Şimdi Ara

YENİ BMW 3 SERİSİ Mİ..? YENİ VW CC Mİ..? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
2
Favori
28.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha araç Türkiye'ye yeni gelmek üzere.sanki millet binmişte 2 tur atmış gibi konuşuyo yok işte rüzgar yol sesi alıyo.ya arkadaşım bi rahat dur gözünü seveyim.
  • 3 serisi almak çok daha yerinde olur bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whisper911

kaya golf a6 dan her anlamda üstün mü dedin

Evet aynen öyle dedim.A6 iki defa test ederek bu yargıya vardım.

Yeni kasa A6 maalesef eski kasanın gerisinde.

Hangi anlamda yol tutuş,ses izolasyonu dahili ve harici sesler.Özelikle motor sesi

ve dışaradıan aracın içine giren diğer araçların sesleri vb.

Sessizlik, güvenlik, frenleme,yol tutuş hissiyatı bakımından Golf 6 yeni kasa A6 dan da üstün A4 ve makyajlı

kasa A4 den de üstün.Hele makyaşlı kasa A4 ve A5 deki sis farları tam bir fiyasko.

Siz yeni kasa A6 test etmediyseniz bu konuyu tartışmanın anlamı yok.

Ben yukarıda bahsettiğim araçları test ettim A4 3 sene bindim.

Saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: kayacem

quote:

Hangi anlamda yol tutuş,ses izolasyonu dahili ve harici sesler.Özelikle motor sesi

Sessizlik, güvenlik, frenleme,yol tutuş hissiyatı bakımından Golf 6 yeni kasa A6 dan da üstün A4 ve makyajlı

kasa A4 den de üstün.Hele makyaşlı kasa A4 ve A5 deki sis farları tam bir fiyasko.

Saygılar

Yuuuuuuuuuuuuh arkadasim yuuuhhh yoahhhh youajhsjeosjsjejdldkrldl yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: donnaiolo

quote:

quote:

Saygılar

Önce biraz üsluba dikkat edelim.Bu şekilde medeni bir tartışma ortamı olmaz.

Her anlamda demek tamamen değil.Bilinçli bir sürücüyü ilgilendiren yönleriyle üstünde demek istedim.

Burada marka savaşı yapmıyoruz.Önemli olan verdiğimiz paranın karşılığını maxımum düzeyde

alabilmektir.Bana buradan kimse oturduğu yerden klişe kullaktan dolma bilgilerle marka fanatikliği yapıp

ahkam kesmesin bu bahsettiğim araçları kullan arkadaşlara lafım yok.Şurada dostça arkadaşça konuşuyoruz.

Saygılar

• yok artık diyorum başka birsey demiyorum vw işe bmw'yide kıyaslıyorsunuz ya hayretler içerisine girdim

yakında ferrari ile vw kıyaslanırsa tam olur :)

GOLF R vs Ferrari 458 Italia bu başlıgıda gorcez mi acaba?
  • @kayacem

Bizle dalga geçiyorsanız bile düzgün üslübunuz sayesinde anlıyamıyoruz ve ciddi olarak Golf'ün bırak A4'ü A'6 dan bile üstün olduğunu iddia ediyorsunuz(Biz forumcak öyle anladık). Bir yanlış anlaşılma olmuş olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: plantamax

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: donnaiolo

quote:

quote:

Saygılar

Önce biraz üsluba dikkat edelim.Bu şekilde medeni bir tartışma ortamı olmaz.

Her anlamda demek tamamen değil.Bilinçli bir sürücüyü ilgilendiren yönleriyle üstünde demek istedim.

Burada marka savaşı yapmıyoruz.Önemli olan verdiğimiz paranın karşılığını maxımum düzeyde

alabilmektir.Bana buradan kimse oturduğu yerden klişe kullaktan dolma bilgilerle marka fanatikliği yapıp

ahkam kesmesin bu bahsettiğim araçları kullan arkadaşlara lafım yok.Şurada dostça arkadaşça konuşuyoruz.

Saygılar

Saygılar sevgiler, tecrübeler sunmaya gerek yok, biraz araştırma yapılır; araştımadan veriler elde edilemiyorsa; ses ölçüm cihazı ile iki aracın aynı yol üstünde aynı hızlarda içeri giren sesi ölçülür; sonuç görülür...Ama mutlaka ses seviyelerini test etmiş dergiler vardır. Arşivlere bakmak lazım.

Birinci nokta;saygılarımı tüm üyeler evrensel medeni bir insan olmanın gereği adına sosyal bir ortamın gereği olarak her zaman iletirim.

İkinci nokta dergilere test cihazlarına gerek yok.Kendi kulaklarımız bunun için yeterli.

Güvenlik noktasında, açarsınız Avrupa Birliğinin de onayladığı N-cap testlerine bakarsınız.

Bırakın artık şu marka fanatikliğini.Verdiğimiz paranın bize ne kadarı verimlilik anlamında geri dönüyor

ona bakalım.Yok efendim Bmw ile VW karşılaştırılır mıymış ?Bal gibi de karşılaştırılır.

Ben burada dostça bir soru sordum kendi araçlarda yaşadığım tecrübeleri aktardım.

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak çok kötü bir durum.Olayı marka savaşına çevirdiniz.

Saygılar

• Eski cc'yi 2 hafta önce inceleme fırsatım oldu. Arabaya stop'a basmadan çıkınca keyless-go'nun stop etmemesi dışında bayıldım. Direksiz kapıların coupe formunun arabaya verdiği hava bambaşka. Ama yenisinin tasarımı tam bir rezalet. Zaten motor farkı var bide 320d daha yakışıklı olunca tartışmaya gerek kalmıyor.
  • Arkadaş ciddi değil, kafa buluyor sizle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hederahelix

quote:

Orijinalden alıntı: ohara

quote:

Orijinalden alıntı: ULTIMATE93

YENİ BMW 3 SERİSİ Mİ..? YENİ VW CC Mİ..?

Yeni 3 serisinden rüzgar sesi sorunu var. Ayrıca iç mekan hacmi ve sessilik konusunda Passat'ın çok gerisinde.

Sen hala kendini avutmaya devam et. Evet, evet passat highline yeni 3 serisinden çok daha iyi araba. Sen haklısın

Passat sarhoşu olmuş bunlar hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Sexuality

@kayacem

Bizle dalga geçiyorsanız bile düzgün üslübunuz sayesinde anlıyamıyoruz ve ciddi olarak Golf'ün bırak A4'ü A'6 dan bile üstün olduğunu iddia ediyorsunuz(Biz forumcak öyle anladık). Bir yanlış anlaşılma olmuş olabilir mi?

Dalga geçmiyorum sevgili arkadaşım.İnsan kendisiyle dalga geçer.

3 aracı da kullanmış biri olarak kendi görüşlerimi sunuyorum.

Bunda yanlış olan nedir?Onu çözemedim.

Ben elimdeki donelerle konuşuyorum.

Konu VW-AUDİ değil.Konu yeni 3 serisi mi?yeni CC mi?

Bu kadar üstüme gelmenizin, duyarsız olmanızı anlamakta güçlük çekiyorum

Yani burada kendi düşüncelerimizi söylemeyecek miyiz?

Nerede kaldı formun fikir alışverişi işlevselliği.

En iyisi konuyu kapatsın admin arkadaş.

Saygılar..

• Bmw tokat manyağu oldu golf zaten yeni 1 serisinden iyi leonda yeni 1 serisinden iyi. Passat hem eski hem yeni 3 den iyi. 5 serisimi dediniz bir arkadaşın dediğine göre 5 serisine o kadar para vermeye gerek yok passatla aradaki farkı haketmiyormuş Ben phaetondan başka hiç bir vw ye 100 binden fazla para vermem. Tuhaf olan her vw övülüyor phaeton beğenilmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fss1403 -- 17 Şubat 2012; 23:03:34 >
  • quote:

quote:

Saygılar

gülüyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nik bulamadım idare et -- 17 Şubat 2012; 23:04:47 >

• Abi ben farkli dunyada yasiyorum herhalde.

Ben de golf 6 tdi kullaniyorum.

Ne kadar abartiyorlar bu araci. 1 serisinden iyi oluyor, a4ten iyi oluyor, a6dan iyi oluyor ve buyuk ihtimalle fake hesabin teki gelmis yeni 3 serisini canli bile gormeden ruzgar sesi problemi var diyor.

Yemin ediyorum cok ilginc bir forum.

Golften bu kadar memnunsaniz o zaman baska araba almayin demekten baska birsey demek dusmez bize.

Sahsen ben yeni 116i'yi surdugumde bile tekrar golfe binmek istedim. Yalitimdan ve genislikten baska bir artisi yok kabullenmeli herkes artik bunu.

Ama adam a6yi begenmemis. Golf daha iyimis. Neden degistiriyorsunuz o zaman araci. Madem digerleri daha kotu araba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BMW ye hakaret olmuş.
  • Yapma Hayrettin ! demek geliyor içimden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lady GarGara

Abi ben farkli dunyada yasiyorum herhalde.

Ben de golf 6 tdi kullaniyorum.

Ne kadar abartiyorlar bu araci. 1 serisinden iyi oluyor, a4ten iyi oluyor, a6dan iyi oluyor ve buyuk ihtimalle fake hesabin teki gelmis yeni 3 serisini canli bile gormeden ruzgar sesi problemi var diyor.

Yemin ediyorum cok ilginc bir forum.

Golften bu kadar memnunsaniz o zaman baska araba almayin demekten baska birsey demek dusmez bize.

Sahsen ben yeni 116i'yi surdugumde bile tekrar golfe binmek istedim. Yalitimdan ve genislikten baska bir artisi yok kabullenmeli herkes artik bunu.

Ama adam a6yi begenmemis. Golf daha iyimis. Neden degistiriyorsunuz o zaman araci. Madem digerleri daha kotu araba.

Üstadım sorun Golf sorunu değil.Ben 1 serisi kullanmadığım için yorum yapamayacağım.

Olay gayet basit olay şu ben Golf aracı satıp yeni bir araç alma niyetindeyim.

Amacım siz değerli arkadaşların görüşünü almak.Soru şu idi.

Yeni kasa 3 serisi mi?yoksa yeni makyajlı kasa VW CC mi?

Burada insanlar sevgi saygı çerçevesinde fikirlerini paylaşamayacak mı ?

Nasıl bir toplum olduk.

sucuklubaklava rumuzlu arkadaş senin kapasiten o yayınladığın video kadar.

Tartışma kültüründen ve bilgiden yoksun olunca olayı şarlatanlığa döküyorsunuz.

Keşke bana atfen yayınladığın videodaki kargalar kadar donen olsa idi elinde.

Saygılar

• hocam tavsiye vermeden önce kesinlikle şunu öğrenmemiz lazım...

- Alçak sürüş pozisyonu gibi bir takıntınız varmı ?
    - Yanlamak veya arkadan itişli araçla akrobasi yapmak gibi hevesleriniz var mı ?
    - Marka prestiji gibi bir takıntınız var mı ?
    - Yumuşak direksiyon sever misiniz ?

Şimdi niye bunları soruyorum, cevaplayacağım:

- Alçak sürüş pozisyonu arayan bir insan olarak Vw markasının hiçbir aracında bu pozisyonu bulamadım.. Daha önce de bende Golf 6 comfortline vardı, tek memnuniyetsizliğim sürüş pozisyonu oldu 2 sene kullanıp sattım.. tam olarak şundan bahsediyorum: koltuğu en aşağıya aldığınızda ve direksiyonu da buna paralel en aşağıya aldığınızda bile direksiyon yüksekte ve hafif yukarı doğru açılı şekilde kalıyor.. Aşağıya resimleri ekliyorum.. Daha sonra da alçak oturma pozisyonlu araçların resimlerini koyucağım:

2 Resim durumu anlatmak için yeterlidir sanırım... ne yaparsan yap daha alçak oturmak mümkün değil....

Şimdi de alçak oturma pozisyonla bir kaç foto koyalım, konsolun koltuklarda oturma pozisyonuna göre ne kadar aşağıda kaldığı görülebilir:

Sürüş pozisyonu konusu böyle ....

- Yumuşak direksiyon konusuna gelince: BMW 3 serisindeki direksiyon (eğer servetronik aldıysanız) Golf'ten çok daha yumuşaktır.. Passat ve CC 'deki direksiyon sistemi de Golf ile aynı diye tahmin yürütürsek BMW direksiyonuna göre daha sert kaldığı sonucuna ulaşabiliriz...

- Marka prestiji konusuna gelince, ben bu fiyatlardaki araçların prestijli olduğunu düşünmüyorum, yani ne 3 serisi prestijli, ne de Passat veya CC... o yüzden yorumu başkalarına bırakayım bu konuda..

- Araçla akrobasi yapma konusuna gelince, böyle bir beklentiniz varsa alacağınız yegane marka zaten BMW olmalıdır, arkadan itiş kullanmasını bilince çok zevkli...

Hakkınızda hayırlısı olsun...

• quote:

quote:

Saygılar

Merhaba iyi akşamlar öncelikle,

Şuan bahsettiğiniz 2012 model A6 2.0 TDI multitronic otomobil kullanmaktayım, yazınızda anlam veremediğim nokta C Segmenti halk arabası olan Volkswagen ile Coupe-D ve E segmenti premium marka Audi'leri karşılaştırarak C segmenti Golf 6'yı üstün bulmanız.

Marka fanatizanlığı yapmadım bu zamana kadar, yapmam da mesajlarımı takip edenler bilirler lakin bu saçmalamaktan başka birşey değil. Belgeler sununuz bize bu konu hakkında, bakalım hepbirlikte söylediğiniz üzere Golf'ün üstünlüğünü görelim, yıllardır göremediğimiz E segmentine karşı koyacak otomobil olduğunun farkına varamamışız.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.