Şimdi Ara

Yeni C-max/Grand C-max (1000+ kullanıcı) (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.578
Cevap
83
Favori
1.031.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yolbilgisayarını kontrol eden direksiyonun solundaki tuş takımını kurcaladım biraz bugün.ortam aydınlatma mı ortam ışığı mı öyle bir yazı çıktı.aktif hale getirdim.içmekanda sağdan soldan khafif loş kırmızı ışıklar ortaya çıktı.çok hoşuma gitti:)eğer bulamazsanız yarın net tarif ederim tekrar denedikten sonra..
  • quote:

Orijinalden alıntı: wind06

türkiye'de aklı başında hiç kimse 2000 tl verip de o sistemi almaz. bayilerde bunu gayet iyi bildiği için getirmez. ancak arada bi-iki parayı kolay kazanan tip çıkar ister, siparişle getirirler.

zaten pazarlık fiyatından düşmek için onu çıkaralım dedim. o zaten yok dedi :) halbuki bayaa sevinmiştim 2.000 tl daha düşürdüm diye :(

quote:

Orijinalden alıntı: alisami1905

yolbilgisayarını kontrol eden direksiyonun solundaki tuş takımını kurcaladım biraz bugün.ortam aydınlatma mı ortam ışığı mı öyle bir yazı çıktı.aktif hale getirdim.içmekanda sağdan soldan khafif loş kırmızı ışıklar ortaya çıktı.çok hoşuma gitti:)eğer bulamazsanız yarın net tarif ederim tekrar denedikten sonra..

hocam mümkünse resimlerinide bekliyoruz :) cd çalar olayından sonra ortaya çıkan soğuma biraz geçer belki..

• video çekip paylaşayım hocam..teyp konusunda,tamam sony teyp belki çok klas görünebilirdi ama inanın güncel teyp de çok kullanışlı ve şekil bence..ses kalitesi de gayet ii.bence teyp konusu şu araç için kafaya takılmamalı.genede siz bilirsiniz tabi.
  • Bende de kör nokta sistemi yok.
  • Sanırım forumdaki tek grand c-max sahibi benim. Ben 57.500 gibi çok ekonomik bir fiyatla aldım. Biliyorsunuz compack c-max txp liste fiyatı 58.000. Eğer bir sorunuz olursa yardımcı olabilirim. Tek sorun aracın ve teybin kullanım klavuzu araçtan çıkmadı. Bende alisami bey gibi 2-3 araçlık alımlar için tanıdık bayi vasıtasıyla yardımcı olabilirim. Siz aldığınız en düşük fiyatı paylaşın. Bizde yardımcı olalım.
  • Araç sahibi arkadaşlarım sol arka koltuk paspas altında bulunan alt saklama gözünde siyah köpük bir kutu çıktı. Sanırım sizde de vardır. Bu kutu bir aparat için yapılmış ama içi bende boş çıktı. Sizdede böyle bir kutu varmı ve içi dolumu ? Bilgi verirseniz sevinirim.
  • quote:

video çekip paylaşayım hocam..teyp konusunda,tamam sony teyp belki çok klas görünebilirdi ama inanın güncel teyp de çok kullanışlı ve şekil bence..ses kalitesi de gayet ii.bence teyp konusu şu araç için kafaya takılmamalı.genede siz bilirsiniz tabi.

hocam teyp konusunda sıkıntım sony olmasından, kalitesinden vs. değil inanın. çok takılmam öyle şeylere. benim korktuğum, ben bu arabayı aldığımdan 2-3 ay sonra sony teyp standart olurda bizim teypler piyasadan kalkarsa çok üzülürüm. ileridede satmaya kalktığımızda büyük handikap olur diye düşünüyorum. gerçi 5-6 seneden önce satacağımı sanmıyorum ama yinede insan düşünmeden edemiyor. gerçi %90 alacağım zaten..

yoksa teyp sony olmuş başka bir şey olmuş hiç önemli değil. ikiside gayet güzel görünüyor. aradaki kalite farkını anlayacak kadarda kulağım yok zaten

@belen1998

hocam plaka masraflarını düştükten sonra dizel beyaz txp için 53.900 sanırım iyi diye düşünüyorum. hatta 53 veya 53.5 e kadar çektirebilirim diye düşünüyorum. çevre illerden en ucuz bu fiyata buldum. sizce nasıl? yada sizin bayii daha ucuza verirmi dersiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: metro03

quote:

video çekip paylaşayım hocam..teyp konusunda,tamam sony teyp belki çok klas görünebilirdi ama inanın güncel teyp de çok kullanışlı ve şekil bence..ses kalitesi de gayet ii.bence teyp konusu şu araç için kafaya takılmamalı.genede siz bilirsiniz tabi.

hocam teyp konusunda sıkıntım sony olmasından, kalitesinden vs. değil inanın. çok takılmam öyle şeylere. benim korktuğum, ben bu arabayı aldığımdan 2-3 ay sonra sony teyp standart olurda bizim teypler piyasadan kalkarsa çok üzülürüm. ileridede satmaya kalktığımızda büyük handikap olur diye düşünüyorum. gerçi 5-6 seneden önce satacağımı sanmıyorum ama yinede insan düşünmeden edemiyor. gerçi %90 alacağım zaten..

yoksa teyp sony olmuş başka bir şey olmuş hiç önemli değil. ikiside gayet güzel görünüyor. aradaki kalite farkını anlayacak kadarda kulağım yok zaten

@belen1998

hocam plaka masraflarını düştükten sonra dizel beyaz txp için 53.900 sanırım iyi diye düşünüyorum. hatta 53 veya 53.5 e kadar çektirebilirim diye düşünüyorum. çevre illerden en ucuz bu fiyata buldum. sizce nasıl? yada sizin bayii daha ucuza verirmi dersiniz?

53.900 Bence iyi fiyat hangi bayiden aldınız bu fiyatı ben tekirdağdayım 55.000'e bile vermiyor beyazı x paketi

• quote:

53,5 gercekten iyi fiyat birde x paketli ise harika bu 5 koltuklu için sanırım alınan fiyat ben en son grand c max için 58.500 fiyat aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mcelik37 -- 9 Aralık 2010; 15:27:32 >
  • ARKADAŞLAR DÜN XP AYTOZU GRİ ARACI ORDU BAYİİ TESLİM ALDIM.ARAÇ BEKLEDİĞİMDEN GÜZEL YERDEN YÜKSEK YOL TUTUŞU GÜZEL
    AMA BLUETOOT LA TELEFON ARAMADA SESİ ANLAYAMIYOR 2. TEKRAR İSTİYOR.İNŞAALLAH YA O BANA YADA BEN ONA
  • Arkadaşlar araca plaka çıkarmadım ama trafik sigortasını yaptırdım.kasko araştırıyorum full kasko fiyatlarınızı yazarmısını
    ben axa sigortadan 772 fiyat aldım ama
  • 53.000 veya 53.500 iyi fiyat metalik en son 54.500 e bulunur diye düşünüyorum.
  • Ai sami bey, kımır diye bir arkadaşımız compack txp aytozu grisi almış. Listeye ekleyelim.
  • KIMIR, siz aracı kaça aldınız, tüm vergiler ve trafik sigortası ocak pulu dahil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belen1998 -- 9 Aralık 2010; 16:36:29 >
  • Arkadaşlar c-max ve grand c-max için çok güzel bir özel site yapılmış. Doyurucu bilgi, resim ve video var. Mutlak ziyaret edin. Site adresi :www.yenicmaxailesi.com
  • Sn. kımır'ın arabası hayırlı olsun. Kazasız biner inşallah. Benim araçtan söylediğiniz gibi bir köpük çıkmadı sn belen1998. OGS cihazı hakkında daha önce bir soru sormuştum. Ama sanırım kimse bu sorunla karşılaşmadı. Aracı ön cam ışık yansıtma özelliği OGS cihazının okunmasına engel oluyor. sürekli cezalı geçiş yapıyorum. Acaba OGS ile normal geçiş yapan oldu mu? dikiz aynası arkası siyah bölmeye tuttuğum halde sorunum çözülmedi. Ford'a mesaj attım telefonumu bildirdim, dönen bile olmadı.
  • Bugün itibariyle compact c-max aytozu gri siparişi verdim (txp paketi yok, ankara otokoç 50.000tl).
    Ocak ilk hafta teslim, ailecek heyecanla bekliyoruz.
  • Sevgili kp60, aracınız hayırlı uğurlu olsun. txp paketli için ne fiyat almıştınız ? txp yi en ucuz alan beyaz renk olarak 53.500 e almıştı. Ayrıca sizin 50.000 tl fiyata ocak ayı pulu ve trafik sigortası dahilmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belen1998 -- 10 Aralık 2010; 11:27:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: belen1998

Arkadaşlar c-max ve grand c-max için çok güzel bir özel site yapılmış. Doyurucu bilgi, resim ve video var. Mutlak ziyaret edin. Site adresi :www.yenicmaxailesi.com

site bende acılmıyor sorunmu var acaba
  • Evet sorun var sanırım güncelleme yapıyorlar. Daha sonra tekrar deneyin. Ama beklemek istemiyorsanız alttaki linkte almancası var.

http://www.cmax.ford.eu/?locale=de-de&pagevar=CMAX_microsite_DE_A

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belen1998 -- 10 Aralık 2010; 11:47:22 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.