Şimdi Ara

YENİ BMW 3 SERİSİ Mİ..? YENİ VW CC Mİ..? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
2
Favori
28.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • BMW'deki mekanik park freni sinir bozucu bir ayrıntı
  • quote:

Orijinalden alıntı: GreenHeart

Saçmalamayın3 serisinin sadece detay malzemesi ile sıfırdan bir CC dayanır döşenirTabiki de CC

TABİKİ DE 3 SERİSİ SAÇMALAMAYA GEREK YOK

Hı hı,hatta o detay malzemelerinin cc yi döşeyen artıklarıyla üstüne birde jetta döşenir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gh912

quote:

Orijinalden alıntı: GrandLotus

konu eskiymiş ama sadece şunu yazmak istiyorum fanatizmin tecavüze uğradığı dakikalar halk arabası ve bmw...

Kim o tecavüzcü,fantaziye kaçmadan ki hiç beceremedin açıkça söylesen hiç fena olmaz.Onun dışında söylediğin zaten kayda değer değil çünkü vw fanatiği göremedim ben.Halk arabasına gelince,haklısın halkın çoğunda vw modelleri görüyorum,bunda gocunacak ve rahatsız olacak bir şey yok.Keşke ülkemizde vergiler düşük olsada insanlarımız Almanların halk arabalarına;Bmw ve Mercedes'e binse.

Almanların halk arabası VW dir canım VolksWagen
    Almancan yoksa diye yazıyorum Volk=Halk s eki=onların demek Wagen ise Araba,taşıt demektir.Birleşince halkın arabası olur.
    Bir de biraz sınıfları araştırmalı.A serisine herkes biner ama S serisine kim biner?
    Ya da 1 serisine herkes biner ama 7 serisine kim biner?

Hı hı canım dediğin gibi vw Almanyada halk arabası bmw mercedes uzaylı arabası zaten.Onun için küçük bir köfteci dükkanı olan eniştem e60 kasa mtcec 5.30 dizelle her sene benim yazlığa gelip sen bunamı biniyorsun diyerek bana nispet yapıyor.Kendisi bizzat uzaylı olur.

• BMW ve Mercedes en sevdiğim araçlardandır. Ancak şu durum kesinlikle tartışılmaz bence. İki marka da eskisi kadar uzun ömürlü araç yapmıyorlar. Bir donem tamamıyla kaliteye yöneliküretim yapan dünyada artık her şey maliyete endeksli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GrandLotus

konu eskiymiş ama sadece şunu yazmak istiyorum fanatizmin tecavüze uğradığı dakikalar halk arabası ve bmw...

Kim o tecavüzcü,fantaziye kaçmadan ki hiç beceremedin açıkça söylesen hiç fena olmaz.Onun dışında söylediğin zaten kayda değer değil çünkü vw fanatiği göremedim ben.Halk arabasına gelince,haklısın halkın çoğunda vw modelleri görüyorum,bunda gocunacak ve rahatsız olacak bir şey yok.Keşke ülkemizde vergiler düşük olsada insanlarımız Almanların halk arabalarına;Bmw ve Mercedes'e binse.

Almanların halk arabası VW dir canım VolksWagen
    Almancan yoksa diye yazıyorum Volk=Halk s eki=onların demek Wagen ise Araba,taşıt demektir.Birleşince halkın arabası olur.
    Bir de biraz sınıfları araştırmalı.A serisine herkes biner ama S serisine kim biner?
    Ya da 1 serisine herkes biner ama 7 serisine kim biner?

Hı hı canım dediğin gibi vw Almanyada halk arabası bmw mercedes uzaylı arabası zaten.Onun için küçük bir köfteci dükkanı olan eniştem e60 kasa mtcec 5.30 dizelle her sene benim yazlığa gelip sen bunamı biniyorsun diyerek bana nispet yapıyor.Kendisi bizzat uzaylı olur.

ona bakılırsa çoluğun çocuğun elinde iPhone 5 var

Zaten ne zaman ülke olarak mala mülke önem vermeyi hava atmayı bırakırsak ozaman adam oluruz.

• Linea'nın bir reklamı var ya. Dışarı çıkın mutlaka bir tane göreceksiniz ve sorun diyor kendi araçları için. Şimdi çıkın dışarı ve sorun BMW dışında cevap VW fanları dışında zor.
  • Bu güne değin sanırım 20 nin üzerinde araç sahibi oldum. Mercedes, BMW, Audi, VW.....İçlerinde hala en sevdiğim Audi A5 olmuştur.

Şu an F30 3.16 i kullanmaktayım. A5 den sonra bu araçta da sürüş oldukça keyifli. 1.6 motor testlerde 0-100 km ye 8.5 saniyede çıkıyor ve 136 ps denilen araçlar genelde daha fazla güç üretmekte. Yakın zamanda bu motor VW de olduğu gibi chip tuning ile 200-240 ps güçlerle gezmeye başlayacak. Bu kadar güce gerek var mı bilmem ama araba zaten yeterince iyi hızlanıyor. Eski nesil 1.6 atmosferik motor ve önceki otomatik şanzumanla yeni motor ve 8 ileri zf in hiç bir ortak noktası yok. arabam.com da yazılı testlerde de yazılıolduğu üzere bu arabayla yanlamak mümkün ve gerçekten istenildiğinde çok ekonomik.

Geçen ay bir duruşma için ankaraya gidip geldim. 120-140 km hız ve oke modda klima açık ortalama 5.6 lt yakıt tükettim. Aynı yolda 1.16i otomatik (eski kasa) 7.5 lt yakardı.

CC kullandım ve deneyimlerimi yazdım. VW in fiyat kalite oranlı tek arabası bence passat dır, gerisi abartılıdır.

Marka imajı, Motor, Şanzuman, ergonomi ve sürüş dinamikleri bakımından bence BMW
    Daha geniş hacim, daha fazla bagaj, daha ekonomik tercih bence CC (vw ergonomi konusunda öncü markalardan biri olmasına rağmen hala bir commond uygulaması yok, bmw her şey sağ elinizin altında ve neredeyse sezgisel olarak kullanılmakta)

Paranın tam karşılığı passat.

Bu arada BMW yanladıktan sonra kendisini çok kolay toparlıyor ve bu noktada A5 kadar başarılı. Hatta A5 in önden kaymaya başladığı virajlarda dahi BMW daha başarılı. Sanırım arkadaş itişli olmasının verdiği bir avantaj. Ha bir de direksiyon çok daha net ve geri bildirimleri daha başarılı.

Araç siyah, TR paket, Confor Paket, Teknoloji Paket, Bej sensatech, 18 inç sportline jant (3.28i ilerdeki jantlar)

• Ben olsam 3 serisi alırdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.