Şimdi Ara

YENİ BMW X1 1.6 BENZİNLİ (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.279
Cevap
107
Favori
480.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu da nazarlık oldu. Kaldırıma sürttüm.

YENİ BMW X1 1.6 BENZİNLİ

Elem terefiş.
    Kem gözlere şiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @egeliefe
    aracınız hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın.
    jant sürtme olayını da hiç takmayın, benim 4 jant cizik
    Ben de haftasonu arabayı servise götürdüm, bakım için.
    sabah erken gittim, işim de yoktu, orada bekledim ve beklerken de showroomdaki araçları inceledim.
    f20 ile x1 arasındaki direksiyon, göstergeler ve kumanda düğmeleri gibi farklılıklar benim de dikkatimi çekti.
    bunlar x1'in bir önceki jenerasyon olmasından kaynaklanıyor bence ve yeni kasada değişir muhtemelen.
    çok da mühim şeyler değil zaten, üç günde alışılır.
    test aracının üstünde de yazdığı gibi "siz keyfinize bakın" gerisi hikaye.

• quote:

"siz keyfinize bakın" gerisi hikaye.

Çok teşekkürler moral verici yazınız için.
  • araçta o kadar çok düğme var ki hangisi ne işe yarıyor diye anlamaya çalışırken böyle ufak tefek nazarlar benimkinde de kesin olur.
    geçmiş olsun.

fotografta dikkat ettim, start stop'u kapatmışsınız. çok mu sarsıntılı çalışıyor?
  • Yok sarsıntısı rahatsız edici değil. Ben çok benzin karı getirdiğine inanmadığım için F20'den alışkanlık kapatıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egeliefe

quote:

"siz keyfinize bakın" gerisi hikaye.

Çok teşekkürler moral verici yazınız için.

Moral vermek amaçlı yazmamıştım be hocam.
    Canavar gibi x1 yani, moral yazısına gerek yok bence
  • Eyvallah, çok teşekkürler.
  • quote:

Cuma akşamı 17.30'da Kosifler Bağdat Caddesine trafiğin izin verdiği ölçüde hızlıca vardım. Emanet 3.16'yı teslim edip satış temsilcimin yanına ulaştım. Herşey hazırdı. Arabaya boya koruma yapılmış, plaka takılmış, yazlık ve kışlık paspaslar üstüste serilmiş, anahtarlık elime verilmişti. Satış temsilcisi; adet gereği dosyamı elime verip hayırlı olsun diyerek beni X1'i teslim edecek arkadaşların yanına götürdü. Arabayı hazırlayana ayrı, teslim edene ayrı bahşişler vererek aracı teslim aldım. Kısa bir tanıtım yaptılar. Uzuna gerek yoktu çünkü çoğu şeyi biliyordum. Dualar ederek direksiyona geçtim ve kendimi Bağdat Caddesine attım. Stadımızın yanından süzülerek ilerlerken bir yandan da araba içinden (bluetoth bağlantısı ile) eşi-dostu arayıp durumu bildiriyordum.

Nautilius'a vardım. Sakin bir yere aracı parkedip söz verdiğim üzere fotoğraflar çekip sizlerle paylaştım. Sonra bişiler yiyip akşam trafiğinin azalmasını bekledim. Eve gidip X1'i parkettim.

Cumartesi sabahı kıta değiştirmeye karar verip Anadolu yakasından Avrupa yakasına bir seyahat yaptım. İşte bu seyahatte olumlu ve olumsuz yönleri daha iyi görmeye başladım.

Bende bağdat caddesi kosiflerden aldım yazılarınızı okurken aynı heyecanı tekrar anımsadım. Hayırlı olsun. Alla kaza bela vermesin güle güle kullanın.

• Çok teşekkür ederim.
  • Mayfest İstanbul Etkinlikleri:

TARİH SHOWROOM ETKİNLİK SAAT
    05 Mayıs 2013 Borusan Oto İstinye May Fest Caz Sabahı 11:00 - 15:00 arası
    11 Mayıs 2013 Kosifler Oto Bostancı May Fest Fun 11:00 - 16:00 arası
    12 Mayıs 2013 Borusan Oto Avcılar Mom & Fun 11:00 - 16:00 arası
    12 Mayıs 2013 Borusan Oto Dolmabahçe Anneler Gününe Özel May Fest Jazz Keyfi 11:00 - 16:00 arası
    12 Mayıs 2013 Kosifler Oto Bağdat Caddesi Özgür Şef'le Barbekü 12:00 - 16:00 arası
    18 Mayıs 2013 Borusan Oto Avcılar Özgür Şef'le Barbekü 12:00 - 16:00 arası
    18 Mayıs 2013 Borusan Oto İstinye May Fest Fun 11:00 - 16:00 arası
    19 Mayıs 2013 Kosifler Oto Bostancı May Fest Caz Sabahı 11:00 - 15:00 arası
    25 Mayıs 2013 Borusan Oto Dolmabahçe May Fest Keyfi: Şarap Tadımı 16:00 - 20:00 arası
    25 Mayıs 2013 Kosifler Oto Bağdat Caddesi May Fest'te Bir Trend: Raw Food 11:00 - 16:00 arası

• Ve ilk kez 2.el benzinli X1 satışı:

Adam 2.000 euro kar koymuş.

• 2. elde değer kazanan tek model
  • Bunlar galeri. Acaba kaçtan alıyorlar arabayı Borusan'dan?

Bu daha insaflı 1.000 euro kar gibi görünüyor.

• quote:

Bunlar galeri. Acaba kaçtan alıyorlar arabayı Borusan'dan?

Bu daha insaflı 1.000 euro kar gibi görünüyor.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-bmw-kolatlardan-2013-x1-1.6-sdrive-borusan-sifir-bufiyatabaska-yok-124091456/detay

Direksiyondan vites var mı sizin araçta ?

• Yok maalesef. (Benim eski C4 Picasso'da vardı)

Sende var mı hocam???

Bir de 2.0 Dizel'in yakıt tüketimi nasıl? Hangi şehir içi ve kaç km. ortalama hızla bildirirseniz çok sevinirim.
  • quote:

Yok maalesef. (Benim eski C4 Picasso'da vardı)

Sende var mı hocam???

Bir de 2.0 Dizel'in yakıt tüketimi nasıl? Hangi şehir içi ve kaç km. ortalama hızla bildirirseniz çok sevinirim.

yok, hayır. Eski tip vites ile olan da var mı bilmiyorum ama sanmıyorum.
    o yeni vites kolunu ben pek sevmiyorum da ondan sordum, eskisi ile mutluyum.

full şehiriçinde 7.5 - 8 civarı yakıyoruz, ara ara yüklenerek, çok kısa mesafe var ama (izmir)

rekorum 60-70 ortalama ile 5.5 (yaklaşık 30kim'lik yarım şehiriçi diyebileceğimiz güzergahta, sabah 5 buçuk civarı, çok hafif aşağı eğim)
    (zaten minimum katalog verisi 5.3 aracın)

uzun mesafe ise izmir ankara 100-110 ortalama, klimasız 5.8

mevsimine göre çok farkedio tabii buralarda, yazın bakmamak lazım yol bilgisayarına

• quote:

full şehiriçinde 7.5 - 8 civarı

Ben hem İstanbul hem de benzin nedeniyle bu rakamı anca uzun yolda görürüm.

Razı olduğum 10 şu anki durum 10,8 litre.
  • Hayırlı Uğurlu Olsun ALLAH kazasız belasız uzun yıllar kullanmayı nasip etsin.
  • quote:

quote:

full şehiriçinde 7.5 - 8 civarı

Ben hem İstanbul hem de benzin nedeniyle bu rakamı anca uzun yolda görürüm.

Razı olduğum 10 şu anki durum 10,8 litre.

İki çeker ve ağırlık avantajınız var ama uzun vadeli ortalamada 10'un altı zor sizin için. Araç hem ağır hem de normal araçlara göre yüksek.
    Son hız da ondan dolayı sıkıntılı zaten.

Edit: sizde start-stop, eco pro falan da var heralde. Biz 4 teker, 1 direksiyon ve ayak hassasiyeti ile geziyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erciftci -- 7 Mayıs 2013; 15:30:40 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

sizde start-stop, eco pro falan da var heralde.

Var var.

quote:

Hayırlı Uğurlu Olsun ALLAH kazasız belasız uzun yıllar kullanmayı nasip etsin.

Teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.