Şimdi Ara

YENİ BMW 1 SERİSİ F40 (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.067
Cevap
45
Favori
69.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Selamlar bende de araç mevcut hemen ilk sorum gelsin. Trim sesi var mı sunrooftan sol arkadan.
  • corp8slave C kullanıcısına yanıt
    Yabancı forumlarda sizin bahsettiğiniz seslerle ilgili şikayet okumuştum. Biraz zorladım ama trim sesi yok hocam
    Hocam g20 forumunda da bahsetmişlerdi, makyajsızlarda sıkça görülmüş. Hatırladığım kadarıyla yetkili servise götürüp hallettirenler de var, bir süre sonra tekrar yaşayanlar da var.
  • ganil17 kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam,

- Bildiğiniz üzere bunlar artık çok pahalı oyuncaklar, tabi ki tercih sizin ancak üç silindirli 1,5 motoru çok da zorlamamak gerekir diye düşünüyorum.

- youtube’da g20 makyajsız kasa için uygulama videolarına denk gelmiştim ama idrive 6 için ayrı bir box koyuyorlar, orijinal ünite desteklemiyor bildiğim kadarıyla. Hatta bu sayfada epey bi geçmişe giderseniz yorumlarda görebilirsiniz.

- maalesef yorum yapamayacağım 😇
  • Merhabalar. Yakın zamanda tanıdığımın 1.16d’sini almayı düşünüyorum. Araç 2020 model 27 bin km’de Aracın almadan nelerine dikkat etmeliyim. Kronik sıkıntıları neler kısacası bana tecrübelerinizden bahseder misiniz? Şuanki mevcut aracım 2021 Corsa Ultimate. Ne gibi farklılıklar karşılar beni yazarsınız sevinirim. Bir de bu 1.5 B37C15A kodlu motor hakkında internette pek bir bilgi bulamadım. Şanzıman da Getrag’ın ıslak tipli çift kavraması mı? Teşekkürler şimdiden.
  • Forumculara iyi akşamlar,

Sanırım bmwnibul sitesinde fiyat değişikliği olmuş. Aslında borusanın faturalandırma sisteminde görünen fiyatları yeni yakalamış oldu sitedeki fiyatlar. Tabi umarım arka planda yeni bir zam daha gelmemiştir Borusan sisteminde.
  • lieut_gkhn kullanıcısına yanıt

10 gün içerisinde yüzde 5 ( 2'si üretim maliyetlerinin artması sebebiyleymiş) zam gelmiş gözüküyor. Sizin arabanızı ne zaman teslim ediyorlar hayırlısıyla.

• Sierre34 kullanıcısına yanıt
    Hocam 5inde st araç eşleşmesi oldu dedi. 6sında bmwtr uygulamasında “üretimde” görünmeye başladı.
    Sanırım gelecek haftanın sonuna doğru araç gelecek. Sevkiyat bekliyoruz.

Hadi inşallah. Uzun zamandır bekliyordunuz. Dizel'mi istemiştiniz?

• Sierre34 kullanıcısına yanıt
    Dizel istemiştim dizel geliyor hocam. Çok teşekkürler.

Güzel haberlerinizi bekleyeceğim. Sağlıcakla.

şimdiden hayırlı olsun. donanım ekletmiş miydiniz?

arabanın standart ve ek donanımları hakkında sitesinde çok açıklayıcı bilgi bulamadım.

mesela güvenlik donanımı neler içeriyor, standart ses sisteminde nerde kaç hoparlör var, hi-fi/harman ne farklar var. multimedya telefon arayüzünde ne var ne yok?

şu sıralar getirilen sportline /M için bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.

bir de sizin araba dışında boşa çıkıp önerilen araba oldu mu?

• lebu kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam,
    İlk kez sıfır araç deneyimi yaşadığım için söylediklerim yanıltıcı olabilir ama açıklamaya çalışayım.
    Yakın geçmişte yaşadığımız çip krizi (yarı iletken krizi) ve Rus-Ukr savaşı sebebiyle sürecin uzadığı kanaatindeyim. Sanırım bazı kablo demetlerini ukraynadan tedarik ediyordu bmw.
    Standart donanım diye aslında BMW Ürünleri (ios) uygulamasında geçen özellikler var ama Borusan ülkemize sportline veya msport paket olarak iki seçenekte getiriyor aracı. Zaten msport için de bazı görsel değişikliklerin dışında pek kayda değer bir şey yok.
    Şerit takip, şeritten çıkınca direksiyon müdahalesi ve titremesi, sanırım düşük hızlarda çarpışma önleme desteği, otomatik park ve son 50m sürüşü hafızaya alıp müdahalesiz geri manevra vs bulunuyor ve bunlar artık standart. Otomatik uzun far fonksiyonu opsiyonel. Yurt dışında yarı otonom sürüşe kadar araç doldurulabiliyor ama Tr’ye gelen araçlarda seçemiyoruz. Hifi ses sistemi sitede seçili geliyor, isterseniz harman kardon’a geçebilirsiniz (ben sipariş verirken bu seçim kapalıydı). Arasındaki farkı net bilmemekle birlikte hifi ses sisteminin benim için yeterli olacağını düşünüyorum. Apple Carplay ve Android Auto standart olarak geliyor yeni araçlarda. Multimedya ünitesi de 10,25” diye hatırlıyorum, standart olarak büyük ekran geliyor. Dediğim gibi sportline ile msport arasında direksiyon ve dış görünüş ile ilgili farklar haricinde pek değişiklik olmuyor.

Bana başka araç önerilmedi hocam. Özellikle araç sirkülasyonu çok olan yerlerde (istanbulda) bu ihtimalin daha yüksek olduğunu gördüm. Sadece istediğim aracın benzinlisi gelseydi kabul ederdim, farklı renk vs istemezdim sanırım. Ama dört aylık bekleme süreci yaşadım ve sürecin çok sancılı geçtiğini düşünüyorum. Umarım artık bu kadar sündürmezler üretim sürecini.

Bahsettiğim bmw ürünleri uygulamasını yüklerseniz daha ayrıntılı opsiyonları görebilirsiniz ancak Borusan Türkiyeye gelecek araçları mümkün olduğunca standart tutup sürecin daha hızlı işlemesini istiyor sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lieut_gkhn -- 19 Kasım 2022; 15:56:53 >

• Aracımın 2. Bakımını bugün yaptırdım. Denizli Özgür oto yetkili Servisi. 2020 model 1.18i 21.000 km de . Motor yağı ve filitreler toplam 5.600 TL tuttu.

Açıklamalarınız için teşekkür ederim. Forumda standart ses sistemi ile ilgili olumsuz görüşler ağırlıktaydı,

-hi-fi

-harman kardon

olarak 3 seçenek var. Eğer şu an gelen serilerde hi-fi paket varsa çok iyi.

Fiyat konusunda bir tahmin var mı, geldiği zaman mı hesap edecekler.?

• lebu kullanıcısına yanıt
    Hocam fiyat konusunda olay tamamen aracın gelişine bağlı. Gelene kadar BMW üretim maliyetlerinden dolayı da zam yapabilir, Borusan euro kurunun artışından dolayı da.
    Hifi sistem için de 205W amfi ve 10 adet hoparlör diye yazmışlar. Bana yeterli olur hifi.
  • Hayırlı olsun adınıza sevindim.. Kazasız belasız zam gelmeden kavuşursunuz hızlıca inşallah artık.
    Hocam merhabalar,

Yaklaşık 2 saat önce st aradı. Maalesef kötü haber. Ayın 29unda gemi geliyormuş ama benim araç içinde değil. Aralık ayına kaldı sevkiyat. Muhtemelen 10 aralık gibi gelir dedi. Bu durumda zaten 15 aralıktan erken teslim alamam.
    Çoğu gitti azı kaldı diyelim. Ha gayret🙂

hayırlısı, belki ötv matrah işinden avantajınız olur. aracı sizin de takip edebileceğiniz bir ürün kodu, şase numarası vs var mı elinizde,

bir de aracınızın konfigürasyonunu size mail attılar mı? donanım sayfasını paylaşabilir misiniz.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.