Şimdi Ara

YENİ BMW 3 SERİSİ Mİ..? YENİ VW CC Mİ..? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
2
Favori
28.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence vw.. premium düzeyde bir marka değil.. ancak bazı yönlerden premium imajı var.
    BMW tamamen premium bir marka bence..F30 Kasa daha yeni çıktı.. VW CC'nin yeni olduğu felan yok.. sadece makyaj gördü.
    Sizin için olmazsa olmaz opsiyonları ekleyin.. Maddi yöndende sıkıntı olmayacaksa bmw 3 serisi alın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfsaneFocus

BMW yi bu kadar küçük görülmesini anlamıyorum.

Yakında vw'yi ferrari'yle karşılaştırırsanız şaşırmam.

Sonrada neden anti vw konuları açılıyor derler.O kadar para verip vw armasıyla dolaşmak koyar bana bir kere .3 serisiyle kıyaslamak bile hata
  • vw alacağım son araç cc dir bu kadar netim

bmw sevmem ama iki araç arasında kalsam kesinlikle yeni 3 serisi alırdım
  • hocam 3ün 5 in hesabını yapmıyacaksın önce 3 alacan sonrada inşallah 5
  • 2 sayfa yorum var ama adam gibi yorum yapanlarin sayisi cok az.

Ozellikle boyle karsilastirma konularina bakip fikir edinmek istiyorum ancak her konuda oldugu gibi kavga gurultu.

Allah nasip ederse babamin eski aracini satip bende yeni bir arac almak istiyorum ancak insanlarin tecrubelerini paylasmasindan cok, birbiriyle uslubu hic hos olmayan tartismalari yuzunden eli bos donuyorum...

Aracinizi aldiginizda tecrubelerinizi biran once paylasirsaniz sevinirim.

Saygilar
  • arkadaşlar şunu belirtmek gerekir her arabanın her insan gibi karakteri vardır bu yüzden her arabanın her insana verdiği zevk farklıdır bu yüzden zevkleri ve renkleri tartışmamak gerekir ben marka takıntısı yapmamak ve bazı markaları haddinden fazla yükseltmemek lazım yani mercedesle bmw yi fazla abartmamak gerekir diye düşünüyorum bence araçlar şu anda kalitesi ve konforuyla değil marka prestijiyle satılıyor.
    gelelim 3 le cc nin karşılaştırılmasına bence bu konuyu açan arkadaşın ilk önce buna karar vermesi gerekiyor ben sportiflik mi istiyorum yoksa konfor mu istiyorum eğer konfor ağır basıyorsa cc veya c serisi almasını tavsiye ediyorum hepimiz biliyoruz ki bmw nin araçları konfor üzerine değil sportiflik üzerine kuruluyor.bence diğer markalar ford,vw,opel vs.gibi markalar kendini çok geliştirdi artık onlarda bmw ve mercedes e yakın araçlar üretebiliyor.
    şimdi bazı arkadaşlar kendi arabasının reklamını yapıyor diyebilir ancak arkadaşa ford mondeoyuda test etmesini öneririm çünkü yol tutuş,konfor ve sürüş dinamiğini iyi harmanlamış bir otomobildir almayacak olsa bile kullanması araç seçiminde ona referans olacaktır eğer hoşuna giderse bence 1 sene daha beklesin ve yeni kasa mondeoyu alsın

Saygılar

• hocam cc vw nin en çirkin arabası eskisi de çok iticiydi yeniside. ayrıca yeni 3 serisi olayı kopartmış alabilme ihtimalin var madem hiç kaçırma.
  • Abicim bu yeni 3 serisi otomobil degil baska birsey ikisi de iyi araba ama passat cc nezamandir var yeni BMW 3 serisinin herbakimdan cok gerisinde...
  • e92 bile passat cc den daha iyi be. f30 çarpalar atar. konfor da da, malzeme kalitesinde de, donanımda da. sürüş özelliklerine değinmeye gerek yok zaten.
  • Golf a6 dan daha iyiymis

Her turlu f30.Ruzgar sesi duyanlar araci test etti mi? Daha cumartesi 328i test ettik.140 a cikinca ruzgar sesi duyuldu ama sebebi sunroof'un acik olmasiydi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakkagan -- 1 Mart 2016; 2:56:39 >
  • herşey parayla alakalı paran yoksa kötülersin...
  • F30 320d ve 328i sürdüm.

Rüzgar sesi problemi kesinlikle yok.

Tek problem varsa o da var diyen kişinin kulağıdır. Ya da her çıkan yeni aracı kötüleme fantazisi vardır, gerek yeni A6 olsun, gerek F30 3 serisi olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly

Golf a6 dan daha iyiymis

Her turlu f30.Ruzgar sesi duyanlar araci test etti mi? Daha cumartesi 328i test ettik.140 a cikinca ruzgar sesi duyuldu ama sebebi sunroof'un acik olmasiydi :)

Golf6 dikkatinizi çekerim yeni kasa A6 ve A4 den;

"Yol tutuş, sessizlik, izolasyon, sürücüye verdiği güven hissi, motor sesi izolasyonu"

Euro N-cap den aldığı puan olarak da, tüm Bmw ve Audi modellerinde üstündür..

Yukarıda yazdığım noktalara itirazı olan varsa ispatlamaya hazırım.

Birde bu ses olayı görecelidir.Şahinden inip F30 binip test ederseniz size muazzam sessiz gelir.

Aracı 2 defa test ettim.İki araçta Bmw 320d base paketti.İki araçta da önceki iletimde yazdığım sorunlar mevcuttu.

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayacem -- 28 Şubat 2012; 17:05:51 >

• Yazdıklarım tamamen kişsel zevklerim doğrultusundadır ......

BMW hastasıy... dım.. Kalite ve özellikle motorlarına zaten laf etmek aptallık olur .. Genelde tasarım ve görselliğe göre yorumlar..
    E92 3 kasa ya kadar bence E46 daha güzeldi... F10 kötüdeil ama bence E60 özellikle M paket çok daha agresif ve hoş duruyor..
    1 iyidi yeni 1 rezalet .. vb bikaç model daha bence bmw tasarım açısından benim zevkime ters gelmeye başladı..

Yeni CC bence passatın çekilmiş baılmış hali gibi eski CC daha güzel ve farklı bi tasarımdı..

2011 170 hp dsg li full VW CC yi 1 gün kullanma fırsatım oldu..tabiki VW le BMW yi kıyaslamak çok aptalca olur bana göre ama CC gerçekten çok hoşuma gitti tasarımı iç konforu genişliği bana gayet iyi geldi dsg zaten çok başarılı... Özellikle şu kapıların direksiz açılamsı coupe havası beni bitirdi.. sırf o görüntü güzelliği için bile tercih ederim.. Sonuçta yine bir alman VW bi citroen pejo olsa bu konumda fransız araçlarını tercih etmem.. 2.0 170 hp gayet iyi bi seçim oabilri çok agresif spor performanslı bi kullanım aramıyosanız VW gayet iş görür bi araçtır..

Ama BMW ruhunu bulamazsınız o agresif ve spor sürüş tadı yoktur..

Yeni BMW daha ortalıkta olmayan bi araç bi kullanıp test edip ondan sonra konuşmak en doğru olanıdır..

Ama benim gibi coupe görünümlü olsun coupe havası olsun da bmw olmasad aolur diyen biriysen VW CC yada audi A5 derim..

Yok illa sedan dersen ben BMW nin yeni tasarımlarını eskisi kadar beğenmeyen biri olarak C 180 K AMG yi tek geçerdim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Corvınus -- 28 Şubat 2012; 17:12:05 >

• Hiç düşünmeden BMW derim. İçi biraz dar tek sıkıntısı o. Motoru müthiş. Tır bile bağlasan çeker. 0-100 7sn; yarış arabası mubarek.

Yeni 3.20'lerde 114 Bin yazıyor internet sitesinde. Geçen forumda bir arkadas 100 Bin'e pazarlık edip aldım dedi. Çok çok uygun fiyatı bence. 1 ay sonra %50 zam gelmeden alın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayacem

quote:

Golf a6 dan daha iyiymis

"Yol tutuş, sessizlik, izolasyon, sürücüye verdiği güven hissi, motor sesi izolasyonu"

Birde bu ses olayı görecelidir.Şahinden inip F30 binip test ederseniz size muazzam sessiz gelir.

Aracı 2 defa test ettim.İki araçta Bmw 320d base paketti.İki araçta da önceki iletimde yazdığım sorunlar mevcuttu.

Saygılar...

Insignia'dan f30 a bindim.Ondan sonra da makyajli c180 e bindim.En sessizi ve en iyisi f30 du

Dip not olarak duseyim dedim

Guvenlik istiyorsan boing al.En guvenli arac biliyorsun

• quote:

quote:

quote:

Golf a6 dan daha iyiymis

Saygılar...

Insignia'dan f30 a bindim.Ondan sonra da makyajli c180 e bindim.En sessizi ve en iyisi f30 du

Bahsini ettiğin araçları kullandım.İnsignia F30 dan sessizdir.

Rüzgar sesi olayını bir kez daha tekrar etmek istiyorum.

Rüzgar sesi olayı rüzgarın ön direklere çarpaması olayıdır.Yoksa cam açık kalmış gibi içeriye giren ses ten bahsetmiyorum

Ancak az da olsa b sütunundan içeriye ses geliyor.Bunu yanımdaki teste çıktığım Bmw danışmanı Mersin Tarık beyde kabul etti.

Senin(İnsignia) aracın tek sorunu hissiz direksiyonu.Yüksek sürat de direksiyon çok hissiz.

Belli bir miktarda da yol sesi alması.Ayrıca basık arka kısım.Bu konuda f30 arka koltuk sırası olarak çok başarılı.

Yol tutuş olarak C serisi AMg paket F30 dan A4 den iyidir.E serisi amg pakette F10 ve yeni A6 dan iyidir.

Benim yukarıda yazdığım güvenik faktörü tezini boing al diyerek mi, çürütecek sin?

Ben smile yapmıyorum dikkatini çekerim..

Saygılar...

• quote:

quote:

quote:

Golf a6 dan daha iyiymis

Saygılar...

Ömrümü resmen vw group ve audi araçlarını takip etmek ve vw grup araçlarına baglanmakla geçiriyorum ama asla golf 6 bir a4 ve a6 yi ya da hiç bir BMW modelini geçemez. Şahsen imzamdaki araçları kullanıyorum ancak c ile başlayan y ile biten arkadaş haklı. Euro ncap sonucu konusunda bir şey diyemem ancak golf çok uzun yıllar kullandık , şanzımanı dağıldı iki golfumuzunde. Şanzımanı dağılan 320 ya da a6 görmedim şahsen audi mizde sorun yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: cos65

quote:

quote:

quote:

Golf a6 dan daha iyiymis

Saygılar...

Ömrümü resmen vw group ve audi araçlarını takip etmek ve vw grup araçlarına baglanmakla geçiriyorum ama asla golf 6 bir a4 ve a6 yi ya da hiç bir BMW modelini geçemez. Şahsen imzamdaki araçları kullanıyorum ancak c ile başlayan y ile biten arkadaş haklı. Euro ncap sonucu konusunda bir şey diyemem ancak golf çok uzun yıllar kullandık , şanzımanı dağıldı iki golfumuzunde. Şanzımanı dağılan 320 ya da a6 görmedim şahsen audi mizde sorun yok.

C ile baslayip y ile biten mi

C180 e de bindim diyorum,insignia da kullandim diyorum

245 hp lik arabanin karsisinda bana 156 hp lik arabayi savunuyorsun

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.