|
Bugatti, 1800 beygirlik yeni hibrit süper otomobili Tourbillon'u tanıttı
-
-
V16 mı?
Bakın W değil...
V.
Yani Washington'un W'si değil, Van'ın V si. YÖH.
Bence 2026 teslimatları komple satılmıştır, en erken teslimat 2027 ikinci yarısıdır...
-
Bu balık ağzı ön ızgaralar dışında harika tasarımı var. Ama nedense sevemedik bu ikonik tasarımı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Araba bir tarafa da, bütün otomobillerde önümüze koyulan ucuz tabletimsilerden sonra şu muhteşem gösterge çok iyi geldi.. sadece şuna bakmak için direksiyona oturulur.
-
Bugatti ve Koenigsegg arasındaki rekabet çok hoşuma gidiyor. İki markanın da mühendislikleri mükemmel. Koenigsegg'in cevabını iple çekiyorum
-
Diğer markalar v12 den v6 motorlara geçiş yaparken Bugatti'nin v16 üretmesi. Ayrıca iç mekanda Chiron'da hayalet gösterge kullanırken 8 sene sonra çıkarmış oldukları arabada analog kullanmaları. Günümüz araçlarının geldikleri noktaya son bir cevap ve son v16 .
-
Kol saatini direksiyon simidine ustaca işlemiş, yerleştirmişler... Neyse gidip serçemi yıkıyı..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şu direksiyon tasarımı nedir öyle ya... bıraktık kalbimizi.
-
harfe takılmışsın da bazen "v" bazen de "w" harfi kullanılmasının bir sebebi var. w yazdıklarında dört sıra silindir kullandıklarını vurgulamak istiyorlar.
bu arada yöh nedir anlamadım?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 21 Haziran 2024; 15:0:22 > -
Masaüstü resmimiz gelmiş taze taze
-
0-300 km/h 10 sn
uçak mübarek
-
W motor demek 2 motorun birleştirildiği anlamına gelir. Arkadaşda V16 olmasına şaşırmış. Yani 16 silindirli tek motor olmasına.
-
Hayır.
W motorlarda tek blokta pistonlar iki sıra olarak çalışıyor.
V motorlarda ise tek sıra.
Ayırma, birleştirme vs. yok yani.
V16 demek, 8 pistonun yanyana dizildiği bir motor tasarımı demek. Bu da normalden çok daha uzun bir motor anlamına geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 21 Haziran 2024; 16:37:48 >
-
şehir içi kaç yakıyor. egea cross yerine alınır mı
-
bi egea değil
-
Direksiyon ve bütünleşik gösterge paneli tasarımı muazzam güzel. Adamlar yer uçağı yapmış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Alıntı
metni:harfe takılmışsın da bazen "v" bazen de "w" harfi kullanılmasının bir sebebi var. w yazdıklarında dört sıra silindir kullandıklarını vurgulamak istiyorlar. Deme.
Yöh bir şaşırma, hayret ünlemidir. Mesela sen de şöyle sesli bir şekilde "yöööööööhhh" diye söyle bak kulağa nasıl hoş geliyor, dene bir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V4LKyR -- 21 Haziran 2024; 17:58:59 > -
Hayır.
O tek blokta iki sıra piston dediğin blokların her biri, aslında VR6 tasarımını temel alan, tekil bir VR8 motordur. W16 motor ise, 2 adet VR8 motorun tek krankta birleşiminden meydana gelir.
Dolayısıyla, birleştirme var.
Ğüngülüççen varsa şoradan bakabilirsin:
-
Hey maşşallah araba ateş ediyor.
Stage 1 yazılımla 2.000 beygir olur bu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugatti'yi hiç sevememiştim ama bu modeli az çok beğendim. Rimac eli değmiş hali eskisine kıyasla daha cazip. Göstergeler muhteşem. Tablet gibi dijital göstergelerden gına gelmişti. Spor otomobilde dijital göstergenin işi nedir bir türlü anlayamadım. Çizgileri de eskisinden daha hoş. Orijinali tam bir çirkin ördekti.
Ama yine de safkan bir pist otomobili değil ne yazık ki.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Şu arabayı içinde tablet yok diye eleştirenler gördüm :D siz tesladan devam edin erkek arabası bu çok kurcalamayın
|
bi egea değil |
Benzer içerikler
- whatsapp mesaj sabitleme
- whatsapp numara kaydetmeden mesaj atma
- tiktok hesap silme
- whatsapp ekran görüntüsü alma engelleme
- android tv kumanda uygulaması
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X