Şimdi Ara

Yeni Ceed Düşünüyorum Fiyat ve Araba iyi mi? [ALINDI-Sorusu olan sorabilir+Foto eklendi] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
8
Favori
10.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yanlis hatirlamiyorsam fabrika verisi karma 4,1 lt balikesir izmir arasi kullanaxagim icin rahat yakalarim o degerleri diye dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakarya da yaşıyorum ve hergün 3-4 tane görüyorum burada kia tutuluyoryeni rio da ceed de bolca var. Şans bu yaz tayin çıkana kadar batmanda yaşadım orada da eski kasa ceed okadar tutulmmuştu ki beyaz ceed her yerde bulabilirdiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leigh_hunt

Otomatiği fazla yakarken manelde durum nedir?

Manuelde sakin kullanım 6 litre civarlarındaymış diye duydum kullanıcıları daha iyi bilgi verirler
  • Manuel aracın fabrika verisi 5.2 ltdir. Aracım 4000 km de ve su anda sehirici 5.6 lt yakmakta. Uzun yol deneyimime göre iki kisilik yolculukta ortalama 120 km hızla 5.6 lt, 135 km hız ve 100 kg bagaj ile 6,2 lt yakmaktadir. Cruise control kapalı vaziyette tabii. Ancak 6,2 lt yakarken en az 10 tane ışıkta duruldu.

• Benim araçta bir sorun var belki diğer kullanıcılarda da vardır. Malum Ankara'da havalar soğudu. Arabayı ilk çalıştırdıktan sonra arabanın ici isinincaya kadar radyo ekranının ışığı çok dusuk seviyede. Neredeyse yazılar okunmuyor. Araba isinincaya normale donüyor. Acaba sebep nedir? Ben soğuk havaya bağladım. Ekran pili sogukta verimli çalışmıyor olabilir.

• Simdi baktim kianin sitesine manuel icin karma 4,3 diyor. Otomatik icin 5,5 diyor.

• Shellci hocam, ben 5,2 yi sehirici icin demiştim. Ankara sehiricinde manuel 5,6 lt yakiyo istanbulda 6-6,2 lt yakar.

• quote:

Orijinalden alıntı: geogenior

Benim araçta bir sorun var belki diğer kullanıcılarda da vardır. Malum Ankara'da havalar soğudu. Arabayı ilk çalıştırdıktan sonra arabanın ici isinincaya kadar radyo ekranının ışığı çok dusuk seviyede. Neredeyse yazılar okunmuyor. Araba isinincaya normale donüyor. Acaba sebep nedir? Ben soğuk havaya bağladım. Ekran pili sogukta verimli çalışmıyor olabilir.

Servise sormadiniz mi hocan? Bide 4000kmdir kullanan biri olarak tavsiye ediyormusunyz? Aldigim fiyat iyimi

• Anladim abi, ben balikesir izmir arasi kullanicam sanirim 4 5 arasi yakarim.. Aciksasi gonlumde otomatik var ama bu deger 7 8 lere cikar diye alamiyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: ALBAY

Hocam Auris Dizel 1.4 D-4D Comfort Plus buna baktın mı? Güzel araçtır hem motor 1.4 vergide karına olur.Kampanya fiyatı 49900 diyor ama daha inerler.Kia yerine toyota tercih edilir bence.

İşte senin araba bilgin bu kadar olur. daha 1.4 ile 1.6 aynı vergi diliminde. onu bile bilmiyorsun. Bir de Yarbay olmuşsun. Senin tavsiyelerine uyup da araba alanın vay haline.
  • Eylulde 47,600 ve park sensoru aldım. O zaman en iyi fiyati ben almıştım. Simdi fiyatlar düşmüş diye duydum. 46,500 e alan vardi bildigim kadarıyla. Biraz daha pazarlık edin. Araca gelince, bana göre iyi olan size göre kötü olabilir. Benim bütçem 50000 üstüne çıkamıyordu. O nedenle c4, auris ve ceed arasında kalmıştım. İç ve dis mekanı ve ayrıca donanımı en iyi aracı sectim. Yol tutusu bir çok araçtan iyi. Özellikle 70,000 tl para verilen adi malum alman arabasına göre . Kesinlikle cok memnunum. Tek yakindigim konu arabayi goren hayran kaliyor ve soru yagmuruna tutuyor. Nazar degecek diye korkuyorum. Ha bu arada radyo isigiyla ilgili sorun icin hafta sonu servise gidecegim. Sorun nazardan da olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: cafercan2633

quote:

Hocam Auris Dizel 1.4 D-4D Comfort Plus buna baktın mı? Güzel araçtır hem motor 1.4 vergide karına olur.Kampanya fiyatı 49900 diyor ama daha inerler.Kia yerine toyota tercih edilir bence.

İşte senin araba bilgin bu kadar olur. daha 1.4 ile 1.6 aynı vergi diliminde. onu bile bilmiyorsun. Bir de Yarbay olmuşsun. Senin tavsiyelerine uyup da araba alanın vay haline.

Adam yanlış hatırlamış veya unutmuş olamaz mı ? Ki zaten 3-4 mesaj sonra unuttuğunu belirtmiş. Tabi sizde okumadan yorum yaptığınız için fark etmediniz herhalde
  • quote:

Eylulde 47,600 ve park sensoru aldım. O zaman en iyi fiyati ben almıştım. Simdi fiyatlar düşmüş diye duydum. 46,500 e alan vardi bildigim kadarıyla. Biraz daha pazarlık edin. Araca gelince, bana göre iyi olan size göre kötü olabilir. Benim bütçem 50000 üstüne çıkamıyordu. O nedenle c4, auris ve ceed arasında kalmıştım. İç ve dis mekanı ve ayrıca donanımı en iyi aracı sectim. Yol tutusu bir çok araçtan iyi. Özellikle 70,000 tl para verilen adi malum alman arabasına göre . Kesinlikle cok memnunum. Tek yakindigim konu arabayi goren hayran kaliyor ve soru yagmuruna tutuyor. Nazar degecek diye korkuyorum. Ha bu arada radyo isigiyla ilgili sorun icin hafta sonu servise gidecegim. Sorun nazardan da olabilir

Tesekkur ederm cevap icin. Bende 47bine park sensoru hediye ettiricem umarm verirler. İzmirde iki bayi var oburu 47500 daha da inemeyiz oburunden alabilirsibiz daha uygunsa dediler.. İzmire yakin bayileri aricam yarin ama 300 500 lira fark ederse git gel araci almaya git et yine ayni hesaba gelicek gibi

• Yeni Ceed ile test sürüşü yaptım. Kullandığım araç otomatik vitesti.

Sadece motor performansı 128hp gibi hissettirmiyordu (manuel nasıl bilmiyorum), onun dışında herşeyiyle çok iyi bir araçtı, ben çok beğendim.
  • i30 göre en büyük artısı, otomatik versiyonunun direksiyondan kulakçık olması yani aynı zamanda tiptronik olması, bu ne demek otomatik çok yakıyor manuel alınmalı yargısının ortadan kalkması demek

Bugün uzun süre test ettim ancak fazla yazamicam burdan kısaca

-Radyosunun kayıt özelliği ufak ama harika bir şey
    -Elektirikli hafızalı sürücü koltuğu olması şaşırtıcı
    -göstergeler bilgi ekranı, dokunmatik teyp ve geri görüş kamerası gerçekten güzel
    -sürüşü, yol tutuşu yeterli seviyede ben şahsen çok sessiz diyemem bana göre tabi, ama yeterli,
    -a sütunu görüş açısı hoşuma gitmedi

Donanım konusunda suanda bu sınıfta çok çok iyi

Premium versiyon, dizel 6 ileri tiptronik vites,

58 dedi 57 Ye incek gibiydi

• quote:

quote:

vergi dilimi ile araba bilgisinin ne alakası var çözemedim ama olsun.bir anlık dalgınlığımıza gelmiş.tekrar özür dilerim.

• Aracin ozelliklerini iyice ogrenin. Bayidekiler bile tam bilmiyor. Bayinin bahsetmedigi bir kac ozellik:
    Lastik hava basinc sensoru ( 20 Psia alti)
    Buzlu yol uyarisi ( 4 derece alti)
    4 koltuk ehliyet Kemeri tak uyarisi
    On koltuklar bel destekleyici ( Kia patentli)
    Motor alt koruma
    Arka Bagajda 12 volt cikisi
    El freni kalkik uyarisi (sesli)
    Ilk calistirdiginizda lastik yonu goruntusu
    Viras aydinlatma ( hastayim bu ozellige)

• quote:

quote:

quote:

vergi dilimi ile araba bilgisinin ne alakası var çözemedim ama olsun.bir anlık dalgınlığımıza gelmiş.tekrar özür dilerim.

• quote:

Aracin ozelliklerini iyice ogrenin. Bayidekiler bile tam bilmiyor. Bayinin bahsetmedigi bir kac ozellik:
    Lastik hava basinc sensoru ( 20 Psia alti)
    Buzlu yol uyarisi ( 4 derece alti)
    4 koltuk ehliyet Kemeri tak uyarisi
    On koltuklar bel destekleyici ( Kia patentli)
    Motor alt koruma
    Arka Bagajda 12 volt cikisi
    El freni kalkik uyarisi (sesli)
    Ilk calistirdiginizda lastik yonu goruntusu
    Viras aydinlatma ( hastayim bu ozellige)

O viraj aydinlatmayi batiye sorcaktim unuttum iyi hatirlattiniz fiattaki gibi sisler mi yaniyo yoksa farlar mi donuyo viraj yonune hocam?

• Viraj aydinlatma bagimsiz. Otomatik katlanir aynanin altinda. Gece arabayi kumandadan acinca da yaniyor. Ayrica kapi kollarinda da isik var. ozellikle otomatik katlanir ayna dedim 70000 lik malum alman arabasinda olmayandan yani

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.