Şimdi Ara

yeni cin işkencesi = ios 7 de toplu mesaj gönderme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • örneğin 100 tane arkadaşıma mesaj göndericem , her seferinde ekle butonuna basıp bir isim ekliyorum ve her ekle butonuna basınca da rehber en başa dönüyor . bazı toplu sms programları denedim ama onlarda ios7 ile sıkıntıları olan programlar herhelade .

bu sms sorunu için bile elimdeki iphone 4s telefonumu satmayı düşünüyorum eğer böyle devam ederse. ( ilgilenen arkadaşlar mesaj atabilir. )

samsung note 2 kullanan arkadaşım o kadar basit ve kolay bir şekilde mesaj gönderdiğini görünce kafayı yiyesim geldi ...

o kadar hevesle aldığım bir telefondan beni böyle soğutan apple a teşekkürlerimi borç bilirim . beni bu durumdan kurtarak bilgilerinizi bekliyorum

• Bu iOS 7 den dolayı değil iPhonedan dolayı.Group SMS i App Store dan indirirseniz işinizi görebilirsiniz.iOS 7 denendi ÇALIŞIYOR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WTF Viqqy -- 4 Ekim 2013; 12:08:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hep bu şekilde değil miydi zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

Hep bu şekilde değil miydi zaten

Aynen hep böyleydi

• Seneye toplu sms atma olayı koyduk bakın biz bulduk diye ios ta tanıtırlar merak etme.Ben iphone bildim bileli toplu sms olayı yok halbuki ne kadar saçma iki kod luk işe bakıyor ama adamlar yapmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

quote:

Aynen hep böyleydi

Değildi, her artıya basmamda rehberde kaldığı harften devam ederdi
  • Cidden yapmaları gerekiyor ama mesela adamın hem cep hem ev hem iş telefonu kayıtlı nasıl olacak birde birinde imessage var bir başka kişide yok nasıl olucak?

• quote:

Orijinalden alıntı: EnDiViT

quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

quote:

Aynen hep böyleydi

Değildi, her artıya basmamda rehberde kaldığı harften devam ederdi

şimdi ios6'da denedimde kaldığı harften devam ediyo
  • aradığın uygulamanın adı isms. ben her bayram bunu kullanıyorum tavsiye ederim
  • la köyde yangın çıksa suçu iOS7'ye atacaksınız :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atını Seven Kovboy

aradığın uygulamanın adı isms. ben her bayram bunu kullanıyorum tavsiye ederim

Teşekkürler. Eziyet çekerek tek tek mesaj attıktan sonra buraya bakarak öğrendim isms i. Biraz geç oldu ama olsun :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.