Şimdi Ara

YENİ CITROËN C3 AIRCROSS ANA KONU(2021 MAKYAJLI KASA GELDİ) (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.104
Cevap
81
Favori
269.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ilk mesajı güncelledim, fiyat listesini atamadım çünkü fiyatlar güncelleniyormuş. Makyajlı kasa da çok hoş görünüyor.

• arkadaşlar merhaba, bu gün Balıkesir Citroen bayisine gidip C3 aircross 1.2 shine modeli için fiyat aldım. 2021 model 228 bin dediler. ancak istanbuldaki bayiler 227 hatta beyaz opak rengi de 225 den verdiler. 2020 modelle arasındaki farkı sorunca çarpışma önleyici ve ön park sensörü geliyor birde 2020 lerin cam tavanın etrafı siyah iken bunlarda gövde rengi oluyormuş. Bu arada Şubat başında Yeni leon için kapora yatırmıştım, çipsetlerde yaşanan tedarik sıkıntısı yüzünden araç teslimatları geçikecek bilgisi verdiler-bunun üzerine yeni arayışa girdim. Test ettiğim araç 1.5 dizel otomatik ti. ayrıca bugün captur ve kamiq e de gittim. capturu da test ettim. malzeme kalitesi olarak c3 aircross diğerlerinden geride ne yazık ki. ancak konfor açısından araç başarılı bence. bozuk yolda kullandım ve beğendim. yumuşak süspansiyon sıkıtnısı savrulmalar olabiliyormuş. açıkcası aracı beğendim ama tek endişem yeni kasa nın çıkma durumu. Bu konuda sorduğumda 1 yıldan önce gelmez gelirse de fiyatı çok yükske olur dedi. ancak ben yeni kasası çıkınca bir önceki kasadan aşırı soğuyan biri olarak bu konuda temkinliyim. bazıları da makyaj lı kasa gelecek yazmış. satış temsilcisi bunun aksini söyledi. ve yoğun geçen bir günün ardından koskoca bir kafa karışıklığı bende...

• quote:

Orijinalden alıntı: gurhan0207

arkadaşlar merhaba, bu gün Balıkesir Citroen bayisine gidip C3 aircross 1.2 shine modeli için fiyat aldım. 2021 model 228 bin dediler. ancak istanbuldaki bayiler 227 hatta beyaz opak rengi de 225 den verdiler. 2020 modelle arasındaki farkı sorunca çarpışma önleyici ve ön park sensörü geliyor birde 2020 lerin cam tavanın etrafı siyah iken bunlarda gövde rengi oluyormuş. Bu arada Şubat başında Yeni leon için kapora yatırmıştım, çipsetlerde yaşanan tedarik sıkıntısı yüzünden araç teslimatları geçikecek bilgisi verdiler-bunun üzerine yeni arayışa girdim. Test ettiğim araç 1.5 dizel otomatik ti. ayrıca bugün captur ve kamiq e de gittim. capturu da test ettim. malzeme kalitesi olarak c3 aircross diğerlerinden geride ne yazık ki. ancak konfor açısından araç başarılı bence. bozuk yolda kullandım ve beğendim. yumuşak süspansiyon sıkıtnısı savrulmalar olabiliyormuş. açıkcası aracı beğendim ama tek endişem yeni kasa nın çıkma durumu. Bu konuda sorduğumda 1 yıldan önce gelmez gelirse de fiyatı çok yükske olur dedi. ancak ben yeni kasası çıkınca bir önceki kasadan aşırı soğuyan biri olarak bu konuda temkinliyim. bazıları da makyaj lı kasa gelecek yazmış. satış temsilcisi bunun aksini söyledi. ve yoğun geçen bir günün ardından koskoca bir kafa karışıklığı bende...

Tavan rengi konusunda bir bayide bana da aynı şeyleri söylemişlerdi ama opsiyon listesinde çift renk tavan dış tasarım sekmesinde var olarak gözüküyor.

Şikayetvar'da bir çok şikayet gördüm geçen seneden bu sene başına, opsiyonlar konusunda sıkıntılar olduğu ve site ile birebir olmadığı yönünde. Resmi sitelerindeki opsiyon listesinin çıktısını aldım tek tek hepsini kontrol edip aracı öyle almayı düşünüyorum. Makyaj konusunda bilgi alamadım ben ama maalesef bekleme şansımız yok bizim keşke olsaydı.

Liste 2021 C3 Aircross Shine paketine aittir.

YENİ  CITROËN C3 AIRCROSS ANA KONU(2021 MAKYAJLI KASA GELDİ)

• quote:

Orijinalden alıntı: gurhan0207

arkadaşlar merhaba, bu gün Balıkesir Citroen bayisine gidip C3 aircross 1.2 shine modeli için fiyat aldım. 2021 model 228 bin dediler. ancak istanbuldaki bayiler 227 hatta beyaz opak rengi de 225 den verdiler. 2020 modelle arasındaki farkı sorunca çarpışma önleyici ve ön park sensörü geliyor birde 2020 lerin cam tavanın etrafı siyah iken bunlarda gövde rengi oluyormuş. Bu arada Şubat başında Yeni leon için kapora yatırmıştım, çipsetlerde yaşanan tedarik sıkıntısı yüzünden araç teslimatları geçikecek bilgisi verdiler-bunun üzerine yeni arayışa girdim. Test ettiğim araç 1.5 dizel otomatik ti. ayrıca bugün captur ve kamiq e de gittim. capturu da test ettim. malzeme kalitesi olarak c3 aircross diğerlerinden geride ne yazık ki. ancak konfor açısından araç başarılı bence. bozuk yolda kullandım ve beğendim. yumuşak süspansiyon sıkıtnısı savrulmalar olabiliyormuş. açıkcası aracı beğendim ama tek endişem yeni kasa nın çıkma durumu. Bu konuda sorduğumda 1 yıldan önce gelmez gelirse de fiyatı çok yükske olur dedi. ancak ben yeni kasası çıkınca bir önceki kasadan aşırı soğuyan biri olarak bu konuda temkinliyim. bazıları da makyaj lı kasa gelecek yazmış. satış temsilcisi bunun aksini söyledi. ve yoğun geçen bir günün ardından koskoca bir kafa karışıklığı bende...

Hocam selam bende Balıkesir’den Fatma hanımdan aldım bu Aralık ayında . İçinize siniyorsa alın geçin düzgün bir bayiye benziyordu . Donanım olarak bende de ön park sensörü yok , Bursa inallarda bugün vardı ön park sensörlü 240 bin dediler .

ben 2020 233 e almıştım ,228 güzel fiyat .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yeni kasa ya da makyajlı kasayla ilgili bir bilginiz varmı? Beni şu an düşündüren bu..

• gurhan0207 G kullanıcısına yanıt

Valla hocam radikal değişiklik yok . Hani örneğin civic var bende makyajla hayalet kadran geldi jantlar değişti vs . Köklü değişim oldu .

c3a makyajında vites kolu değişmiş , tampon ve farda değişiklik var . Farlar zaten yeni C3 Led farları . Bende bile bile aldım, hani hayalet ekran elektronik park freni gelse okey ama içinize sindiyse alın .

makyajlı ne zaman gelir belli değil , gerçi gelse de yine %50 ötv gelir kur yükselmezse .

• makyajlı kasa varmış yurtdşında. Sanırım bize de bu yıl 3.çeyrek gibi gelir. merak edenler için video link atıyorum. : Dışda sanırım ön tasarım (farlar vs) asıl içte grip kontrol + yeni multimedya(aynı gibi duruyor ama değil) koltuklar daha rahat hale getirilmiş.

• gurhan0207 G kullanıcısına yanıt

Grip kontrol ülkemizdeki bazı araçlarda da var. Headup display de var ama opsiyon olarak gelmiyor . Acil araç lazım değilse bekleyin , benim aciliyetim olmamasına rağmen aldım . Ülkede kurun ne olacağınbelli değil.

• Malzeme kalitesi çok iyi değil evet ama Arona baktım Crossland baktım ama bu arabanın ferahlığı güzelliği yok, kasa komple değişse de ben alırım eğer bugün fiyatı değiştirmezlerse.

• power animal kullanıcısına yanıt

Troc bile sert plastik.

• Sevgili arkadaşlar.

iç ampül değişim ve far değişimi ile alakalı italyanc bir amcamızın videolarını buldum. bu şekilde eksik kalmış olan iç aydınlatmalarımı LED geçirmiş oldum.

ve

• quote:

Orijinalden alıntı: salserol

Sevgili arkadaşlar.

iç ampül değişim ve far değişimi ile alakalı italyanc bir amcamızın videolarını buldum. bu şekilde eksik kalmış olan iç aydınlatmalarımı LED geçirmiş oldum.

ve

Farlar konusunda büyük tereddüdüm var hatta yeterince aydınlatıyorsa halojen kalsın derim.

Videoda ufuk çizgisi çok dağınık geldi, karşıdan gelen herkesten küfür yemek istemem açıkçası.

Ama karanlık olunca da gözler çok yoruluyor, keşke led far ile gelseydi fabrikasyon olarak.

İç aydınlatma çok güzel olmuş bizim önceki araca yapmıştık gerçekten güzel oluyor.

• Bugün aracı teslim aldım. 2020 model 1.2 shine paket.
    Ön park sensörü var, çarpışmayı önleyici sistem yok, uyarısı var.
    Detayları ileride bildiririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Navi

Bugün aracı teslim aldım. 2020 model 1.2 shine paket.
    Ön park sensörü var, çarpışmayı önleyici sistem yok, uyarısı var.
    Detayları ileride bildiririm.

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle..

Ara ara bizi yakıt, konfor, artılar eksiler konularında bilgilendirirseniz sevinirim malum biz daha 1 ay beklemek durumundayız..

• .bll kullanıcısına yanıt

Yakıt, 100 km hızdan sonra yol ve rüzgar sesi alıyor mu, klima gürültülü mü çalışıyor?

• .bll kullanıcısına yanıt

Teşekkürler... aracın görüntüsüne aşık oldum. Aksam vakti aldım, sadece eve kadar kullandım, çoğu özelliğini test edemedim henüz. Kullandıkça bilgi vereceğim.

Yalnız hayatımda bu kadar şeffaflıktan uzak bir bayi görmedim, böyle bir araç almadım. Aracın garantisini 5 yıla uzatmak için ekstra para ödüyorum, bana belgesini vermiyorlar. Telefonda sigorta yaptırıyorum, poliçeleri zorla alıyorum. Sigorta kapsamı Telefonda söyledikleriyle uyuşmuyor. Hala aracın donanımı ile sitede yazan ve st'nin bana söylediği farklı. Telefonda söyledikleri hepsinden farklı.

Şimdi garaja inip kol dayama var mı diye bakacağım araca, olmazsa şaşırmam.

• power animal kullanıcısına yanıt

Benim araçta yeni 1400 km oldu . Klima gürültüsü duymadım standart fan sesi , rüzgar sesi de benim civice göre az geldi . Yakıt 7 litre civarında pompa hesabı .

• Navi kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Aktif çarpışma önleyici olmadığına emin misiniz ?
  • Lefter10 L kullanıcısına yanıt

Açıkçası emin değilim. Yarın detaylı inceleyeceğim. Ekranda çarpışma ile ilgili bir menü vardı, ayar yapılıyordu ama ön park sensörünün olduğunu bile bilmeyen görevli bu sadece uyari yapar gibi birşey dedi. Ön camın yukarısında ortada sanki gömülü bir kamera var.

Bu aracın donanımı ile çok oynamışlar. Shine donanım videolarda gördüğüm bazı özellikler bende yok. Farklı farklı listeler var elimde.

Bu arada start stop iptal edilebiliyor mu? Ben bulamadım böyle bir düğme. Iptal etmek istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Navi -- 5 Mart 2021; 22:46:47 >
  • Navi kullanıcısına yanıt
    Arabayı her çalıştırdığınızda araç ayarları girip eco modu kapatırsanız stop start çalışmaz. Benim de shine aracım var ben de aktif çarpışma önleyici var sanırım
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.