Şimdi Ara

YENİ BMW X1 1.6 BENZİNLİ (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.279
Cevap
107
Favori
480.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: egeliefe

Bu arada Mayfest bugün başladı. Yeni BMW almak isteyenlere duyurulur. Satış kanalları ile temasa geçsinler.
    Detay öğrenen yazarsa sevinirim.

myfest tam olarak nedir?ne kadar indirim yapılıyor?
  • @egeliefe, teslim bugüneydi diye hatırlıyorum, Yarına mı kaldı?
    Bu arada kur yüzünüzü güldürüyor olmalı. 2.37'ye dayandı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozguradam1

quote:

Bu arada Mayfest bugün başladı. Yeni BMW almak isteyenlere duyurulur. Satış kanalları ile temasa geçsinler.
    Detay öğrenen yazarsa sevinirim.

myfest tam olarak nedir?ne kadar indirim yapılıyor?

Az önce Dolmabahçe'yle görüştüm. Mayfest'in sadece haftasonlarına özel bazı indirim ve hediyeler sunduğu belirtildi.
    Ancak henüz içerik belli değil. Mayıs ayı indirim oranlarıysa Nisan ayıyla aynı. (Yaklaşık %6 - %6.5)

• quote:

@egeliefe, teslim bugüneydi diye hatırlıyorum, Yarına mı kaldı?
    Bu arada kur yüzünüzü güldürüyor olmalı. 2.37'ye dayandı.

Teslimat yarına kaldı.
    Evet kur şu an o seviyelerde. Ben 2.35 ile ödedim. İki gün sonra 2.33'e indi.
    Gülsem mi ağlasam mı bilemedim.
  • quote:

Az önce Kosifler aradı. Plaka seçtik telefonla. Pek bir önemi yok 'EFE' plaka olmadığı için ama 'HB' plaka oldu Üsküdar şube olduğu için. Bu arada EFE oğlumun adı ve 15.000 TL verebilseydim EFE plaka bulacaklardı bana.

İyi rüşvet var demek bu iş'te

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erciftci -- 2 Mayıs 2013; 14:20:57 >
  • quote:

Az önce Kosifler aradı. Plaka seçtik telefonla. Pek bir önemi yok 'EFE' plaka olmadığı için ama 'HB' plaka oldu Üsküdar şube olduğu için. Bu arada EFE oğlumun adı ve 15.000 TL verebilseydim EFE plaka bulacaklardı bana.

Piyasasi baya yuksekmis:) Ailemin ilk arabasi 86 yada 87 model sahindi. Plakasi da EFE idi. 93 te sattik. O aradaki yillardan birinde tam hatirlamiyorum baya ufaktim, arkadan EFE plakali iyi marka bir arac geliyordu. Bir sure pesimizden geldi selektorler el kol hareketleri falan neyse durdugumuzda adam da durdu. Indi yanimiza geldi babamla konustu.Soyadlari EFE imis tum araclarina EFE plaka almaya calisiyorlarmis, araci bana satar misizni degeirnin ustunde veririm demis. Tabi o zaman satmayi dusunmuyorduk hayir dedik. Adam kartini falan verdi satacaginiz zaman arayin ben alcam diye. Sonra baska seyler oldu tandiik aldi arabayi biz de aramadik. 15 bin TL edecegini bilsek arardik belki de

• quote:

15 bin TL edecegini bilsek arardik belki de

EFE-CEM gibi isme denk gelen plaka dışındaki özel seçme plakalar için ise 3.000 TL diyorlar.
    Benim adım Gökhan.
    GKN istesem kesin 3.000 TL isterlerdi.
    (Böyle satılık bir araç görmüştüm ama arabayı beğenmemiştim)
  • quote:

henüz baba olmadığım için ben yeğenlerimle avunuyorum o yüzden ben de yegenim adı olan alp için ALP plakaya 500tl vermiştim. büyük şehir küçük şehir farkı bu olsa gerek!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanforever -- 3 Mayıs 2013; 9:59:07 >
  • Veeeee büyük gün geldi. Az önce aldığım habere göre öğleden sonra X1'i teslim ediyorlar...

• Dün akşam için geçmiş olsun, bugün için hayırlı olsun. Fotoğraf destekli ilk izlenimlerinizi bekliyoruz.
  • Teşekkürler. (FB'ye üzüldük ama canları sağolsun)

Elbette, foto ve ilk sürüş izlenimlerini detaylıca yayınlayacağım.

Son 2 saat...
  • X1'im:

YENİ BMW X1 1.6 BENZİNLİ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  YENİ BMW X1 1.6 BENZİNLİ

• İlk iş Natilus'a gelmek oldu.

YENİ BMW X1 1.6 BENZİNLİ

• quote:

İlk iş Natilus'a gelmek oldu.

YENİ BMW X1 1.6 BENZİNLİ

@egeliefe, gördüğüm en güzel gurur kaynağı.
    Kazasız, belasız kullanın.

• öncelikle hayırlı olsun allah kazasız belasız binmek nasip etsin. konfor ve süspansiyon hakkında neler söylenebilir. zira karasızım f30 ile x1 arasında gidip geliyorum. x1 in tasarımını daha cok beğeniyorrum.
  • Gule gule kullanin bu arabaya x-line cok yakisiyor, o jantlari cok begeniyorum.
  • Güzel araç. Güle güle kullanın, hayırlı olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı uğurlu olsun, güzel günlerde kazasız belasız kullanın İnşallah.
  • Merhabalar ,

Yeni BMW X1 arac dusunen olursa yada bilgi almak isteyen olursa bana PM atabilir.

Bugun ve yarin İstanbul Atasehir Palladium VİP giris tarafinda yeni X1 sDrive16i aracimizi sergiliyor olacagiz. Standin basinda ben olacagim , Pazar aksami saat 20:00 e kadar Palladium AVM sinde olacagiz . Herkezi bekliyorum. Tesekkurler

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.