Şimdi Ara

Yeni Ceed Düşünüyorum Fiyat ve Araba iyi mi? [ALINDI-Sorusu olan sorabilir+Foto eklendi] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
8
Favori
10.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 47000 TL ye sıfır ceed varmıydı ya? Biz gittik 57-58 binden aşağı yoktu. Bende delimiyim o paraya gider golf alırım dedim vazgeçtim.
  • teşekkür ederim arkadaşlar :) yarın fotolarını çeker eklerim.. 47bine yoktu bende en son baktığımda 52 diyolardı ama indirim yapmışlar.. şuan dediklerine göre şubata kadar araç yokmuş..
  • Shellci hayirli olsun. Subata kadar araba yok demissin. Benim 3 Arkadas daha almaya karar verdi. Arac bulamazlar mi? Bir de niye concept plus almadin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun aracınız. Yeni Ceed'i ben de güzel buluyorum. f/p olarak da başarılı. Üretimden kalkan, kalkmak üzere olan kasalara gitmek veya (indirim yapmış olmalarına rağmen) pahalı markalara gitmek yerine düz vitesi gayet alınabilir geldi bana.
  • cam tavana ne gerek var fln deyip b.k atmak istemem :) dürüst olayım bütçem ucu ucuna yetti, borca girmek istemedim hocam..

valla benim beyaz aracı epey bi bayi arayarak istanbuldan bulup getirttiler.. bana genel müdürlükten gelen yazıyı okuttular şubatta gelecekmiş 2. parti araçlar.. tabi fiyatlar da değişecek dediler.. nekadar doğru bilemem ama samimiyetlerine inandım açıkçası..
  • Ceedin rengi beyazdir bence. Herkes beyaza yuklenmis Subatta zamli satmalari normal. 2013 model olacaklar cunku. Neyse biz ankara'da beyaz plus arayalim belkim vardir. Bu arada dikkat et, araci goren asik oluyo. Gecen bir kurumun bahcesine arabayi park etmistim. Basina en az 8 kisi toplanmis inceliyodu arabaya binerken 4 tanesine arabayi anlatmak zorunda kaldim

• Fümesi de güzel.
  • hayırlı olsun güzel araba
  • hayırlı olsun. süspansiyonlar nasıl önceki kasasında berbattı o yüzden sordum
  • sayın shellci,
    öncelikle hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin... ben size sormadan siz zaten sorularımın çoğuna cevap vermişsiniz. arabaya her bakışımda bir kere daha aşık oluyorum. almak için sabırsızlanıyorum. buradan paylaşımlarınızı bekliyorum ve takipteyim.
  • Özellikle füme rengine bayılıyorum bu aracın. Hayırlı olsun gerçekten iyi tercih yapmışsınız
  • c sınıfının en güzel aracını almışsınız hayırlı olsun.özellikle plus modeli fuarlarda gördüğümüz concept araçları andırıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi respect_89 -- 29 Kasım 2012; 21:53:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: borabd

hayırlı olsun. süspansiyonlar nasıl önceki kasasında berbattı o yüzden sordum

bir önceki kasayı kullanmadığım için onunla kıyaslayamıyacağım. ama bir önceki aracım 2008 focusla kıyaslarsam çok daha yumuşak konforlu. virajlarda da bir okadar dengeli.. ben beğendim açıkçası..
  • iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim.. bende en doğru tercihi yaptığımı düşünüyorum, umarım hep böyle düşünürüm.. eşimle arabaya binince geri inemiyoruz :))
  • Yeni Ceedin triger kayisi zincirli miydi? Bilen var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: geogenior

Eylulde 47,600 ve park sensoru aldım. O zaman en iyi fiyati ben almıştım. Simdi fiyatlar düşmüş diye duydum. 46,500 e alan vardi bildigim kadarıyla. Biraz daha pazarlık edin. Araca gelince, bana göre iyi olan size göre kötü olabilir. Benim bütçem 50000 üstüne çıkamıyordu. O nedenle c4, auris ve ceed arasında kalmıştım. İç ve dis mekanı ve ayrıca donanımı en iyi aracı sectim. Yol tutusu bir çok araçtan iyi. Özellikle 70,000 tl para verilen adi malum alman arabasına göre . Kesinlikle cok memnunum. Tek yakindigim konu arabayi goren hayran kaliyor ve soru yagmuruna tutuyor. Nazar degecek diye korkuyorum. Ha bu arada radyo isigiyla ilgili sorun icin hafta sonu servise gidecegim. Sorun nazardan da olabilir

Soru arada kaynamış ve tam cevap da gelmemiş anladığım kadarıyla.

Aracınızda çok çok büyük ihtimalle LCD teknolojisine sahip bir ekran kullanılıyor ve bu ekranların maalesef böyle bi özelliği var. İçinde geçen liquid kelimesinden de anlaşılabileceği üzere LCD ekranlar çalışma prensiplerinden dolayı belirli sıcaklıkların altında bahsettiğiniz gibi ışık azalması ya da ekranın okunmaması gibi problemler gösterebiliyor. Nazardan ya da bozukluktan değil yani

• hayırlı olsun..kaça geldi fiyat? Plus model yokmuydu ellerinde?
    birde Şubata kadar araç gelmeyişi çok saçma...istenilen renk-versiyon bulunmayacak ne varsa o..
    bu kadar mükemmel dizaynlı bir araçta türlü opsiyonlar-aksesuarlar ve renkler sunabilmeliydi...
    başka türlü satışlar artmaz..
  • geogenior; zincirli hocam.

toz-koparan; plus vardı ama benim bütçem yetmedi, borca girmek istemedim.. concept 47.000 + trafik sigortası yani 47300'e geldi. istanbulda 46500+trafik sigortası verenler varmış ama ben izmirden git gel aynı hesaba gelir diye araştırmadım.. aldığım bayide kırmızı ve füme vardı hali hazırda.. beyaz renkte sıkıntı büyükmüş şubata kadar concept için..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomofil tutkunu -- 29 Kasım 2012; 23:19:24 >
  • aracınız hayırlı olsun hocam. uzun yılla sorunsuz kullnmanız dileğiyle.
  • aracınız hayırlı olsun güle güle kullanırsınız inşallah. çok güzel bir seçim.. özellikle malzeme kalitesine hayran kaldıgım bir araç. hatta c segmentte en iyi malzeme kalitesi ceed de desem yalan olmaz heralde.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.