Şimdi Ara

Yeni Ceed Düşünüyorum Fiyat ve Araba iyi mi? [ALINDI-Sorusu olan sorabilir+Foto eklendi] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
8
Favori
10.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Woow.. Bu araba beni daha cook sasirtacak herhalde :) o malum arabayi bosver abi ya..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Test aracım otomatikti. Evet araç 3. Vitese kadar gitmiyor gibi. Nedeni de dusuk devirlerde vites geçişi. Ancak manuel resmen akiyo.

• Geogenior hocam vakit ayirip bilgilendirdigin icin tesekkur ederim.. Yarin buyuk gun bakalim park sensoru koparabilcekmiyim ve nezaman teslim edecekler

• Hadi bakalım. Bu arada park sensörünü beyaz al. Sonra siyahi beyaza boyamak icin para alıyorlarmış.

• Tamamdir ustad bunu ozellikle belirticem saolasin

• Sınıfının en iyi araçlarından biri:
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=68021463

Amerika'da aynı motor 10 yıl garantili satılıyor:
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=58256636

Yorum sizin
  • tam 0:00:00'da yorum yapmışım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shellci
    2.el kaygim yok

ceed alınır.
    iyi de bir seçim olur.
    alternatif olarak bravo önerebilirim.
  • C sınıfının en iyi arabası kriterleri neler acaba. Bana göre su sekilde (i30 u denemedim)
    Marka imajı (golf)
    Ses yalıtımı ( ceed)
    Yol Tutus (focus-ceed-golf)
    Yakit tasarrufu (c4)
    Bagaj genişliği ( auris)
    İç mekan genişliği (ceed)
    On konsol kalitesi (golf-ceed)
    Aynı fiyata donanım fazlalığı (i30)
    Guvenlik (golf-ceed-i30)
    Konfor/suspansiyon (golf)
    Servis memnuniyeti (astra-ceed)
    Yedek parça ucuzlugu (i30-megane)
    Dis tasarım (ceed)
    Kapı kaplama kalitesi (ceed)
    Koltuk rahatlığı (golf)
    Böyle gider

• Yukarıdaki kriterlerde değerlendirilen araçlar hb, dizel ve Manuel'dir. PEUGEOT ve Fiat in gozumdeki marka kalitesi Hyundai kadar kötü oldugundan deneme sürüsü yapmadım. Audi, merco ve BMW tabiiki liste disi:)

• quote:

Orijinalden alıntı: eczman2000

quote:

Orijinalden alıntı: sixers3

Hocam 2 hafta önce çok ciddi i30 ve cee'd arasında gidip geliyordum.
    i30'un manuel style'ının bir kaç ufak artısı var donanım olarak ve muhtemelen 2.eli daha kuvvetli olacak.
    Ceed için ise şunu diyebilirim; araç çok sessiz, iç tasarımı enfes, bol donanımlı, güçlü bir motora sahip ve o paraya cidden şuanda tam fiyat/performans aracı.
    Bu sınıfta bu paraya bence bundan iyi araç yok.
    Bu paraya bu sınıfta ömrünün sonuna gelmiş bravo veya 308 gibi araçlar alabilirsiniz.
    Ceed bu araçlardan çok daha iyi bir araç.
    Bunları 4.5 yıl sıfır dizel bravo sahibi olmuş ve iki hafta önce 2012 golf almış birisi olarak söylüyorum.
    Ceed şuan gerçekten fiyatına göre çok güzel bir araç.
    Bu arada forumuna bakın bir arkadaş 46300e aldı istediğiniz aracı.

niye i30-ceed arasinda gidip gelip Golf tercih ettiniz?

35 bin peşinim vardı üstünü borçlanacaktım, tam ceed'e karar vermiştimki yakın bir arkadaşım benzinli 2012 golfünü satışa çıkardı. Bende borçlanmak yerine 2.el golf 6 aldım.
    Ama yaptığım testler sonucunda diyorumki ceed bu paraya çok güzel bir araç.
    Şahsi fikrim golf veya focus ceedden üstün araçlar fakat dizelleri 55-60 aralığında. Aralarında 10 milyarlık fark yok inanın.
    ceed 46 iken 50-52lere satılsa comfort golf veya style-titanium focus o zaman farka değebilir fakat 10 milyarlık bir fark olamaz bu araçların arasında. Tamamen marka pazarlaması.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eczman2000

quote:

Hocam 2 hafta önce çok ciddi i30 ve cee'd arasında gidip geliyordum.
    i30'un manuel style'ının bir kaç ufak artısı var donanım olarak ve muhtemelen 2.eli daha kuvvetli olacak.
    Ceed için ise şunu diyebilirim; araç çok sessiz, iç tasarımı enfes, bol donanımlı, güçlü bir motora sahip ve o paraya cidden şuanda tam fiyat/performans aracı.
    Bu sınıfta bu paraya bence bundan iyi araç yok.
    Bu paraya bu sınıfta ömrünün sonuna gelmiş bravo veya 308 gibi araçlar alabilirsiniz.
    Ceed bu araçlardan çok daha iyi bir araç.
    Bunları 4.5 yıl sıfır dizel bravo sahibi olmuş ve iki hafta önce 2012 golf almış birisi olarak söylüyorum.
    Ceed şuan gerçekten fiyatına göre çok güzel bir araç.
    Bu arada forumuna bakın bir arkadaş 46300e aldı istediğiniz aracı.

niye i30-ceed arasinda gidip gelip Golf tercih ettiniz?

35 bin peşinim vardı üstünü borçlanacaktım, tam ceed'e karar vermiştimki yakın bir arkadaşım benzinli 2012 golfünü satışa çıkardı. Bende borçlanmak yerine 2.el golf 6 aldım.
    Ama yaptığım testler sonucunda diyorumki ceed bu paraya çok güzel bir araç.
    Şahsi fikrim golf veya focus ceedden üstün araçlar fakat dizelleri 55-60 aralığında. Aralarında 10 milyarlık fark yok inanın.
    ceed 46 iken 50-52lere satılsa comfort golf veya style-titanium focus o zaman farka değebilir fakat 10 milyarlık bir fark olamaz bu araçların arasında. Tamamen marka pazarlaması.

• Bir ara test etmiştik arkadaşla...İçi, dışı şahane...Malzeme kalitesi çok güzel..Otomatik denedik..Motor çok atak gelmedi, yavaştan hızlanıyor. Bu fiyatlara bu kalite araç zor

Yeni Ceed Düşünüyorum Fiyat ve Araba iyi mi? [ALINDI-Sorusu olan sorabilir+Foto eklendi]

Size uygun fiyatlı birkaç araç yazayım, siz düşünün

Citroen C4 Comfort (İlk tercihim bu olur gibi)
    Ford B-Max (Titanium modeli 43750)
    Kia Ceed Concept
    Hyundai i30

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 22 Kasım 2012; 9:07:07 >
  • Bayiden geliyorum, siparisimi verdim odememi yaptim izmirde beyaz renk olmadigi icin istanbuldan gelicek. Haftaya teslim alicam artik yeni bi konu acar goruslerimi bildiririm herkese tesekkurler..

• quote:

Bayiden geliyorum, siparisimi verdim odememi yaptim izmirde beyaz renk olmadigi icin istanbuldan gelicek. Haftaya teslim alicam artik yeni bi konu acar goruslerimi bildiririm herkese tesekkurler..

Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın.
  • quote:

Bayiden geliyorum, siparisimi verdim odememi yaptim izmirde beyaz renk olmadigi icin istanbuldan gelicek. Haftaya teslim alicam artik yeni bi konu acar goruslerimi bildiririm herkese tesekkurler..

hayırlı olsun kardeşim.Allah kaza bela vermesin.

• quote:

Hayırlı olsun ne kadara geldi hangi donanım seviyesi ?
  • 47000 + trafik sigortasi concept manuel hocam. Tesekkur ederm yorumlar icin..

• bende ceed sw ye hayran kaldım. concept plus olanı. i30cw ye karar vermişken ceed sw görünce düşünmedim bile. kafayı kia ya taktım... ben manuel beyaz almak istiyorum. dediğiniz gibi hyundai da 2-3 donanım daha fazla. ama iç kaliteyi görünce hyundai den direk soğudum. ceed hakkındaki olumlu olumsuz yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum
    saygılar
  • 53.500'e 3m cam filmi dahil dizel otomatik concept plus aldım. çok çok memnunum. Yakıt tüketimi 7.0 lite şehir içi agresif kullanımda 7.7 gördüm. Kesinlikle tavsiye ederim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.