Şimdi Ara

YENİ BMW 1 SERİSİ F40 (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.090
Cevap
46
Favori
71.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kasanın ne zaman yenileneceği hakkında bilgisi ya da tahmini olan var mı?
    Teşekkürler..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tspeedy T kullanıcısına yanıt
    1 ve 2 fiyatı neredeyse aynı, bu nedenle merakımdan soruyorum, sakıncası yoksa neden 1 değil 2 ?

• Archi33tect kullanıcısına yanıt

araç makyajlandı. Bence sonbaharda lansmanı gerçekleşir. Ama müşteri temsilcisi bana TR ye gelmesi Haziran 2024 ü bulur demişti.

• Araçlarından haber alabilen var mı arkadaşlar malum fiyatı 1.652.000 olmuş aracın

• Selamlar,

Yaklaşık 6 aydır bu aracı kullanıyorum ve bir süredi aracı N viteste el freni çektikten sonra P ye aldığımda sarsılma oluyor. Araç çalıştırdığımızda olan titreme gibi belki bir tık daha şiddetli gibi. Bu durumu yaşayan var mı ? Normal bir durum mu ?

• ezeldenangaralı E kullanıcısına yanıt
    Normal hocam , hafif eğim varsa yada el frenini çekmeden P ye alınırsa yapıyor. Banada bir çok kez denk geldi.

• zaferolcu Z kullanıcısına yanıt

eğim olmadığı zamanlarda da yapıyor o yüzden içime bir şüphe düştü. Alışkanlık olarak hep el freni çektikten sonra P ye alıyorum. Bazen P den N ye aldığımda da sarsma yapabiliyor.

• Merhabalar,

Aracımı çok kısa süre de kullansam sanırım egzoz borusundan çıt çıt sesler geliyor. Aracı ilk aldığım günden beri var. Bir süre sonra geçer diye düşündüm ancak hala devam ediyor. Benzer durumda olan var mı? Sizce servise götürmeli miyim?

• Litityum kullanıcısına yanıt
    Hocam o ses sıcaktan genleşen parçaların soğuma esnasında çıkardığı sesler. Bir problem değil

• Litityum kullanıcısına yanıt

Hocam bu ses bende de geliyordu korkulacak bir şey değil öncelikle. Ben servise gittiğimde bunun stop ettikten sonraki egzoztaki bir kapakçığın(Adblue kaynaklı) kapanmasından dolayı olduğunu söylediler. Bende egzoz borusundaki bir kısmı değişim yapmışlardı garanti kapsamında. 2019-2021 arasındaki araçlarda olabiliyor demişti yetkili. Değişmese de sorun değil yani.

• zaferolcu Z kullanıcısına yanıt

Ben de öyle düşündüm ancak başka hiçbir araçta karşılaşmayınca biraz tedirgin oldum. Sağolun hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ezeldenangaralı E kullanıcısına yanıt

Aracım 118i ve 2023 model. Çok önemli bir şey değil sanırım. Bakım zamanı geldiğinde belirtirim herhalde. Çok teşekkürler.

• Merhabalar. Temmuz sipariş araçları gelenler var mıdır? Bu konuda birbirimize destek olalım arkadaşlar sipariş durumlarımızı bilirsek bayiler bizi oyalıyor mu yoksa gerçekten mi araç yok bunu anlayabiliriz.

• cedenver C kullanıcısına yanıt

Yılın son çeyreğine kaldı dedi satış temsilcisi. Sizden önce sipariş verip de aracı gelen olursa ve vazgeçerse de size haber veririm dedi. Başka alternatif olsa iptal edeceğim direkt de öyle bekliyoruz işte. Verdiğimiz para eriyor tabi bu arada orası ayrı.

• ben iptalimi verdim. Daha fazla enayi yerine konmayacağım. Paramızı alıp paraya para kattılar.

• cedenver C kullanıcısına yanıt
    Bana da kasım ayına ertelendiğini söylediler nedenini araştırmalarını ve tarafıma iletmelerini ve duruma göre siparişimi iptal edebileceğimi ilettim.

• euronun 30 üzerıne atmasıyla 2023 model 1 serılerının çoğu sahıbındende ılandan kalktı .

• Merhabalar. 25.000 km 118i 2020 model aracım Balat’a ikazı yaktı. Yakın zamanda değiştiren var mı. Fiyatlar nerelere gitti acaba . Şubatta 6000 tl civarıydı.

• arkadaşlar yeni araç teslim alanlara bi sorum olacak.msport paket aracın halı paspaslarında m renkleri oluyor mu?

• dfgdf D kullanıcısına yanıt
    Olmuyor

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.