Şimdi Ara

Yeni Ceed Düşünüyorum Fiyat ve Araba iyi mi? [ALINDI-Sorusu olan sorabilir+Foto eklendi] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
8
Favori
10.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wings35

bende ceed sw ye hayran kaldım. concept plus olanı. i30cw ye karar vermişken ceed sw görünce düşünmedim bile. kafayı kia ya taktım... ben manuel beyaz almak istiyorum. dediğiniz gibi hyundai da 2-3 donanım daha fazla. ama iç kaliteyi görünce hyundai den direk soğudum. ceed hakkındaki olumlu olumsuz yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum
    saygılar

Aracimi teslim alir almaz bi konu acip surekli aktaricam hocam yorumlarimi takip eder ve merak ettiklerinizi sorarsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sayın shellci öncelikle aracınız hayırlı olsun. Gerçekten harika araç. Ben aracı gaziemir bayide gördüm. Aklımda 2-3 araç vardı. Kiayı görünce diğerlerini sildim.bilgi paylaşımlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum.saygılar

• Cedd SW ile i30 CW çok harika görünüyor..hb lerinden daha şık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: toz-koparan

Cedd SW ile i30 CW çok harika görünüyor..hb lerinden daha şık..

`bence` daha sik deseydiniz daha dogru olurdu cunki goreceli kavramlar.. Sw de bana hic hitap etmiyor estetik acidan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomofil tutkunu -- 23 Kasım 2012; 14:23:02 >
  • selamlar arkadaşlar, araçlarınızın kaskolarını kaça yaptırdınız? benim aldığım fiyatlar çok uçuk... axa dan %60 hasarsızlık ve meslek indirimi ile 1600tl ceed concept plus sw manuel dizele fiyat verdiler.
  • ben henüz yaptırmadım teslim alırken yaptırıcam, bayi hemen hemen sizin dediğiniz fiyatlarda çıkar dedi bakalım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shellci

quote:

Orijinalden alıntı: toz-koparan

Cedd SW ile i30 CW çok harika görünüyor..hb lerinden daha şık..

`bence` daha sik deseydiniz daha dogru olurdu cunki goreceli kavramlar.. Sw de bana hic hitap etmiyor estetik acidan..

yazı bana ait olduğundan bence diye gereksiz kelime kullanmadım...bu araçları daha oturaklı üst sınıf gösteriyor SW tasarım..
  • ozaman sorun yok hocam :) zevkler tartışılmaz zaten
  • valla fiyatı dizele göre harikaymış ya.tasarımıda on numara.f/p aracı uzun süre binilecekse alınır kesinlikler.ikinci el piyasası hakkında bişey söyleyemeceğim.
  • Arkadaşlar aracı dün teslim aldım. 350 km lik bir sürüşüm oldu ilk günden :) 150 liralık yakıt aldım yol bilgisayarı 370 km daha gidebilirim diyor.. şuan ortalama yakıtım 5,4lt.. şehir içi dur kalk, sabit 90 la gidiş, deneme amaçlı 190(hiç zorlanmadan), otoyolda uzun süre 130 140 karışık ortalamam bu şekilde..

araçtan fazlasıyla memnunum.. her gören de bayılıyor araca.. şuan için hiçbir şikayetim yada hoşuma gitmeyen bir durumla karşılaşmadım..

almayı düşünenler özel mesaj yoluyla yada bu konudan merak ettiklerini sorabilirler.. elimden geldiğince cevaplamaya çalışacağım.. saygılar..

wings35 özellikle siz merak ediyordunuz merak ettiklerinizi sorabilirsiniz..
  • ben bikaç izlenimimden bahsetmek istiyorum;

yakıt durumu bir önceki mesajda dediğim gibi şimdilik 0km 1.6 dizel bir araç için beklentilerimi fazlasıyla karşılıyor. zamanla 4,5 5 arasını yakalarım diye düşünüyorum alışkınım dizel araç kullanmaya..

Öncelikle araç çok sessiz. pütürlü yollarda az derecede yol sesi geliyor oda hankook yerine mişlen:) takılırsa o ses gidecektir..
    kalkışı ve hızlanmaları tdci focusu aratmadı hatta daha zevkli geldi..
    rüzgar sesi almıyor diyebilirim..
    gaz pedalının mercedes gibi oluşu çok hoş :)
    hız sabitleyici ve limitleyici çok kullanışlı..
    klima başarılı ve sessiz. özellikle airclean özelliğine bayıldım.
    viraj aydınlatması başarılı..
    farların mercekli oluşu zaten sürüş zevkini arttırıyor..
    yol tutuşu konusunda focus'dan kat be kat iyi diyebilirim. araba yola adeta yapışıyor..
    dünkü 190 denememde eşim ben 190 ile gittiğimizi söylediğimde ancak farkına varıp yavaşla demeye başladı :)
    teybin bluetooth özelliği muhteşem bişey ki benim telefonla konuşurken ceza yemişliğimde var eski aracımda :)
    ses sistemi tatminkar, basları çok güçlü..
    iç mekan zaten çok kaliteli ve estetik..
    iç mekan aydınlatmalarını (göstergeler, klima, teyp vs.) ayarlayabiliyorsunuz.. açıp kısabiliyorsunuz.. gece kısınca rahat oluyor..
    bel destek ayarı taktire şayan :)
    ..
    ..

bu liste uzar gider :) benim hoşuma gitmeyen hiçbir durum olmadı arkadaşlar.. özellikle merak ettiklerinizi sorabilirsiniz..

• Aracınız hayırlı olsun, güle güle kullanın. Kol dayamanın hareketsiz olması problem yaratıyor mu? Kolunuzu rahatça koyabiliyor musunuz? Bana biraz geride kalıyor gibi geldi.
  • ben koltuğu geride kullandığım için dayayabiliyorum rahatça (boyum 1.80) ama dediğiniz gibi önde kullananlar için sıkıntı olabilir kolçak geride kalıyor biraz..
  • Hayırlı olsun arkadaşım.
  • Araclarini alan arkadaslara hayirli olsun iyi gunlerde kullanmaniz dilegimle..

• güzel seçim hocam hayırlı olsun. dizel alıncaksa c sınıfında durum belli şu anda f/p araçları

c4, i30, ceed bunların hepsi birbirine çok yakın ufak tefek farklar var, kafanıza hangisi yatar, hangisini daha çok beğenir, hangisinde daha iyi fiyat alırsanız onu alın. alanlar arasında pişman olan henüz yok bu araçları.

bu arada sıralama yapılmış, hepsi göreceli derim, yani belli şeylerde lider belli ama diğer konular cidden acayip ufak farklar. ikinci el golf, ucuz parça i30, az yakıt c4 v.b bunun dışında her şeyde fark çok az. hatta parça fiyatında bile fark çok az. bu sınıfta öyle bir rekabet varki kötü araç yok neredeyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 29 Kasım 2012; 13:34:03 >
  • Aracınız hayırlı olsun.
  • Hayırlı olsun kazasız belasız.Ceed benimde ileriki zamanlarda düşündüğüm bir araç.

Bol bol paylaşım bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: **osk@r78**

Hayırlı olsun kazasız belasız.Ceed benimde ileriki zamanlarda düşündüğüm bir araç.

Bol bol paylaşım bekliyoruz.

Senin ceed aldığın gün benim vosvosa bindiğim gündür...
  • hayırlı olsun foto da isteriz..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.