Satabildin mi hocam clio yu? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
YENİ CITROËN C3 AIRCROSS ANA KONU(2021 MAKYAJLI KASA GELDİ) (34. sayfa)
-
-
Henüz satamadım ama acelem de kalmadı, araç teslimatı Nisan başına ertelendi
-
quote:
Orijinalden alıntı: salserolben alıp montajını yaptım. memnunum
Üstat rica etsem fotoğrafını paylaşabilir misin...? Özellikle orijinal kolçak yeri nasıl oldu..? Ordaki izler vs nasıl halloldu... Tekrar hayırlı olsun... 😉
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: serdarkalkanÜstat rica etsem fotoğrafını paylaşabilir misin...? Özellikle orijinal kolçak yeri nasıl oldu..? Ordaki izler vs nasıl halloldu... Tekrar hayırlı olsun... 😉
Alıntıları Gösterbizim live modelinde hiç kolçak yoktu. Metin Yılmaz arkadaşımızın montaj videosunu uyguladım. kendisine buradan tekrar teşekkür ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salserol -- 26 Şubat 2021; 21:54:59 >
-
Selam arkadaşlar, c3 aircross 1.2 shine almak üzereyim ama modelde kararsız kaldım. 2020 model hemen teslim fiyatı ile 2021 model 1 ay içinde teslim aynı donanım araç fiyatı hemen hemen aynı. Ama 2021 modelde bazı güvenlik donanımları ve ön park sensörü yokmuş. 2020'de de stepne yok dediler. 2020'de olduğunu söyledikleri aktif şehir içi fren sistemi gibi birsey duydum ama donanım listesinde göremiyorum. 2020 ile 2021 shine paket farklarını bilen var mı? Telefonda söylediklerini karıştırdım açıkçası.
quote:
Orijinalden alıntı: Navi
Selam arkadaşlar, c3 aircross 1.2 shine almak üzereyim ama modelde kararsız kaldım. 2020 model hemen teslim fiyatı ile 2021 model 1 ay içinde teslim aynı donanım araç fiyatı hemen hemen aynı. Ama 2021 modelde bazı güvenlik donanımları ve ön park sensörü yokmuş. 2020'de de stepne yok dediler. 2020'de olduğunu söyledikleri aktif şehir içi fren sistemi gibi birsey duydum ama donanım listesinde göremiyorum. 2020 ile 2021 shine paket farklarını bilen var mı? Telefonda söylediklerini karıştırdım açıkçası.Hocam bilgiler biraz karışmış sizde sanki :) 2020 modellerde avrupa paketi gelmişti, cam tavan yoktu ve aktif fren sistemi vardı belki size onu söylemişlerdir.
Şu an araca çok ciddi ihtiyacımız olmasına rağmen 2021'in gelmesini bekliyoruz çünkü dediğim gibi çok önemsediğim iki özellik 2020 modellerde yok; ön park sensörü ve acil fren desteği.
Özellikle konuştum bunu ve defalarca kez onaylattım satış temsilcisi arkadaşa.
Zaten Citroenin sitesinde de bilgiler bu şekilde güncellenmişti, isterseniz girip detaylara bakabilirsiniz.
https://talep.citroen.com.tr/dijital-katalog/c3-aircross-suv/donanim (Shine donanımı seçersiniz)
-
Bu iş telefonda olmaz zaten. Daha önce ön görüşme yapmıştım, bugün ciddi olarak aradım, stok sordum. 2021 modellerin fiyatı bir tık daha uygun dedi, 1000 tl yani. (Bir başka bayide 2020 model 7500 tl daha pahalıydı) Yeni modellerdeki eksikler diye birşeyler saydı, ya da ben yanlış anladım. Açılabilir cam tavan 2020'de var, onu gördüm zaten, onda sorun yok. Ön park sensörü ve acil fren desteği aklımda kalan eksikler. Hatta satış temsilcisine, "bunlar önemli eksikler, 2021'i beklemenin bir anlamı yok, 2020 model daha avantajlı " dedim, o da beni teyit etti. Şimdi benim de kafam karıştı.
Pazartesi yüzyüze görüşmeye gideceğim. Orada anlarız artık.
Bence de bir karışıklık olmuş. Benim aracım 2020 model. Aralık üretimi. Ön park sensörü ve acil fren sistemi var. Aralık üretiminden önceki üretimlerde bu özellikler yoktu. 2021de bu özelliklerin olması lazım. Yanlış anlaşılan bir şey var bence -
O ses motordan değil sıkılmamış veya gevşemiş bir civatadan geliyor olabilir. Benzer bir problem ile servise gittim klimanın bir civatası gevşemiş, bakımda da ne hikmetse kontrol etmemişler. Sıktılar geçti. Soğuk için de nereden geldiğini tespit etmeniz önemli. Biri aracı sürerken siz de arkada teşhis etmeye çalışın bence. Nokta atış ile servise gidin. Geçmiş olsun.
-
Ankara'ya gelirken olmuştu. Abc den randevu alıp gittim. Ses şimdilik kesildi. Usta test sürüşünde fark edemedi. Gaza basınca ince bir tık tık sesi di. Büyük ihtimalle vida gevşemesi yada ustanın dediği gibi Yakıttan olabilir bazı yakıtların oktanı düşük dedi. İlk yakıtım hariç hep opetten alıyorum ama haliyle farklı istasyonlardan. Arkadan soğuk gelmesi ise Trimci covid olmuş baktıramadım. İstanbul'a dönüşte tekrar ses olursa video çekip gideceğim ustanın dediği gibi.
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: NaviBu iş telefonda olmaz zaten. Daha önce ön görüşme yapmıştım, bugün ciddi olarak aradım, stok sordum. 2021 modellerin fiyatı bir tık daha uygun dedi, 1000 tl yani. (Bir başka bayide 2020 model 7500 tl daha pahalıydı) Yeni modellerdeki eksikler diye birşeyler saydı, ya da ben yanlış anladım. Açılabilir cam tavan 2020'de var, onu gördüm zaten, onda sorun yok. Ön park sensörü ve acil fren desteği aklımda kalan eksikler. Hatta satış temsilcisine, "bunlar önemli eksikler, 2021'i beklemenin bir anlamı yok, 2020 model daha avantajlı " dedim, o da beni teyit etti. Şimdi benim de kafam karıştı.
Pazartesi yüzyüze görüşmeye gideceğim. Orada anlarız artık.
Hocam bugün gidip görüşüp detayları öğrenebildiniz mi? Hangi bayi ne fiyat verdi? Bir de araçlar ne zaman gelecekmiş belli mi? Ben de geçen ay kapora verdim bekliyorum da. (2021 1.2 Shine için)
Bir de makyajlı kasa ne zaman gelir daha mı pahalı olur yorum yapabilen var mı?
-
Merhaba, ben de geçen ay kapora verdim ve araç bekliyorum. Benim satış temsilcim (Ankara Otosay) Mart sonu yeni bir parti araç gelecek, Nisan ayının ilk haftası araç elinizde olur dedi. Yeni makyajlı kasa için de yılın ikinci yarısı gelecek, fiyatları 300 civarı olacak dedi, bayiinin yalancısıyım.
-
2020 model 1.2 shine için 225 tl'ye anlaştım. Nisanda gelecek 2021 modeller ile donanım farkı olmadığını ısrarla söyledi temsilci. İnsallah doğru söylemiştir, yoksa hakkımı helal etmem. Araçların kodu belli, bahsedilen donanımlar belki yaz belki sonbaharda gelir emin değilim dedi. Yeni model siparişi için fiyat garantisi vermediler. 228 binden giriş yapiyorlardı. Bir miktar fiyat artışı olacağını söyledi temsilci. Belki blöf yaptı bilmiyorum ama artık takip etmekten, fiyat ne olur düşünmekten yorulduğum için elindeki 2020 modeli kabul ettim. Açıkçası bayi bayağı kalabalıktı. 1 saat temsilciyi bekledim. Kaporo veren vereneydi. Ankara ABC....
Ankarada telefonla fiyat aldığım diğer bayiler 2020 modele 235, yeni siparişe 227,5 ve 228 bin fiyat verdiler. Fiyat garantisi yok yine ama ciddi bir artış beklemiyoruz dediler.
quote:
Orijinalden alıntı: Navi2020 model 1.2 shine için 225 tl'ye anlaştım. Nisanda gelecek 2021 modeller ile donanım farkı olmadığını ısrarla söyledi temsilci. İnsallah doğru söylemiştir, yoksa hakkımı helal etmem. Araçların kodu belli, bahsedilen donanımlar belki yaz belki sonbaharda gelir emin değilim dedi. Yeni model siparişi için fiyat garantisi vermediler. 228 binden giriş yapiyorlardı. Bir miktar fiyat artışı olacağını söyledi temsilci. Belki blöf yaptı bilmiyorum ama artık takip etmekten, fiyat ne olur düşünmekten yorulduğum için elindeki 2020 modeli kabul ettim. Açıkçası bayi bayağı kalabalıktı. 1 saat temsilciyi bekledim. Kaporo veren vereneydi. Ankara ABC....
Ankarada telefonla fiyat aldığım diğer bayiler 2020 modele 235, yeni siparişe 227,5 ve 228 bin fiyat verdiler. Fiyat garantisi yok yine ama ciddi bir artış beklemiyoruz dediler.
Ya sizin satış temsilciniz ya da benim satış temsilcim ve resmi sitedeki opsiyon listesi yalan söylüyor
Sırf ön park sensörü ve aktif fren için bekliyorum 2021'leri.
-
Ben de 2021'de ön park sensörü ve aktif fren var diye biliyorum, benim satış temsilcim de bu donanımlar 2021'de var dedi. -
Şimdi eşimle de konuştum, o da aynen benim gibi hatırlıyor, yeni gelecek parti ile mevcut 2020 modellerin birebir aynı donanım dediğini. Sinir bozucu bir durum. Ben biraz da onun sözüne güvenerek 2020 aldım. Dünden beri kafama takmıştım ama artık umursamamak en iyisi. Yarın gidip niye yanlış söylediniz desem, eminim öyle demedim der. Açıkçası satış temsilcilerine güvenmiyorum. Sözleri resmi olarak bir taahhüt oluşturmuyor.
quote:
Orijinalden alıntı: NaviŞimdi eşimle de konuştum, o da aynen benim gibi hatırlıyor, yeni gelecek parti ile mevcut 2020 modellerin birebir aynı donanım dediğini. Sinir bozucu bir durum. Ben biraz da onun sözüne güvenerek 2020 aldım. Dünden beri kafama takmıştım ama artık umursamamak en iyisi. Yarın gidip niye yanlış söylediniz desem, eminim öyle demedim der. Açıkçası satış temsilcilerine güvenmiyorum. Sözleri resmi olarak bir taahhüt oluşturmuyor.
Bizim gibi 1 ay bekleme derdiniz yok ayrıca fiyat da fena değil ama bile bile yalan söylediyse gerçekten ayıp.
Bu arada gerçekten bilmiyor da olabilir çünkü başka bir bayide satış temsilcisi arkadaş "bize o konuda bilgi verilmedi normalde değişiklik olduğunda söylenir" demişti.
-
Konuyla ilgili daha önce de yazdım. Anladığım kadarıyla 2020 model aldınız ve temsilci size 2021 modellerdeki gibi ön park sensörü ve aktif fren sistemi olduğunu söyledi. Çok yüksek ihtimalde aynen öyle gelecek. Benim aracım da 2020 model. Ocak 8 de teslim aldım. Ve bu donanımlar aracımda var. Yani aracınız aralık ayı üretimi ise ki yüksek ihtimal öyledir içinizi ferah tutabilirsiniz. Aralık ayından itibaren üretilen tüm araçlar bahsettiğiniz donanımlara sahip öncekiler ise değil. -
Merhaba arkadaşlar. 2021 model C3 aircross shine paket almak istediğimizde panoramik cam tavan standart olarak mı geliyor, yoksa opsiyon olarak ilave para mı veriyoruz?
Shine pakette standart olarak geliyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X