Şimdi Ara

Yeni çıkan Turkcell T50 24 saat geçmeden bozuldu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonu dün öğlen 12 buçuk gibi aldım.. her şeyi çok iyiydi çok memnundum fakat akşam iftardan sonra işe giderken ekran gidip gelmeye başladı birşeyler oldugunu farkettim ilerleyen saatlerde.. saate bakmak için telefonunun yanındaki ekran açma düğmesine bastığımda hiç açılmadığını gördüm.. ekrana parmağımla hafif bir şekilde bastıyorum ekran geliyor hemen parmağınızı çektiğinizdede ekran gidiyor.. telefon şuan serviste bakalım yenisi gelicek mi

• Büyük ihtimalle panel yerine tam oturmamis ve anakartla baglantisi tam oturmamistir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam aldığım yere götürdüm daha 7 saat kullandığım telefonu servise yollayacaklarmış öyle şey mi olur dedim daha 7 saat kullandım .. normalde böyle şeylerde telefonun değişmesi gerekmiyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odiseus16

Hocam aldığım yere götürdüm daha 7 saat kullandığım telefonu servise yollayacaklarmış öyle şey mi olur dedim daha 7 saat kullandım .. normalde böyle şeylerde telefonun değişmesi gerekmiyor mu

Geçmiş olsun. Evet birebir değişim hakkınız var.

• Değiştirmeme gibi bir muhabbet olursa ne yapayım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Odiseus16 -- 25 Temmuz 2014; 15:43:13 >
  • Öyle bir muhabbet olamaz sıfır alınan bir ürünün 7 gün içinde iadesini yapabilirsin eğer kabul etmezlerse tüketici haklarına şikayette bulunabilirsin.
  • Me[S]uT kullanıcısına yanıt
    Kardeş telefoncuya gittim ona diyorlarmış ki telefon kutudan çıktığında biz bir şey yapamayız böyle bir saçmalık sunuyorlar.. müşteri hizmetleriylede konuştum onlarda aynısını mırıldanıyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sim takılırsa iade almayız diyorlar.

• Rezalete bak yazıktır arkadas.

Değişimde israrci olun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi master96 -- 26 Temmuz 2014; 3:26:07 >
  • Degisim ve para iade hakkiniz var. Sakin alttan almayin bastirin tehdit edin sizi sikayet edecegim diyerek gerekirse gorevlinin adini soyadini alin ve bir kagida zabit tutun. Tarih ile beraber cihazin arizasini yazin. Ve 2 tanede sahit sonra tuketici hakem heyetine gidin. Zaten siz kagida yazarken yumusayacaklardir. O kadar riske giremezler

• quote:

Orijinalden alıntı: MoRTaLSouL

Degisim ve para iade hakkiniz var. Sakin alttan almayin bastirin tehdit edin sizi sikayet edecegim diyerek gerekirse gorevlinin adini soyadini alin ve bir kagida zabit tutun. Tarih ile beraber cihazin arizasini yazin. Ve 2 tanede sahit sonra tuketici hakem heyetine gidin. Zaten siz kagida yazarken yumusayacaklardir. O kadar riske giremezler

Aynen öyle,bunlar hemen korkuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkem01

quote:

Degisim ve para iade hakkiniz var. Sakin alttan almayin bastirin tehdit edin sizi sikayet edecegim diyerek gerekirse gorevlinin adini soyadini alin ve bir kagida zabit tutun. Tarih ile beraber cihazin arizasini yazin. Ve 2 tanede sahit sonra tuketici hakem heyetine gidin. Zaten siz kagida yazarken yumusayacaklardir. O kadar riske giremezler

Insanimiz hakkini savunsa bu satis gorevlileri bu kadar ahkam kesemez.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: berkem01

quote:

Insanimiz hakkini savunsa bu satis gorevlileri bu kadar ahkam kesemez.

Tabiki

• Hemen yarin tuketici hakları hakem heyetine basvurun tipis tipis geri alirlar

• quote:

Orijinalden alıntı: alibro47

Hemen yarin tuketici hakları hakem heyetine basvurun tipis tipis geri alirlar

nereden başvuracağım hiç bir bilgim yokta
  • Öncelikle geçmiş olsun arkadasim
    İşte Türkiye gercegi
    300-400 dolarlik amiral gemilerine 2.5 katı para verip onlarda da karsilastigimiz durum aynen bu yazık
    Umarim en kisa surede istedigin sekilde cozersın
  • quote:

quote:

http://www.tuketici.gov.tr/index.snet?wapp=hakemheyetibul_tr
  • quote:

quote:

yukarıda bi arkadaşın verdiği link var oradan bakın; bir de bulunduğunuz ilde/ ilçede hükümet konakları/ valiliklerde başvurabilirsinz telefonla ulaşıp yerini tam öğrenin yüz yüze görüşün bir de...
  • Bugün pazar açık değildir yarında bayram perşembeye kalıyor
  • quote:

Bugün pazar açık değildir yarında bayram perşembeye kalıyor

aynen öyle hocam ama internetten başvur vakit kaybetmeden
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.