Şimdi Ara

YENİ BMW X1 1.6 BENZİNLİ (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.279
Cevap
107
Favori
480.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ağırlık avantajınız

Normal kişilerde ağırlık avantajı var ama ben +120 katkı ile aracı 1570+120= 1690 kg. yapıyorum!
  • @egeliefe,
    sesli aramayı hiç kullandınız mı? Verimli çalışıyor mu?
  • Katlanır ayna nasıl olmaz ya ? Opsiyon olarak var mıydı yoksa siz mi almadınız.
  • Bu araci alacaginiza tiguan chrome edition dsg alin full aksesuar yapin x1 gecen fgun test ettim oldukca vasat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @egeliefe
    Hocam hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler olsun.
    Bu arada hiç aklımızda yokken bir X1 sevdası soktun aklımıza ama bakalım. Radikal bir karar gerektiren farklı bir araç X1.
    Ama işte ne olmak istediğinle alakalı durum, radikal kararlar veren farklı bir insan olmakmı yoksa sürü güdüsüyle az yakan ve 2. eli değerli olan ama sürücüsü ile duygu alışverişi olmayan bir araç sahibi olmakmı.
    Ben sizi tebrik ediyorum bu radikal kararınız için ve İdrive kumandasınında E90 lardan alınan (olsa gerek) kumanda olması içinde X1'e +1 de benden
  • quote:

Orijinalden alıntı: cestvrai

Bu araci alacaginiza tiguan chrome edition dsg alin full aksesuar yapin x1 gecen fgun test ettim oldukca vasat

Sizin gibi aksesuar fanı arkadaşlara tavsiyem lakin şu. Kia alın full+full aksesuar yapın, ha paranız tam fule yetmezse GELLY alın onu 2X(full+full) yapın güle güle binin.
    Yada biz gülelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KUTTA44

quote:

Bu araci alacaginiza tiguan chrome edition dsg alin full aksesuar yapin x1 gecen fgun test ettim oldukca vasat

Sizin gibi aksesuar fanı arkadaşlara tavsiyem lakin şu. Kia alın full+full aksesuar yapın, ha paranız tam fule yetmezse GELLY alın onu 2X(full+full) yapın güle güle binin.
    Yada biz gülelim.

@kutta

@cestvrai aklınıza mühendisliği aksesuardan daha çok önemseyen insanlar olabileceği ihtimali geliyor mu hiç?

• quote:

quote:

Yada biz gülelim.

Yine formundasin haci

• X1 ne dersin hocam, motoru tatmin etmez diyecen ama senin yaşında çok dikkat çeker kızlar arabaya hasta onu söyleyim:)
    Egeliefe 120 kg mış ama daha şimdiden 12 kız arkadaş yapmış

YENİ BMW X1 1.6 BENZİNLİ

Yani şöyle bir araç, yılda az km yapan 15-18k arası ve radarın bol olduğu ve dahada bollaşacağı bir durumda 9,4 sn ve 200 km/h neden olmasın.
    hemde 46-47 k ya brooooooo. Hadi gel mersin borusana gidek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KUTTA44 -- 9 Mayıs 2013; 14:31:18 >

• quote:

X1 ne dersin hocam, motoru tatmin etmez diyecen ama senin yaşında çok dikkat çeker kızlar arabaya hasta onu söyleyim:)
    Egeliefe 120 kg mış ama daha şimdiden 12 kız arkadaş yapmış

YENİ BMW X1 1.6 BENZİNLİ

Yani şöyle bir araç, yılda az km yapan 15-18k arası ve radarın bol olduğu ve dahada bollaşacağı bir durumda 9,4 sn ve 200 km/h neden olmasın.
    hemde 46-47 k ya brooooooo. Hadi gel mersin borusana gidek.

Broooo

Motordan kaybediyor o makine. 200ps alti motorlar bana psikolojik baski yapiyorlar :) ortam arac almaya musait degil suan icin. Ben beklemedeyim;)

Mersine geleyim yine gideriz borusana sibop kapagi caldirmaya :d

• quote:

iki aracın da 2000 dizellerini kulllandıktan sonra fikriniz değişir bence. Güç ve sürüş zevki olarak mukayese edilecek araçlar değil.

Önden çekişli 1500 kiloluk yerden yüksek bir araç alacaksanız, buyurun alın
  • quote:

sesli aramayı hiç kullandınız mı? Verimli çalışıyor mu?

İlk gün İphone'u bir tanımladım, o günden beri arabadayken handsfree konuşuyorum.

Hem eğlenceli, hem efektif hem de güvenli.
  • quote:

Katlanır ayna nasıl olmaz ya ? Opsiyon olarak var mıydı yoksa siz mi almadınız.

Yok hocam maalesef yok. Elinle ve güçle kapatıyorsun o aynaları :))

Ayrıca cruise control de yok.

Bir de anahtarı deliğe sokma var. 6 gün oldu hala alışamadım.
    Çünkü 17 ay anahtarı cebimden çıkarmadan araba kullanmaya öyle alışmışım ki?
  • quote:

Hocam hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler olsun.
    Bu arada hiç aklımızda yokken bir X1 sevdası soktun aklımıza ama bakalım. Radikal bir karar gerektiren farklı bir araç X1.

Çok teşekkür ederim. Darısı başınıza diyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egeliefe

quote:

Katlanır ayna nasıl olmaz ya ? Opsiyon olarak var mıydı yoksa siz mi almadınız.

Yok hocam maalesef yok. Elinle ve güçle kapatıyorsun o aynaları :))

Ayrıca cruise control de yok.

Bir de anahtarı deliğe sokma var. 6 gün oldu hala alışamadım.
    Çünkü 17 ay anahtarı cebimden çıkarmadan araba kullanmaya öyle alışmışım ki?

Hepsine alışırsınız

Ben de F30 kullandım bir gün ve 10 kere inip bindim yaklaşık, her seferinde anahtar aradım nereye koydum diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erciftci -- 9 Mayıs 2013; 15:33:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• X1'inizin ik haftası doluyor. yakıt ortalaması ne durumda su anda?
  • Borusana gittim biraz hava değişikliği olsun ve şimdiye kadar alıcı gözü ile bakmadığım X1 ide görüyüm istedim. Fiyat aldım test sürüşü yaptım.
    Ancak ilk anda kafamı karıştıran hamleyi yapmıştı zaten showroomdaki araç düzeni. Beyaz X1 x-line yanına 3.20d M pack Estoril maviyi koymuşlar
    X1 i beğendim, sürüş keyifli, dış tasarımına aluminyum detaylara jantlara beyaz xenonlara bayıldım. İç dizaynıda F30 dan iyi değil E90 dan kötü değil ama göstergeler sırıttı bu sefer nedense gelişmiş gösterge olmasını aradı gözlerim ve dar geldi gösterge grubunun boyutları. Ses sistemi egeliefeninde dediği gibi 1 tık iyi sanki bunun kaynağıda extradan twitter ları olması yan aynaların hizasında (hifi sistemlerde olduğu gibi ama hifi değil). Arkası çocuklar için daha iyi sanki 3 serisine göre yumulmuyorsun yani oturunca Bagaja içerden erişebiliyorsunki buda iyi çocuklu aile için. Malum seyahat çantasız AVM ye bile gidemezsiniz ve o çanta hem araçta yer kaplar hemde hırsızlara davetiye çıkarır. Arka orta koltuğunun sırt kısmı bir kayış yardımı ile içeri doğru katlanıyor, oraya hem o çantayı hemde çocukların ıvır zıvırını tıkıştırabilmek adına ince bir detay. (bmw için ince bir detay) Panoramik tavan yaz harici eğlenceli oluyor zaten daha önceki bir aracımdada vardı.
    Yağmurda hele romantizm.
    Sürüş kısmı içinse tok güvenilir geliyor insana, hızlanma o boyutda bir araç için yeterli, yol sesi bence daha az 3 seriye göre malum yerden yüksek, rüzgar sesini alamadım 100 e kadar çıkabildim yol ancak buna müsait çünkü. Geri görüş kamerası zengin ve hoş. İç aydınlatmanın renk ayarı eğlenceli zengin. Eco modda kullanılırsa 8-9 arası bir şehir içi tüketimi olur gibi sanki buda benim 3.20d ile 8-8,3 ort yaktırdığımı düşününce cepten çıkacak ekstra bir para olmayacak (mtv farkı) ancak atractiondan tasarruf yapacağız Beni asıl vuran baştanda dediğim gibi dış tasarım, mavi-deniz diye tabir edilen ve aluminyum ile süper kombinasyon oluşturan vede x-line 18'' ince yanak jantlarla çok hoş ve vahşi geliyor bana tasarımı. Siyah cam filmide bu renge cuk oturur.
    Sonra dayanamadım estoril 3 serisinin M pack da orda olduğu için 3.16 testine çıktım tekrar. Sportline bir araçtı ve sunroofsuzdu siyah kırmızı çizgili deri döşeme.
    X1 den sonra direkt kolostrofobik bir atmosfer yarattı bende demekki X1 ferah bir sürüş veriyor Motor ve yol sesini daha fazla veriyor içeriye X1 e göre ve bu sesle daha atak oluyorsun zaten. Direksiyon simidi F30 dan daha iyi ele oturuyor. Ama ben yine F30 estoril M pack sunrooflu bir araç içinde comf+techno
    50.900 fiyat aldım.
    X1 metalik renk-xline içinde 47,300 fiyat aldım. Daha aşağı inin 47 olsun dedim ısrarcı olmadan 47.200 belki dedi. Mayfest için X1 de %6 indirim üzerine 700 euro extra indirim oluyormuş. Haziranda 700 euro olmazmış.
    Sonra ikram edilen yeşil elmamı kocaman ısırarak E90 3.20 d me atlayıp otobanda sürat denemesi yaptım. yan yoldan otobana girerken önümde bir doğan vardı.
    Antep plakalı yanar dönerli bordo araç kaplması olan ama dinç görünen bir araçtı. Hislerim o aracın normal olmadığını anlattı bana ve otobana girer girmez gazladım sporta almamışım ama (elmada ya aklım) ve gerçekten doğan boş değildi oda beni kestirmiş gözüne 200 e kadar arkasından geçemedim inanın ve bu arada eksoz civarından ara sıra alev attırıyordu (nos ihtimali üzerinde yoğunlaştım) 200 den sonra geçtim ama adamın hali süperdi. Cam açık gözler faltaşı eller sımsıkı dreksiyonda ve gözleri göstergelerde Bense elmamın son kenarını ısırıyorum. Keyfe değer bir gezi oldu sonuç olarak. Hoşcakalın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KUTTA44 -- 9 Mayıs 2013; 18:30:04 >

• quote:

Borusana gittim biraz hava değişikliği olsun ve şimdiye kadar alıcı gözü ile bakmadığım X1 ide görüyüm istedim. Fiyat aldım test sürüşü yaptım.
    Ancak ilk anda kafamı karıştıran hamleyi yapmıştı zaten showroomdaki araç düzeni. Beyaz X1 x-line yanına 3.20d M pack Estoril maviyi koymuşlar
    X1 i beğendim, sürüş keyifli, dış tasarımına aluminyum detaylara jantlara beyaz xenonlara bayıldım. İç dizaynıda F30 dan iyi değil E90 dan kötü değil ama göstergeler sırıttı bu sefer nedense gelişmiş gösterge olmasını aradı gözlerim ve dar geldi gösterge grubunun boyutları. Ses sistemi egeliefeninde dediği gibi 1 tık iyi sanki bunun kaynağıda extradan twitter ları olması yan aynaların hizasında (hifi sistemlerde olduğu gibi ama hifi değil). Arkası çocuklar için daha iyi sanki 3 serisine göre yumulmuyorsun yani oturunca Bagaja içerden erişebiliyorsunki buda iyi çocuklu aile için. Malum seyahat çantasız AVM ye bile gidemezsiniz ve o çanta hem araçta yer kaplar hemde hırsızlara davetiye çıkarır. Arka orta koltuğunun sırt kısmı bir kayış yardımı ile içeri doğru katlanıyor, oraya hem o çantayı hemde çocukların ıvır zıvırını tıkıştırabilmek adına ince bir detay. (bmw için ince bir detay) Panoramik tavan yaz harici eğlenceli oluyor zaten daha önceki bir aracımdada vardı.
    Yağmurda hele romantizm.
    Sürüş kısmı içinse tok güvenilir geliyor insana, hızlanma o boyutda bir araç için yeterli, yol sesi bence daha az 3 seriye göre malum yerden yüksek, rüzgar sesini alamadım 100 e kadar çıkabildim yol ancak buna müsait çünkü. Geri görüş kamerası zengin ve hoş. İç aydınlatmanın renk ayarı eğlenceli zengin. Eco modda kullanılırsa 8-9 arası bir şehir içi tüketimi olur gibi sanki buda benim 3.20d ile 8-8,3 ort yaktırdığımı düşününce cepten çıkacak ekstra bir para olmayacak (mtv farkı) ancak atractiondan tasarruf yapacağız Beni asıl vuran baştanda dediğim gibi dış tasarım, mavi-deniz diye tabir edilen ve aluminyum ile süper kombinasyon oluşturan vede x-line 18'' ince yanak jantlarla çok hoş ve vahşi geliyor bana tasarımı. Siyah cam filmide bu renge cuk oturur.
    Sonra dayanamadım estoril 3 serisinin M pack da orda olduğu için 3.16 testine çıktım tekrar. Sportline bir araçtı ve sunroofsuzdu siyah kırmızı çizgili deri döşeme.
    X1 den sonra direkt kolostrofobik bir atmosfer yarattı bende demekki X1 ferah bir sürüş veriyor Motor ve yol sesini daha fazla veriyor içeriye X1 e göre ve bu sesle daha atak oluyorsun zaten. Direksiyon simidi F30 dan daha iyi ele oturuyor. Ama ben yine F30 estoril M pack sunrooflu bir araç içinde comf+techno
    50.900 fiyat aldım.
    X1 metalik renk-xline içinde 47,300 fiyat aldım. Daha aşağı inin 47 olsun dedim ısrarcı olmadan 47.200 belki dedi. Mayfest için X1 de %6 indirim üzerine 700 euro extra indirim oluyormuş. Haziranda 700 euro olmazmış.
    Sonra ikram edilen yeşil elmamı kocaman ısırarak E90 3.20 d me atlayıp otobanda sürat denemesi yaptım. yan yoldan otobana girerken önümde bir doğan vardı.
    Antep plakalı yanar dönerli bordo araç kaplması olan ama dinç görünen bir araçtı. Hislerim o aracın normal olmadığını anlattı bana ve otobana girer girmez gazladım sporta almamışım ama (elmada ya aklım) ve gerçekten doğan boş değildi oda beni kestirmiş gözüne 200 e kadar arkasından geçemedim inanın ve bu arada eksoz civarından ara sıra alev attırıyordu (nos ihtimali üzerinde yoğunlaştım) 200 den sonra geçtim ama adamın hali süperdi. Cam açık gözler faltaşı eller sımsıkı dreksiyonda ve gözleri göstergelerde Bense elmamın son kenarını ısırıyorum. Keyfe değer bir gezi oldu sonuç olarak. Hoşcakalın.

bmw ingiltere sitesinde x1'in ekranında gelişmiş gösterge paneli mevcut. Herhalde gelişmiş olmadığımızı düşünerek burada gerekli görmemişler.
     YENİ BMW X1 1.6 BENZİNLİ

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

X1 metalik renk-xline içinde 47,300 fiyat aldım.

Metalik olmasa 46.090 euro o araba

Yazını her zamanki gibi zevkle okudum. Çoğu fikirlerimiz birebir aynı.

Yakıt tüketimim ortalamada 10,2 litrelerde. Henüz 400 km.'deyim ama bu sabah boş yolda 26 km. yolu 23 dakikada 71 km. ortalama hızla ve 7,6 tüketerek bitirdim.

Daha önce yazmıştım. Sabah mesaim 07.00'ye çekildi ve 06.30'da İstanbul şehiriçi bile bana boş yol oldu.

Ortalama hedefim 9 litre ve altı.

• quote:

Herhalde gelişmiş olmadığımızı düşünerek burada gerekli görmemişler.

+1
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.