Şimdi Ara

YENİ BMW 1 SERİSİ F40 (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.050
Cevap
44
Favori
68.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, start stop dışında arabayı kendiniz çalıştırdığınızda da alırı sarsınıtı oluyor mu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • alikags A kullanıcısına yanıt
    İlk çalıştırmada da sarsıntı oluyor, 3 silindir motor kaynaklı olduğu söyleniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yasuoyasu -- 13 Ekim 2022; 17:55:57 >
  • Merhaba 2019 first edition sportline son kasaya executive yokken app carplay disarida biryerde ekletilebiliyor mu acaba? Bilgisi olan var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alikags A kullanıcısına yanıt
    Merhaba aynı sorun bendede var. Bazen çok sakin çalışırken bazen aşırı derece sert çalışıyor.

• Merhabalar. 2020 model f40 aracımda takıntı haline gelen sorundan bahsedicem. Aracımla 10 ila 30 km hızla giderken ayağımı gazdan çektiğimde araçta sarsıntı oluyor. Salıncak gibi öne gidip geliyor. Bu sorun için 2 kere Otomol mertere gittim. Motor alt kulakçığın değiştiğini söylediler ama gene devam ediyordu sorun. Sonrasında Borusan avcılara gittim onlarda motor alt kulakçığından olduğunu ve ücretsiz bi şekilde değiştiğini söylediler. Ama sorun malesefki devam ediyor. Aynı hatayı yaşayan var mı. Servistekiler yeni 1 ve 2 serisinde sürekli karşılaştığını söylediler. 1m bi araç ve BMW gibi bi markaya yakışmayan bi sorun bence.

• Arkadaşlar merhaba,
    2021 model bmw 1 serisi m pket aracım var. Telefondan video oynatma özelliği var denilmişti nasıl yapılıyor biliyor musunuz ? Ekranım yeni tip ekranlardan full hayalet. Yardımcı olabilcek varsa sevinirim

• okus O kullanıcısına yanıt

Gizli özellikleri açtırarak yapılabiliyor. Orijinal hali ile kullanılamıyor maalesef.

• Herkese merhaba.

Bu konuya yazma amacım, kendi sipariş sürecimde yaşamış olduğum tecrübeleri paylaşarak almayı düşünen arkadaşlara bilgi verebilmek.

21 Haziran da internet sitesi üzerinden rez oluşturarak 75k ön ödemeyi gerçekleştirdik. Ön siparişinde bulunduğum araç 116d m sport skyscraper rengiydi. Siparişi oluştururken teslim olarak sistemde eylül ayı gözüküyordu. Eylül ayına geldiğimizde araç henüz üretime girmediği için ST yi biraz daraltarak aynı aracın benzinli versiyonu olması durumunda kabul edeceğimi belirttim ve 10 gün sonra başka biri tarafından iptal edilen 118i m sport aracı önerdiler. 16 Eylülde my Bmw uygulamasında üretimde gözükmeye başladı. Aracı 23 ekimde borusan samandıradan teslim aldım. Gelen geminin gümrükte yaşadığı problem olmasa 16 ekimde aracı teslim alabilecektim. Siparişini bekleyen arkadaşların üretim ile teslim tarihleri arasındaki süreyi yaklaşık hesaplayabilmeleri için fikir vermeye çalıştım.

Borusan Mapfre kasko teklifini 16.620 Tl olarak yaptı. Mali mesuliyet sınırsız isterseniz ak sigorta üzerinden ek poliçe ile tamamlıyorlar ve 1.260 tl ilave ücret istiyorlar. Kasko BMW yetkili servislerinin tamamında geçiyor. 4.000 tl ye kadar borusanda mini onarım veya anlaşmalı olan mini onarım servislerinde 7.000 tl ye kadar mini onarım yapılabildiğini belirttiler. yılda 2 defa Bmw ikame araç, 30 gün yurt dışı kapsamı ve hasarsızlık bozulmadan yılda bir defa orijinal cam değişimi de ekstraları. Bunların dışında aldığım en yakın kasko teklifini anadolu sigorta 26.000 tl olarak yaptı.

Detailing 216 firması ile ppf kaplama konusunda anlaştım. Önümüzdeki hafta aracın ön tampon, ön far, ön çamurluklarını ve motor kaputunu ppf kaplayacaklar. İlave olarak sürücü/yolcu camı ve ön camı da film kaplayacaklar. Bunlar için 16.650 ye el sıkıştık. Aracı kullanma fırsatım henüz olmadı. Kullandığımda sürüşe dahil bilgi paylaşabilirim.

Merak edenler için, orijinal kablosuz şarj modülü için dışarıdan 9.500 TL, keyles go sistemi için(bagaj dahil) 9.000 TL teklif aldım.

Umarım herkes en kısa sürede aracına kavuşur.

YENİ BMW 1 SERİSİ F40

• m_albat M kullanıcısına yanıt
    Tecrübelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler hocam. Güle güle güzel günlerde kullanın inşallah 🧿

Yakın zamanda aracına kavuşan diğer arkadaşlar da tecrübelerini ve düşüncelerini paylaşırsa çok sevinirim 😇

• Güle güle kullanın

• kelcevat1976 K kullanıcısına yanıt
    Sağ olun teşekkür ederim👍🏼

• lieut_gkhn kullanıcısına yanıt
    Umarım en kısa sürede sizler de kavuşursunuz, teşekkür ederim👍🏼

• Güle güle kullanın. Çok faydalı bilgiler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • corp8slave C kullanıcısına yanıt

Çok sağ olun, teşekkür ederim. Sorularınız olursa elimden geldiğince cevaplamaya çalışabilirim.

• m_albat M kullanıcısına yanıt

Öncelikle araciniz hayırlı olsun. Üstat sipariş verdiğiniz araci bekleyip onu mu aldınız yoksa size önerdiler benzinli aracımız satın aldınız? Bende temmuz ayı başında sipariş verenlerdenim ve hala my bmw üzerinde hiçbir güncelleme olmadı adınıza kayıtlı araç yoktur ibaresi görüyorum. Ancak bu hafta içinde benide arayıp siparisim ile ayni olmayan 2 araç önerdiler ve eğer siparişimi beklersem 2023 yılında geleceğini söylediler. Beklemek mi yoksa önerilen araçlardan birini almak mi mantıklı hala düşünmekteyim.

• handesign H kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Ben 21 haziran da 116d m sport ön ödeme gerçekleştirdim. O esnada site üzerinde eylül ayı teslim diye belirtiyordu. Eylül ayına geldiğimde üretime giren veya my bmw de gözüken herhangi bir araç olmadığı için temsilci ile görüştüm. Bana boşa çıkan 116d veya siparişi verdiğim aracın aynısı olmak şartıyla benzinlisini önermesini istedim. 5-10 gün sonra aynısının benzinlisi var istermisiniz diye sorunca evet dedim. Sarı sitede galericilerde bile 116d yok gibi. O yüzden 2023 ü beklemektense benzinliyi almanızı tavsiye ederim.

• Arkadaşlar, kışlık lastik için aşağıdaki iki markadan birini kullanan var mı? Tavsiye eder mi?

Pirelli SOTTOZERO Serie 3 M+S Run Flat

Continental wintercontact TS 860 SSR

• Diger konudaki yorum için ben teşekkür ederim. Eski aracım astra k kasaydı ve yaklaşık 4 kış boyunca continental ts 860 kullandım. Yaklaşık 100k km kullandım diyebilirim kar performansı çok iyi. Geçen sene yenisini tekrar aldım. İnşallah yeni aracım da gelirse aynı lastikleri kullanacağım.

• handesign H kullanıcısına yanıt
    İki lastik arasındaki karşılaştırmalara baktım test videolarını izledim continental ts 860 açık ara daha iyiymiş. Ben de ts 860 a yöneleceğim👍🏼

• Herkese merhaba, 3 sorum olacak;

1. Araca yazılım atan varmı? Tavsiye edeceğiniz yer öneri olur mu?
    2. Ufak ekranlar için telefon yansıtma geldi mi? yapabilen var mı?
    3. Kaucuk paspas önerisi yapabilecek var mı?

Teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.