Şimdi Ara

YENİ CITROËN C5 AIRCROSS ANA KONU(2022 FACELİFT KASA) - TÜM GÜNCEL PAYLAŞIMLAR/YORUMAR (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.791
Cevap
386
Favori
1.586.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dentist24

Araba ilk çıktığı günlerde hurda onlardan 196000 fiyat veriyorlardı ama şimdi fiyat ne oldu bilemem gerçi ellerinde araba olduğunu da zannetmiyorum en son bayi ile konuşmam da satmak için araba bulamıyoruz demişti

Alıntıları Göster
    Mersa 200.500 e inebileceklerini söylediler telefonda mavi renk olduğunu söylediler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leon79 kullanıcısına yanıt
    Süper faydalı bilgiler. Çok teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cianni kullanıcısına yanıt
    Aydın Külleci de bir adet beyaz feel adventure vardı ellerinde ben alırken istersen arayıp sorabilirsin satmadılarsa ellerindekini.

• ersinnisre E kullanıcısına yanıt
    Harika olur

• cianni kullanıcısına yanıt
    Aydın Külleci yi aradım feel adventure için 205 dedi sedefli beyaz için ay sonu gelicekmiş. Elinde hiç araç kalmamış. İstanbuldaki iyi fiyat vermiş onu düşünebilirsin bence.

• texasboy77 T kullanıcısına yanıt
    USB diski birde Exfat olarak formatlayıp deneyin. Bazı sistemler NTFS ile sorun yaşayabilir.
  • prisonbrk P kullanıcısına yanıt
    aracı almadığım halde şasi numarası ile my Citroen uygulamasıyla kontrol ettiğimde güncelleme var görünüyordu ama az önce baktım şu an güncelleme görünmüyor onun için çok takılmayın bence

• dentist24 D kullanıcısına yanıt
    Bayi de servis kendisi güncellemiş olabilir mi? Bildiğim kadarıyla bayiler aracın tesliminden önce son kontrollerinde bu tarzda güncellemeleri de yapıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CengoCenk

Bayi de servis kendisi güncellemiş olabilir mi? Bildiğim kadarıyla bayiler aracın tesliminden önce son kontrollerinde bu tarzda güncellemeleri de yapıyorlar.
    Bayiye gelince güncellemelerini istediğimi belirtmiştim tamam demişlersi ama cuma günü gelecek bayiye araba.

• Bugün benim arabanın işlemleri için bayiye gitmiştim. Bayiden aldığım bilgiye göre; bu ay gelecek araçlara 2.500 TL lik bir zam olacağı, kasım ayı için de %3 lük bir fiyat artışı olabileceğini iletti. Tabi ki doğruluğunu bilemiyorum. Güvendiğim bir satış temsilcisi kendisi.
  • Dün bayi ile yaptığım görümede bu hafta işlemlerini tamamlamayı planladığımız aracın (bir karışıklık yaptıklarını söyleyerek) henüz Fransa'da limanda olduğu bilgisini aldım. Bu cevap hoşuma gitmedi. Satış temsilcisi size daha önce mahçup olduk onun için kesin bilgiye ulaşmadan size gün veremem dedi. Bu tip bir süreci deneyimleyen oldumu acaba? Fransa'dan yüklendikten yaklaşık kaç gün sonra burada olur ve buradaki işlemler de kaç gün sürer.
    Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CengoCenk

Bugün benim arabanın işlemleri için bayiye gitmiştim. Bayiden aldığım bilgiye göre; bu ay gelecek araçlara 2.500 TL lik bir zam olacağı, kasım ayı için de %3 lük bir fiyat artışı olabileceğini iletti. Tabi ki doğruluğunu bilemiyorum. Güvendiğim bir satış temsilcisi kendisi.
    Ben bugün bayimle görüştüm. Zam yok dediler. Ama savaş yüzünden dolar yükseldi. Gelecek ay zam olabilir dedi. Kesin değil ama diye de ekledi.

• domer2525 kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık 10 -15 gün aralığında tr de oluyor. Ancak insanın aklına bit yenigi solacak bir olay. Kaporo vs verilmiş miydi? Bu arada yeni gelecek araçlar tr de gümrükten geçerken ki fiyat üzerinden fiyatlandirilabilir. Size fiyat garantisi veriyorlar mı? Olmadı başka bayilerden bilgi alin isterseniz. Şu anda elinde arac olan bayi vardir belki.

• CengoCenk kullanıcısına yanıt
    Kaparo verip fiyatı bağladık. Elimde araç bilgileri(motor-şasi-donanım-fiyat vs) var. Ben de biraz tedirgin oldum ama yine de kısmet artık diyorum. Bu arada istanbul'daki başka bayilere de sordum ama araç yok. Artık 2 hafta bekleyip göreceğiz o zaman.
    Bilgileriçin tekrar teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi domer2525 -- 15 Ekim 2019; 19:33:5 >
  • prisonbrk P kullanıcısına yanıt
    Her türlü formatta denedim USB'yi, dosyaları winrar ile açtım, lisansı da yükledim gene yok gene yok, USB 3.0 değil acaba ondan mı olmuyor bilmiyorum.
  • Ben aracımı geçen hafta teslim aldım. Shine + otoyol surus destek+19inc siyah jant. Otoyol sürüş destek opsiyonu sadece 19inc jantla geldiği icin siyah janti biraz mecburen almış oldum. Lakin hic sevemedim. Eger 18inc gri renkli jantla değiştirmek isteyen varsa seve seve kabul edebilirim. Ek para istemiyorum. Garanti konusunda bir sıkıntı olmaz sanırım, bilgisi olan yorum yaparsa sevinirim. YENİ CITROËN C5 AIRCROSS ANA KONU(2022 FACELİFT KASA) - TÜM GÜNCEL PAYLAŞIMLAR/YORUMAR

• Mesutist M kullanıcısına yanıt
    Benim araç ile aynı konfigürasyon. Bence siyah jant gerçekten yakışıyor. Üstelik siyah jantı bugün yakından inceleme fırsatı buldum. Lastik ile birleştiği yerlerdeki girinti ve çıkıntılar ayrı bir hava katmış. Tabi ki zevkler ve renkler değişiklik gösterebilir.

Bence çok güzel bir teklif olmuş. Düşünen arkadaşlar bence kaçırmasınlar. 4000 tl lik aksesuar ücretsiz verilecek. Daha ne olsun.
    Kazasız belasız kullanın, hayırlısı olsun.

Aracınız hayırlı olsun. Kazasız belasız keyifli sürüşler diliyorum. Zevk meselesi tabi ama kötü de durmuyor bence. Yine de içinize sinmesi çok farklı...
  • Arkadaşlar bu zam meselesi için son ve net bilgileri aktarıyorum
    Adapazarı bül otomotivden feel adventure inci beyaz kırmızı paket siparişi vermiştim 199,100 tl ödemesinin de büyük kısmını yapmıştım aracı bekliyorum
    benim durumumda olan araç şasi vs. belli olan bekleyenler için bir zam söz konusu değil
    şu an araç alacaklar mevcut araçlardan birini alırlarsa (bulabilirlerse) (Bül otomotivde inci beyaz kırmızı paketli gelecek araç bir adet var) 2000 tl zamlı alacaklar yani 201,100 tl ye
    kaporo verip olmayan bir aracı beklerim diyenler kasım ayında fiyat ne ise (zam gelecek demiyorum ama muhtemelen gelir) o fiyattan alacaklar
    Araç lansmanı bittiğinde peugeot 3008 fiyatlarına yakın olacak diye tahmin ediyorum (sadece tahmin)
    Artık bu fiyat tartışmaları son bulur diye düşünüyorum
    Araçla ilgili düşüncem ise (çok araç binmiş çok araç denemiş biriyim) (bu aracı da 3 hatta 4 kez test ettim araştırdım karşılaştırdım) bu fiyata alınabilecek bu segmentteki en iyi fiyat performans aracıdır.
    konforu, teknolojisi, büyüklüğü, özgün tasarımı, şanzıman ve motor uyumu, artılarıdır. motor sesi abartılıyor dizel araç sonuçta beni asla rahatsız eden bir ses olmadı (ki en fazla 1000 tl verir motora yalıtım yaptırırsın)
    Umarım soru işaretlerinden bazılarına cevap olmuştur.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.