Şimdi Ara

YENİ BMW 1 SERİSİ F40 (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: kelcevat1976
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.094
Cevap
47
Favori
71.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• bunlarıda kaldırmışlar galiba

• Ekrandan video oynatma zaten yok, yazılımla falan açıyorlar diye biliyorum. 2022 de teslim ettikleri araçlarda elle kontrol yok diye biliyorum. Çok da önemli bir özellik olduğunu düşünmüyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • aracın menüsünde tanıtım videosu var.onu izleyebiliyorum.oda hareket halinde kesiyor.sadece sesi geliyor.telefonu bağladığımda herşey ekrana yansıyor fakat youtube yok.bu arada benim aracım 2023 haziran teslim

• dfgdf D kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun öncelikle.
    Video oynatma zaten youtube üzerinden olmuyor. Usb bellek kullanarak video falan izlenebiliyor. Onun da araç hareket halindeyken kapanmaması için kodlama yapılıyor araçlara.
    El hareketi takibi bence de çok önemli değil. Ama dokunmatik ekran kesinlikle fark yaratıyor.

• Teşekkür ederim.ama bazı şeyler benim canımı sıkıyor.arka ambiyansları kaldırmışlar.arka kolçak gelmedi.soldaki ufak göz yok.

• cedenver C kullanıcısına yanıt
    Yanıt için teşekkür ederim ancak tam anlayamadım, makyajlı F40 ın mı gelmesi haziran 2024’ü bulur yoksa YEPYENİ Kasanın mı?

• selamlar 2 sorum olacak

1. kullanma kılavuzunda yazan, bilgi sistemini vale moduna alma olayı çalışıyor mu?
    2. lastiğe vida falan girince, sıradan lastikçiye gidip onartabiliyor muyuz? (runflat +basınç sensörü nedeniyle BMW servisine mi gitmek lazım)
  • lebu kullanıcısına yanıt
    Selamlar hocam,

— vale modunun olayı geçmiş aramalarınız, kişi kayıtları vb size özel kalmasını isteyebileceğiniz bilgilere erişimi kısıtlamak diye biliyorum. Çok da valeye araç teslim etmeyi sevmediğimden (valelerin araçları nasıl fütursuzca kullandığına şahit oldukça) hiç denemedim.
    — rft lastiğin asıl olayı lastiğin yanak kısımlarının güçlendirilmiş olması ve bu sayede araç tekeri sönmüş olsa da jantın altında kalan lastiğin içten yememesi, sizi de makul bir mesafede makul hızda bir yere ulaştırması. Lastiğin asfalta temas eden yüzeyi normal lastikten farklı değil. Eğer lastik asfalta bakan yüzünden vida sebebiyle patladıysa düzgün bir yama ile kullanmaya devam edersiniz. Ama lastik yanağındaki güçlendirilmiş kısım ağır bir yara aldıysa işinin ehli bir ustanın karar vermesi gerekir. Özellikle ince yanaklı lastiklerde çukura sert girme sonucu balon falan oluşursa o lastik kesinlikle değişmeli bildiğim kadarıyla. Sensör de sibobun hemen arkasında kibrit kutusu kadar bişey. Kolay kolay hasar görecek bişey değil, jantın içe kavisli yüzeyine yaslı durduğundan.

• lebu kullanıcısına yanıt
    Sıradan bir lastikçiye gidebilirsiniz fakat ucundaki sensörü çalmadığından emin olmalısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burhan21 -- 2 Ağustos 2023; 11:5:33 >
  • Sensörsüz aracı kullanmaya başladığınızda zaten 300-500m sonra ikaz verir ve sıfırlamaya çalışsanız da gitmez hocam.
    Sensörü komple iptal edebilmek için de araca bilgisayarla bağlanıp kodlama yapmak gerekiyor

• bu sensörler dışarıdan görülemiyor dimi?

ben aracı aldım ertesi gün 2 sibop kapağım gitti.türkiyede araba işleri çok sıkıntılı.bissürü adi insan var

Görseldeki siyah küçük parça sensör. Lastiğin içinde kalıyor. Jantın iç yüzüne yaslanarak duruyor.

• lieut_gkhn kullanıcısına yanıt
    Valla 300-500 metre uzun mesafeler :) ben yaz/kış değişimi yapmak için geçen sene gittim adam değişen yeni lastikleri kabaklarla değişmiş koymuş poşete verdi bana hem de boyutu farklı. Başka müşteri de yoktu sinek avlıyordu.

Evde farkedince gittim cevap hazır ‘bizde öyle şey olmaz’ :)

• burhan21 B kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam valla pis esnaf çok maalesef
    Normal şartlarda aracın basınç değişimini hemen algılar sensörler. Kışlık yazlık değişiminde bile hemen ötüyordu sistem. 300-500 derken fazladan söylemiş olabilirim.
    Sibop kapağı hırsızlığı yapılan ülkede maalesef her şey mümkün

Benim de sibop kapağını çaldılar. Gittim bundan aldım, hem güzel hemde emniyetli. Tavsiye ederim.

• m_albat M kullanıcısına yanıt
    Hocam aman diyim bunları kullanmayın. Benim daha önce başıma geldi. Bu tarz alüminyum/metal sibop kapakları sibop üzerinde oksitlenip yapışıyor. Hiçbir türlü sökemedi lastikçi. En sonunda sibop gövdesi kırıldı. Yeni sibop gövdesi almak zorunda kaldım sanayiye gidip. Bildiğimiz siyah sibop kapakları hem para bile etmez hem de çalınsa da içiniz acımaz. Sibop üzerine yapışsa bile falçata ile keser atarsınız. Uzun süre kullanmayacaksanız bir şey diyemem ama bizzat yaşadığım için söyleme gereği duydum. Hatta o zaman sibop gövdesinden fazla almıştım hala evdeki araç çantamda iki tane duruyor.

• lieut_gkhn kullanıcısına yanıt

benimde eski aracımda oldu.metal kapaklar sibopa yapışmış.ben sökemedim.wd40 sıktım.lastikçiye götürdüm biraz zorlayınca açıldı.lastikçide kullanma yoksa sibop komple değişmesi gerekir demişti.4 tane sibopada 450 filan demişti.

• arkadaşlar bilenlerden yardım rica etcem.bu hayalet göstergede km yazan yerde adres çıkıyor.ben km yazsın istiyorum.bunu nasıl yapabilirim?

Hocam kimsede görmedim öyle bir şey. Yani kodlama falanla da değiştiren görmedim. Orta ekranda navigasyon açıkken altındaki satırda adres görünüyor. Arabayı istop ettiğinizde toplam km sayacı çıkıyor ekran kapanana kadar. Onun dışında devir saati içindeki ekranlardan birinde ilk satırda toplam km yazan ekranı ayarlayabilirsiniz, sinyal kolunun başındaki BC isimli tuşa basarak.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.