Sizdeki otomatik acil fren sistemi mi? Bu neye yarıyor çözemedim. Ayarlara girince mesafe seçenekleri sunuyor, "yakın, normal, uzak" gibi biraz subjektif seçenekler. Ama ne yapıyor bilemiyorum. Kitapçığında da birsey yok. Benzer isimli içinde fren geçen özellikler var ama bu yok. Onlar da bende yok. Şu ana kadar bana temsilcinin verdiği donanım listesi, internette yer alan liste, youtube videolarinda izlediğim, gördüğüm araçlar ile fiili olarak satın aldığım araç farklı 😀 Hepsi shine donanım ama 1 sene önceki araçta gördüğüm düğmeler bende yok. Satın alacakların özellikle istediği özellikler varsa sürpriz olmaması için gerekirse temsilciden yazılı birsey alsınlar diyeceğim ama verirler mi bilmem. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Navi -- 6 Mart 2021; 19:41:57 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
YENİ CITROËN C3 AIRCROSS ANA KONU(2021 MAKYAJLI KASA GELDİ) (36. sayfa)
-
-
Arkadaşlar merhaba,
2020 model 2021 çıkışlı henüz 700 km de olan 1.2 Shine smart diversity paket olan aracımızı aldığım fiyata satmak istiyorum.
Araç normal Shine üzerine ön park sensörü, katlanan ön koltuk ve aktif şehir içi frene sahiptir.
Kaput koruma, cam filmi ve seramik kaplama yapıldı bayide.
2008 alacağımız için aldığım fiyata maalesef satmak istiyorum. Platin gri siyah cam tavandir.
İlgilenen olursa yazabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: takuvatMerhaba Arkadaşlar,
Geçen sene bu zamanlar kendime bir C5 Aircross almıştım, konforundan çok memnun kaldığım için şimdi de eşime C3 Aircross Shine 1.2 130 Hp alarak konuya katılmış olayım.
Benim aldığım, şuan limanda ya da artık gemide olduğu söylenen aracın açıklaması yanında 130 HP Start Stop (SD) yazıyor. Satış temsilcisi şanslısınız ki "SD" paket ile yani "Smart Diversity" dedikleri paket ile gelecekmiş dedi, farkını sorduğumda katlanır ön koltuk, aktif şerit takip, ön çarpışma engelleyici vb eklentiler olduğunu söyledi ama doyurucu bilgi alamadım ki kendisi de çok emin değil ne olduğundan.
Biraz araştırdığımda Türkiye'de henüz böyle bir araç olmadığını, C5 aircross ların bazı paketlerine ek donanım olarak geldiğini gördüm.
İtalya'da bu paketin satışa yeni ürün gamı başlığı ile çıkarıldığını okudum.
https://www.newsmotors.net/new-citroen-c3-aircross-smart-diversity-2021
Benden başka Smart Diversity pakete sahip olan ya da olacak olan var mı? Bu konuda bilgisi olan var mı? Bu paketin Avrupa paketten bir eksiği artısı vs var mı? Kaporayı verdim, 10 Ocak'a kadar bekleyeceğim. Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
Özellikleri bu mesajda anlastigim gün yazmıştım.
Fiyatını da başka mesajda paylaşmıştım. Faturaları da mevcut.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: takuvatÖzellikleri bu mesajda anlastigim gün yazmıştım.
Fiyatını da başka mesajda paylaşmıştım. Faturaları da mevcut.
Alıntıları GösterSizin aracınızda cam tavan var mı?
Az kalsın bu özelliklerde bir araç alıyorduk ancak cam tavan olmamasından ötürü vazgeçmiştik.
-
quote:
Orijinalden alıntı: NaviSizdeki otomatik acil fren sistemi mi? Bu neye yarıyor çözemedim. Ayarlara girince mesafe seçenekleri sunuyor, "yakın, normal, uzak" gibi biraz subjektif seçenekler. Ama ne yapıyor bilemiyorum. Kitapçığında da birsey yok. Benzer isimli içinde fren geçen özellikler var ama bu yok. Onlar da bende yok.
Şu ana kadar bana temsilcinin verdiği donanım listesi, internette yer alan liste, youtube videolarinda izlediğim, gördüğüm araçlar ile fiili olarak satın aldığım araç farklı 😀
Hepsi shine donanım ama 1 sene önceki araçta gördüğüm düğmeler bende yok.
Satın alacakların özellikle istediği özellikler varsa sürpriz olmaması için gerekirse temsilciden yazılı birsey alsınlar diyeceğim ama verirler mi bilmem.
Grip kontrol, arka kapılarda perde, arka kol dayamada bardaklık, koltuk ve ön kısımdaki beyaz kaplama(metropolitan paketi ülkemize gelmiyor şuan),
kablosuz sarj, head up display..
Bunlar haricinde sayfada ya da youtube da gördüğünüz ancak sizin aracınızda olmayan başka detaylar da var mı?
Anladığım kadarıyla sizin aracınız 2021 paket ile aynı sadece siyah tavan olması artı olarak gözüküyor.
-
Evet cam tavan var tabi. SD paket deyince ben de tereddütle aracı beklemiştim ama neyse ki Shine pakete ek özelliklerle gelmişti araç. Eksiği yok fazlası vardı. Ancak şimdi bir ödemem geldi. Bunu satıp 3008 almayı düşünüyorum
Hocam daha yeni almıştınız. Memnun mu değilsiniz yetersiz mi geldi ? 3008 ile arasında epey bir fiyat farkı var. Gözü kararttınız mı diyelim 😀 -
Benimde elime para geçti 3008 ya da c5aircross düşünüyorum ama bayilerde 3008 bulmak bu ara imkansız . Keza C3aircross satmaya kalksak ederinde gitmeyecek .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sungur16 -- 7 Mart 2021; 0:44:24 >
merhaba arkadaşlar. benzinli alma nedeniniz sadece shine paket oluşu mecburiyeti mi? benzinkli pek ekonomik değil sanırım çünkü?feel paket düşün ve cam tavan yok diye mi benzinli aldınız yoksa zaten tercihiniz benzinli miydi?
-
Benzinli gayet yeterli , alırken ucuz mtv de az . Ben dizel sesinden kafam ütülenmesin diye eşime aldım . Evde 2.araç , tek araç olsa dizel alırdım . Tabi fiyat farkı cüzi olmalo
Merhabalar,
Dün İstanbul Mepa'ya araç bakmaya gittim eşim için. 2021
1.2 Shine SD palet nisan teslimi için 225.000tl fiyat verildi.
Araç makyajsız gelecekmiş bu arada.
Araçta 2020 ile farklar
Eklenenler
Ön bölge çarpışma uyarı ve engelleme
Ön park sensörleri
Katlanabilir ön yolcu koltuğu
Çıkanlar
Siyah tavan
Yedek lastik (yerine tamir kiti gelmiş)
Almak isteyen olursa sabit fiyat garantisi veriyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: gurhan0207arkadaşlar merhaba, bu gün Balıkesir Citroen bayisine gidip C3 aircross 1.2 shine modeli için fiyat aldım. 2021 model 228 bin dediler. ancak istanbuldaki bayiler 227 hatta beyaz opak rengi de 225 den verdiler. 2020 modelle arasındaki farkı sorunca çarpışma önleyici ve ön park sensörü geliyor birde 2020 lerin cam tavanın etrafı siyah iken bunlarda gövde rengi oluyormuş. Bu arada Şubat başında Yeni leon için kapora yatırmıştım, çipsetlerde yaşanan tedarik sıkıntısı yüzünden araç teslimatları geçikecek bilgisi verdiler-bunun üzerine yeni arayışa girdim. Test ettiğim araç 1.5 dizel otomatik ti. ayrıca bugün captur ve kamiq e de gittim. capturu da test ettim. malzeme kalitesi olarak c3 aircross diğerlerinden geride ne yazık ki. ancak konfor açısından araç başarılı bence. bozuk yolda kullandım ve beğendim. yumuşak süspansiyon sıkıtnısı savrulmalar olabiliyormuş. açıkcası aracı beğendim ama tek endişem yeni kasa nın çıkma durumu. Bu konuda sorduğumda 1 yıldan önce gelmez gelirse de fiyatı çok yükske olur dedi. ancak ben yeni kasası çıkınca bir önceki kasadan aşırı soğuyan biri olarak bu konuda temkinliyim. bazıları da makyaj lı kasa gelecek yazmış. satış temsilcisi bunun aksini söyledi. ve yoğun geçen bir günün ardından koskoca bir kafa karışıklığı bende...
İstanbul'da can ve çetaş'a sordum 225 ve 226 dediler. Fazladan para vermeyin bence. Ayrıca captur daha yüksek malzeme kaliteli olabilir ama cam tavan ve c3 aircross da olan konfor elemanları ile 300ü geçiyor diye biliyorum.
-
Evet, sanırım farklar bunlar. Aracı teslim alirken bile temsilci gelecek olan ile aynı dedi, artık bıraktım peşini. Grip kontrol 1 sene önceki izlediğim videolarda vardı, neden çıkardılar bilmiyorum. Stepne de yok bende, tamir kiti var. Aracın gümrük girişi aralık ayında yapılmış, belki ara üretim gibi birşeydir.
Bu arada bugün aracı biraz test etme imkanım oldu.
Şu an ki aracım 2012 honda jazz, onunla kıyaslarsam.
Araç ilk kalkışta biraz sert geldi, vitesi D'ye alıp biraz gaz verince önce sarsıyor biraz. Jazz çok yumuşak kalkıyor.
Motor çok seri, ayağının altında bir güç olduğunu ve ihtiyaç anında kullanabileceğini biliyorsun. Basınca gidiyor. Vites geçişleri güzel, pürüzsüz. Cvt'de vites geçişi yoktu, tek vites gibi gidiyordu. Bu arada çift kavrama/dsg hastalığını anlamıyorum. Neymiş vites geçişleri çok hızlıymış, ihtiyaç olmayan bir özellik bence, bu aracın ne sanzumanında sıkıntı var ne de performansında bir eksiklik. Aynı paraya dsg'li olsa almam.
Yol sesi konusunda karar veremedim, bozuk yolda lastik sesi geliyor, iyi yolda gelmiyor. Jazz'da da aynı gibi. Bir de ses yalıtımı yaptırdım, belki beklentim fazlaydı, ama sessiz diyemem şu an.
Aracın en beğenmediğim yönü düğmelerin karışıklığı. Anlık tüketimi 100km'de ortalama litre hesabı şeklinde değil de, 1 litre ile kaç km gidilecek şeklinde akıllarra ziyan şekilde göstermişler. Anlık tüketimi hesaplamak için 100'ü ekrandaki sayıya kafadan bölmeniz gerekiyor.
Ortalama tüketimi bir türlü göremedim, menünün saçmalığından. Cruise control ile hız sınırlamayı da beceremedim. Teknoloji özürlü biri değilim ama jazz'ın menüsünden sonra bunun yol bilgisayarı çok karışık. Zaten bazı fonksiyonları kullanmak için boş ve düz yol lazım, en azından alışıncaya kadar zira düğmeler gizlenmiş. En kisa zamanda tekrar gidip bana anlatmalarını, gerekirse beraber test sürüşü yapılmasını talep edeceğim.
Navigasyon var ama hiçbir yeri bulmuyor. Bununla ilglli de görüşeceğim, güncelleme lazımsa yapsınlar.
Genel olarak memnuniyetim devam ediyor. Bu deģil de şu olsaydı aynı paraya dediğim bir araç yok.
Yol bilgisayarını çözenilirsem ortalama tüketimi de paylaşacağım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: NaviEvet, sanırım farklar bunlar. Aracı teslim alirken bile temsilci gelecek olan ile aynı dedi, artık bıraktım peşini. Grip kontrol 1 sene önceki izlediğim videolarda vardı, neden çıkardılar bilmiyorum. Stepne de yok bende, tamir kiti var. Aracın gümrük girişi aralık ayında yapılmış, belki ara üretim gibi birşeydir.
Bu arada bugün aracı biraz test etme imkanım oldu.
Şu an ki aracım 2012 honda jazz, onunla kıyaslarsam.
Araç ilk kalkışta biraz sert geldi, vitesi D'ye alıp biraz gaz verince önce sarsıyor biraz. Jazz çok yumuşak kalkıyor.
Motor çok seri, ayağının altında bir güç olduğunu ve ihtiyaç anında kullanabileceğini biliyorsun. Basınca gidiyor. Vites geçişleri güzel, pürüzsüz. Cvt'de vites geçişi yoktu, tek vites gibi gidiyordu. Bu arada çift kavrama/dsg hastalığını anlamıyorum. Neymiş vites geçişleri çok hızlıymış, ihtiyaç olmayan bir özellik bence, bu aracın ne sanzumanında sıkıntı var ne de performansında bir eksiklik. Aynı paraya dsg'li olsa almam.
Yol sesi konusunda karar veremedim, bozuk yolda lastik sesi geliyor, iyi yolda gelmiyor. Jazz'da da aynı gibi. Bir de ses yalıtımı yaptırdım, belki beklentim fazlaydı, ama sessiz diyemem şu an.
Aracın en beğenmediğim yönü düğmelerin karışıklığı. Anlık tüketimi 100km'de ortalama litre hesabı şeklinde değil de, 1 litre ile kaç km gidilecek şeklinde akıllarra ziyan şekilde göstermişler. Anlık tüketimi hesaplamak için 100'ü ekrandaki sayıya kafadan bölmeniz gerekiyor.
Ortalama tüketimi bir türlü göremedim, menünün saçmalığından. Cruise control ile hız sınırlamayı da beceremedim. Teknoloji özürlü biri değilim ama jazz'ın menüsünden sonra bunun yol bilgisayarı çok karışık. Zaten bazı fonksiyonları kullanmak için boş ve düz yol lazım, en azından alışıncaya kadar zira düğmeler gizlenmiş. En kisa zamanda tekrar gidip bana anlatmalarını, gerekirse beraber test sürüşü yapılmasını talep edeceğim.
Navigasyon var ama hiçbir yeri bulmuyor. Bununla ilglli de görüşeceğim, güncelleme lazımsa yapsınlar.
Genel olarak memnuniyetim devam ediyor. Bu deģil de şu olsaydı aynı paraya dediğim bir araç yok.
Yol bilgisayarını çözenilirsem ortalama tüketimi de paylaşacağım.
Teşekkürler cevaplar için.
Harita güncelleme için bir video bakmıştım ama uğraşır mısınız bilemiyorum çünkü 10 gb dosya boyutu var
muhtemelen yarım saatten fazla sürecektir sadece araçta yapılan işlem..
-
Hocam anlık tüketim ve ortalama tüketim anlattığınız gibi değil. Ayarlarda bir sıkıntı var bence -
quote:
Orijinalden alıntı: NOBUAT
Merhabalar,
Dün İstanbul Mepa'ya araç bakmaya gittim eşim için. 2021
1.2 Shine SD palet nisan teslimi için 225.000tl fiyat verildi.
Araç makyajsız gelecekmiş bu arada.
Araçta 2020 ile farklar
Eklenenler
Ön bölge çarpışma uyarı ve engelleme
Ön park sensörleri
Katlanabilir ön yolcu koltuğu
Çıkanlar
Siyah tavan
Yedek lastik (yerine tamir kiti gelmiş)
Almak isteyen olursa sabit fiyat garantisi veriyorlar.Makyajlı kasa nezmn gelecek bilginiz var mı?
Bir bilgi vermediler ama gelen 2021'ler makyajsız
-
Arkadaşlar aracın 1.2 puretech şehir içi tüketimi nedir. Suzuki vitara 2017 glx ve 2020 c3 Aircross arasında kaldım.suzkinün artısı koltuk ısıtma ve adaptif hız sabitleyici. C3A ise 2020 ve turbo motor yani daha güncel
Sıfır c3a alın , bende vitara bakmıştım 2 Side 2020 olsa aklımız karışırdı ama 2020 olsun c3 olsun . 7-8 tüketim .
Bagaj olarakta c3 çok iyi artı kızaklık koltuk da avantaj
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X