

quote:

@NaFs @Lugat47

Daha ilk kitap hocam, ilerleyen zamanlarda daha iyi olacagini dusunuyorum, ama ben begendim su anda da. Zaten hayvan ciftligi'nin onsozunde bunlardan fazlasi var.

Önsözleri ve kapak arkalarını kitap bittikten sonra okurum spoiler yememek için.Çevirmenin kitap hakkında bilgi vermesi örnek gösterilemez zira o yapılanı da doğru bulmuyorum.Arkadaş kitapların özetlerini yayınlamak üzere bir blog kurmuşsa eğer gayet güzel ve kendisini tebrik ederim evet ama kitaplar hakkında yorum yapayım insanlarda bir fikir oluşsun diye düşünüp açmışsa rezil bir yazı olmuş.

• quote:

quote:

quote:

quote:

@NaFs @Lugat47

Önsözleri ve kapak arkalarını kitap bittikten sonra okurum spoiler yememek için.Çevirmenin kitap hakkında bilgi vermesi örnek gösterilemez zira o yapılanı da doğru bulmuyorum.Arkadaş kitapların özetlerini yayınlamak üzere bir blog kurmuşsa eğer gayet güzel ve kendisini tebrik ederim evet ama kitaplar hakkında yorum yapayım insanlarda bir fikir oluşsun diye düşünüp açmışsa rezil bir yazı olmuş.

Alıntıları Göster
    Bloglar için ana konu şart olmaya başladı sanırım

Önsözleri ve kapak arkalarını ben de okumuyorum kitabın özetini geçiyorlar resmen Ayrıca teşekkür ediyorum mümkün olduğunca içerik hakkında bir şey yazmamaya gayret ediyorum. Yoksa okuma şevki kırılıyor. @Sentez*
    Sentez haklı kısa özeti olmuş Hayvan Çiftliği'nin biraz daha dikkat edilmesi gerek. @Deve Katili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NaFs -- 1 Mayıs 2014; 23:32:35 >

• Sentez* kullanıcısına yanıt
    usta benle alıp veremediğn ne ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lugat47

usta benle alıp veremediğn ne ?

Sizle neden alıp veremediğim olsun ? Kitabı özet geçmenizi eleştirdim diye illaki sizle alıp veremediğim mi olması gerekiyor ?
  • Sentez* kullanıcısına yanıt
    sileriz blogu olur biter dert değl

• quote:

Orijinalden alıntı: Lugat47

sileriz blogu olur biter dert değl

Konu o değil sizle neden bir derdim olsun ? Buraya yazdığınız her şey eleştiriye açıktır.Eleştiriye tahammülünüz yoksa neden blog türü bir işe giriştiniz ki ? Yaptığınız işlere karşı aldığınız eleştirilerde "Bunun benle derdi var bu takık bana." diye düşünmek ya da "İyi o zaman sileriz blogu." diye çocukça şeyler yerine yapılan eleştirileri dikkate alıp yaptığınız şeylerdeki yanlışları düzeltmeniz daha doğru olur.Zira bu forumda sizinle derdi olan biri var mıdır bilmiyorum ama siz sadece ara sıra burada nick'ini gördüğüm bir üyesiniz ve sizin hakkınızda düşmanlığım olmamakla birlikte sizin hakkınızda bir fikrim de yok.
  • quote:

Sentez*

Sentez söylediklerin tamamen doğru katılıyorum ama Lügat'ın da haklı olduğu bir yer var ; adamın yazısına hakaret eder gibi yorum yazmışsın. Biraz daha anlayışlı yazsan eminim arkadaş da haklısın düzelteyim vs. gibi şeyler derdi. Yani söyleme biçiminin yanlış olduğunu düşünüyorum. Yoksa söylediklerinde haklısın kitabı tanıtan bir yazıda spoiler olmamalı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.