Şimdi Ara

YENİ BMW 3 SERİSİ Mİ..? YENİ VW CC Mİ..? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
2
Favori
28.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RomeodL.

quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

Butun yorumları okudum ve gerçekten sinirlendim ayıp diye birşey var ben 2012 e90 kasa BMW 3.20d Sport Plus kullanıyordum arabanın keyfi mukkemmelden bıraz daha ustun neden dersenız arac gıttıgı asfaltı sıze hıssettırıyor koltuga oturunca kaputun şekli insanı hasta ediyor konfor deseniz iyi begenmesseniz RunFlat ları degiştirin dahada güzel olsun gelelim eglenceye arkadas itiş ve bmw yanlamanın ne demek oldugunu sıze ogretıcek bır araba ve DSC'yi devre dışı bırakmıyınca 230 la makas attıgımı bılıyorum temde ibrenin sonunu çok gördüm araç direksiyona hemen tepkisini veriyor ısıklarda tam gaz kalkınca yok 211 beygirmiş yok felanmış hepsi yalan oluyor heleki kendine guvenen ergen bır arac olan CC'ler şimdi gelelim işin özune yenı kasa 3 yeni nesil bir araç CC ise yeni kasasıyla normal Passat'a benzetmiş kendini hani resmen ben Passat'ın genç işiyim diyor biri 1.4 160 beygir digeri performansın kralı olan BMW'nin 2.0 184 beygiri yakıt anlamında 3.20'nin elini opmek lazım ben onu al bunu al demem ama 100 bin tlden fazla bir para veriyorsan 3.20d kuruşuna kadar hakkını verıyor benim gibi CC'de kullanmış 2007 sinden tutun 2012'sine kadar A4 kullanmış yeni 3ünden yeni 6sına binmiş bir adam olarak benim size tek tavsiyem 3.20d olur asla CC'lik bir hata yapmayın.

Otur soluklan biraz, tek cümle ile koca paragrafı bitirmişsin

230'la makas attınız demek, aracın son hızı kaç acaba 280 mi?

260 Hocam birazda devir bırakıyor son nefesi degil yani. :)

Bizim a4 tde gösterge hızı 280 , jettada 260 ozaman ben 115 beygir jettaylada 260 yapabilirim ya da 105 beygir mazdayla 240 ... Keşke dünya bukadar toz pembe olsaydı. Hiçbir 320d 260 yani gösterge hizinj yapamaz. 328 i kilit actirirsa yapabilir.

• 245 de kesiyor o da kadran hatasını falan çık 230 civarı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

Butun yorumları okudum ve gerçekten sinirlendim ayıp diye birşey var ben 2012 e90 kasa BMW 3.20d Sport Plus kullanıyordum arabanın keyfi mukkemmelden bıraz daha ustun neden dersenız arac gıttıgı asfaltı sıze hıssettırıyor koltuga oturunca kaputun şekli insanı hasta ediyor konfor deseniz iyi begenmesseniz RunFlat ları degiştirin dahada güzel olsun gelelim eglenceye arkadas itiş ve bmw yanlamanın ne demek oldugunu sıze ogretıcek bır araba ve DSC'yi devre dışı bırakmıyınca 230 la makas attıgımı bılıyorum temde ibrenin sonunu çok gördüm araç direksiyona hemen tepkisini veriyor ısıklarda tam gaz kalkınca yok 211 beygirmiş yok felanmış hepsi yalan oluyor heleki kendine guvenen ergen bır arac olan CC'ler şimdi gelelim işin özune yenı kasa 3 yeni nesil bir araç CC ise yeni kasasıyla normal Passat'a benzetmiş kendini hani resmen ben Passat'ın genç işiyim diyor biri 1.4 160 beygir digeri performansın kralı olan BMW'nin 2.0 184 beygiri yakıt anlamında 3.20'nin elini opmek lazım ben onu al bunu al demem ama 100 bin tlden fazla bir para veriyorsan 3.20d kuruşuna kadar hakkını verıyor benim gibi CC'de kullanmış 2007 sinden tutun 2012'sine kadar A4 kullanmış yeni 3ünden yeni 6sına binmiş bir adam olarak benim size tek tavsiyem 3.20d olur asla CC'lik bir hata yapmayın.

Otur soluklan biraz, tek cümle ile koca paragrafı bitirmişsin

230'la makas attınız demek, aracın son hızı kaç acaba 280 mi?

260 Hocam birazda devir bırakıyor son nefesi degil yani. :)

Hocam benim arabamı bana öğretmeyip birde üstüne yanlış bilgilendirme yapmayalım tarzı şeylerde demeyin benim videom var onlar olmadı gözlerim var 250 limit aşıyorlar burda. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

245 de kesiyor o da kadran hatasını falan çık 230 civarı

Yok 220'de bitiyor Linea 1.4 Multijet degil bu BMW BMW BMW.. :)
  • quote:

Sen üç turbolu BMW motoruna sahip 3.28'e kilit açtırılırsa yapar diyorsan sana hiç bir yorumum yok hocam sen Jetta'nın siniriyle bizim 184'lüklere çamur atmaya devam et.
  • vw ile bmw aynı klasın arabası değilki zaten....
    vw orta sınıf ise bmw üst sınıf.....elbette bmw....
  • birbirinin himayesinde olan 2 firmadan bahsediyoruz, premium sınıfta olan bir markası nasıl olurda normal bir marka aracından daha kötü olabilir ? Ayrıca birisi audi için süslü vw demiş, demekki wv den her türlü üstün, süsü ile olsa bile :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaBeRgE -- 2 Mart 2012; 2:23:00 >
  • quote:

quote:

Arkadaşım teknik verilerde azami hız için 230 yazarken nasil 260 gordun diyorum ben. Yanlış olmuş videonu kendin birkez daha izle. Kaftan hatası vs den önce 184 beygir bile olsa araba tamam dizel motorların kralı bile olsa o araba 260 yapmaz. Ayrıca yukarıda madem bütün arabaların kadran hızlarını siz son hiz kabul ediyorsunuz ozaman jetta bile 260 yapar dedim , jetta 260 yapar değil merak etmeyin bizde burda ilkokul çocuğu değiliz sidik yatıştırmak degil niyetimiz. 185 beygir 320 tork a4 kullanıyoruz 245 te tıkanıyor. Gösterge hizi 280 . Yukarıdaki anlatimdan esprili bir sekilde gostergemizdeki hızları yapamıyoruz demek için söyledim. Ha eger rampa inisi gibi bir yerse affola elbet yapilir :) ama duz yolda zor. Rampa inislerinde ya da ciddi bir yokuata ( sehirlerarasi ) cok rahat cikilabilir bir hiz olur bizim arabalar icin ... Kaldırır hem a4 hem 3 hemde c serisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Sen üç turbolu BMW motoruna sahip 3.28'e kilit açtırılırsa yapar diyorsan sana hiç bir yorumum yok hocam sen Jetta'nın siniriyle bizim 184'lüklere çamur atmaya devam et.

Üç turbolu dediğiniz arabada iki turbo kullanılıyor üç değil. Twinpower , twin çift demek oluyor ...
  • Twinpower volkswagen in tsı sina benzer bir motor. Ya kompressor artı turbo ya da sadece turbo , ya da çift turbo.
  • quote:

quote:

BMW audi ve mercedes arabalar yüksek motorlu olan modeller 250 km hıza elektronik olarak kilitlidir. Hiçbir normal çıkış a6 ya da 530 250 yi geçemez. Elektronik kilidi actirmaniz gerekir. Jetta zaten 180 üstüne çıkamaz , mazda da öyle.
  • quote:

Hatta bemewelerde 260tan sonra bir ekran çıkıyormuş,abi 3. turboya geçtim Türkiyeme feda ossung 300e kadr yolum var baaas baaas hakkını ver arabanın diyomuş dayıoğlu..
     YENİ BMW 3 SERİSİ Mİ..? YENİ VW CC Mİ..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 2 Mart 2012; 10:04:45 >

• Aaaa lütfen romeodl arkadaşımızı kizdirmayin. Yanlış gormus 260 i. ( rampa inmedigi sürece. Allah aşkına akila mantığa sigiyormu BMW kendi sitesinde ve bütün kitapciklarda azami hız ( ulaşılabilecek son hız ) 230 yaziyorda millet nasıl 260 yapıyor. Kaldı ki 250 Ye kilitlidir arabalar , oda yapabilecek arabalar . Acaba donanım sayesinde mi 260 oluyor Diye birde kosifleri arayıp sordum. 320d için son hız 230 efendim yanıtını aldım. BMW salak zaten kendi arabasını kendi teknik verisinde kotuluyor ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cos65 -- 2 Mart 2012; 11:36:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cos65

Aaaa lütfen romeodl arkadaşımızı kizdirmayin. Yanlış gormus 260 i. ( rampa inmedigi sürece. Allah aşkına akila mantığa sigiyormu BMW kendi sitesinde ve bütün kitapciklarda azami hız ( ulaşılabilecek son hız ) 230 yaziyorda millet nasıl 260 yapıyor. Kaldı ki 250 Ye kilitlidir arabalar , oda yapabilecek arabalar . Acaba donanım sayesinde mi 260 oluyor Diye birde kosifleri arayıp sordum. 320d için son hız 230 efendim yanıtını aldım. BMW salak zaten kendi arabasını kendi teknik verisinde kotuluyor ...

Salakmış demekki 260 gördügüm yer Tem'de kavacık tarafına dogru giderken hafif rampa var orda onu dogru diyorsunuz lafım yok ama duz yolda o 230'u ben çok geçtim ve ayriyetten sonrakinde video çektim yol biraz dolu oldugundan 248 felan yapıştıra bildim orda teknik verilerde nasıl yakıt tüketimi tutturulamıyorsa buda tutturulamıyor demekki ve ayrıca benim arabanın 0-100 5.9 diyor 5.9 saniyede 100 e çıksın ben burdaki herkeze aynısından alırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Hatta bemewelerde 260tan sonra bir ekran çıkıyormuş,abi 3. turboya geçtim Türkiyeme feda ossung 300e kadr yolum var baaas baaas hakkını ver arabanın diyomuş dayıoğlu..
     YENİ BMW 3 SERİSİ Mİ..? YENİ VW CC Mİ..?

Sen bi al bas der belki sana ozaman.

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşım teknik verilerde azami hız için 230 yazarken nasil 260 gordun diyorum ben. Yanlış olmuş videonu kendin birkez daha izle. Kaftan hatası vs den önce 184 beygir bile olsa araba tamam dizel motorların kralı bile olsa o araba 260 yapmaz. Ayrıca yukarıda madem bütün arabaların kadran hızlarını siz son hiz kabul ediyorsunuz ozaman jetta bile 260 yapar dedim , jetta 260 yapar değil merak etmeyin bizde burda ilkokul çocuğu değiliz sidik yatıştırmak degil niyetimiz. 185 beygir 320 tork a4 kullanıyoruz 245 te tıkanıyor. Gösterge hizi 280 . Yukarıdaki anlatimdan esprili bir sekilde gostergemizdeki hızları yapamıyoruz demek için söyledim. Ha eger rampa inisi gibi bir yerse affola elbet yapilir :) ama duz yolda zor. Rampa inislerinde ya da ciddi bir yokuata ( sehirlerarasi ) cok rahat cikilabilir bir hiz olur bizim arabalar icin ... Kaldırır hem a4 hem 3 hemde c serisi.

Hocam a4 zaten o konuda gerçekten iyi zaten 3 serisinden 1 hp fazla ama 60 nm tork eksiği var ve 1 sene kullandığım bir araba gerçekten güzel gidiyor c serisine hiç ilgi duymuyorum heleki arkadaş en düz paketini aldıktan sonra tövbe ettim yani fiyat düşük olsun diye biraz daha donanım çıkarsalardı belkide ön taraftaki mercedes amblemi bile verilmeyecekti hem benim arabının söyle birşeyi varhttp://resim.donanimhaber.com/m_58218053/mpage_1/f_/key_//tm.htm#58230382 burda herşeyi yazıyor ben bu arabanın kilitli olmadığınada inanarım ve 1,5 haftadır servisle sürekli sıfırını almak için kovalıyorum.

• bu baslikta yazan her sey yanlistir. Asla referans olarak kullanmayin.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam a4 zaten o konuda gerçekten iyi zaten 3 serisinden 1 hp fazla ama 60 nm tork eksiği var ve 1 sene kullandığım bir araba gerçekten güzel gidiyor c serisine hiç ilgi duymuyorum heleki arkadaş en düz paketini aldıktan sonra tövbe ettim yani fiyat düşük olsun diye biraz daha donanım çıkarsalardı belkide ön taraftaki mercedes amblemi bile verilmeyecekti hem benim arabının söyle birşeyi varhttp://resim.donanimhaber.com/m_58218053/mpage_1/f_/key_//tm.htm#58230382 burda herşeyi yazıyor ben bu arabanın kilitli olmadığınada inanarım ve 1,5 haftadır servisle sürekli sıfırını almak için kovalıyorum.

nasıl 320 d olduğuna emin misiniz arabanızın ? 7.5 saniye civarlarırıdır çünkü 320d beyfendi , 5.9 yazan model 328i twinpower turbodur . yanlış teknik verilere bakmışsınız oyüzden böyle bir karışıklık olmuş sanırım . ayrıca teknik verileri hep abartırlar , neden azami hızı az yazsınlar ...

• 1 senedir E90 320d kullanıyorum. Otobanda 250 km hıza çıktım bir kere 260 göremedim, klima açıktı ve araçta 3 kişiydik. Gelgelelim karşılaştırmaya rahatlık geniş ve kullanışlı bir iç mekan istiyorsanız cc ama amaç prestij ve performanssa kesinlikle 320d.
  • VW CC
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.