Şimdi Ara

Yeni Çıkan Oyunlarda Kasmalar bu sistemde normalmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    VGA 1024 MB PALİT 9600 GT SONIC DDR3 256 BIT
    MB ASUS AMD M3N78-EH GF8200 DD2 GLAN PCIX
    CASE THERMALTAKE VG74000BWS
    2 GB *2 DDR2 1066 MHZ KINGSTON (KHX8500D2)
    Windows 7 Premium 64 Bit

Cyrsis, black ops, dirt3 oynarken 15 saniye akıcı sonra 10 saniye kasarak oynuyor! Ekran kartını update ettim ama yinede fayda etmedi. Sizce sorun ekran kartındamı?

• ekran kartı ve işlemcide sorun hocam...

hangi çözünürlükte oynuyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 7 Haziran 2011; 11:03:23 >
  • Ekran kartından dolayı olduğunu düşünüyorum.5770 her oyuna yetecektir.
  • Ayarları düşürsemde yine aynısı yapıyor, 1280x1024 oynadım aynı 1024x800 felan yaptım ve ayarları medium ve low düşürdüm yine aynı hatta 102cm lcd bağladım bi fark olmadı! yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum ama yine masraf yapmak istemiyorum açıkcasıda.
  • işlemci idare eder ama ekran kartı zayıf görünüyor..
  • Lcd ye bağlamak tam tersine dahada oyunu yavaşlatır.Aslında oyun yavaşlamaz ama sizin hareketleriniz geç algılanır.Bu tv'nin tepki süresiyle alakalı birşey.Ama normal monitörde de bunu yapıyorsa işlemci yavaş kalıyor(tahmin)olabilir.
  • işlemcin yetersiz geliyor kardeş.
    bende amd 3500+ işlemci ve 8800 gt var aynı sorun bendede var
    işlemciye yük bindiği zaman donma tıkanma vs. problemler olur.
    seninki yine iyiymiş.
    benimki 3-4 sn de bir donuyor donmada 1 sn veya daha az sürüyor ama yinede hissediliyor.

ama bazı oyunlarda olur veya çözünürlüğe göre değişir
    mesela benim pc gta 4 te 3-4 sn de bir bu olayı tekrarlıyor.bu durum crysis 2 de de aynı :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İleriye dönük bi kasa toplattım sırf karta 250.00 tl verdim şu hale bak vallah hepsi para tuzağı gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengo52

İleriye dönük bi kasa toplattım sırf karta 250.00 tl verdim şu hale bak vallah hepsi para tuzağı gibi...

Bu PC'yi 2 sene önce aldıysanız pek ileriye dönük olmamıs. Athlon 5600 x2 en az 4 senelik bir işlemci.
  • quote:

Orijinalden alıntı: t3

quote:

İleriye dönük bi kasa toplattım sırf karta 250.00 tl verdim şu hale bak vallah hepsi para tuzağı gibi...

Bu PC'yi 2 sene önce aldıysanız pek ileriye dönük olmamıs. Athlon 5600 x2 en az 4 senelik bir işlemci.

haklısın gold'dan almıştım o zaman işlemci sadece bu varmış ellerinde bende oyun hevesi ile aceleye getirince, patladı gitti!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: t3

quote:

geriye dönük olmuş biraz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.