|
Yeni BMW M4 Convertible tanıtıldı: Kumaş tavan, 510 beygir güç
-
-
%220 ÖTV başka bir şey demiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charaznable -- 26 Mayıs 2021; 13:27:13 > -
Kumaş tavan ne işe yarasın abi... Maalesef çöp.
-
yokmu şyle daica haberi,belki onu hayal edip alma şansımız olur...
-
Hesapladım eğer 500 yıl yaşasaydım krediyle alabilirdim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kumaş tavan olmasa alırdım bunu. O yüzden doğan'a devamkee.
-
650 vekil(etrafındakilerle) harcamaları azalacağına, halk için vergi artıyor. kriz zamanları, devlet büyükleri 1gr kazandıklarından bindikleri arabadan geri adım atmıyorsa ne anlamı kaldı demokrasinin.
kimi neden seçiyorum? ne anlamı kaldı seçim yapmanın?
peker diyor: komple yeniden kurulmalı.
-
adamlar 86 birime sıfır BMW alıyor... biz de bu birime 1.0 motor sıfır araba yok..
-
Ultra zenginler için güzel araç 😁
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dedelerimiz nasil Firebird hayali kurduysa, Babalarimiz nasil Ferrari hayali kurduysa ve hicbir zaman gerceklesmediyse bizim BMW M veya Mercedes AMG de gerceklesmez.
Egea konusu getirin şov yapalim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Amerika'da yaşayan bir insan 86 bin birim verip bu aracı alabilecek. Bizde 86 bin birime sıfır km araba yok. Sıradan beş para etmez bir araba bile kalmadı o paraya. Eskiden Kızılay'ın dağıttığı arabalar bile 150 bin liraya çıktı. Vay anasını ya. Kurlar uçuk, vergiler uçuk.
-
Bende bunu alacaktım ama kumaş tavan olduğu için gidip hard top Eos aldım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: kopser123Bende bunu alacaktım ama kumaş tavan olduğu için gidip hard top Eos aldım.
Aklın yolu bir bro
-
3 garajlı bir müstakil evin vardır, haftasonları biraz kaçamak, biraz hız yapmak için güneşli günlerde alıp çıkacaksın gezeceksin diye var bu arabalar bizim için geçerli değil, ben bunu alıp çukurambarda ışıklarda durduğum an arka koltuklara 3 suri gelir abey araban çok güzelmiş deyip benimle gezmeye başlarlar.
-
ARKADAŞLAR SELAM . BMW 4.20 CABRİO İÇİN SİNEKLİK ARIYORUM . ELİNDE OLUP KULLANMAYAN VARSA .. SATIN ALMAK İSTİYORUM . 0507 220 1222
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
%220 ÖTV başka bir şey demiyorum |
Kumaş tavan ne işe yarasın abi... Maalesef çöp.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X