Şimdi Ara

YENİ CITROEN C4 - C4X ANA KONU 2021-2025 (466. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: onuryilmaz02 , Ktirik
2 Kayıtlı Üye ve 12 Misafir (3 Mobil) - 11 Masaüstü3 Mobil
5 sn
9.477
Cevap
313
Favori
635.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
87. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 464465466467468
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Stobun su alması dışında bi sorun yaşamadım. Çok memnunum. F/p ürünü bu fiyatlara kaçırmayın. Faiz indirimi ve döviz atakları kapıda gibi aman dikkat. Bir iki firmanın stok yok haberine bakıyor fiyatlandırma.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • jubeiyagyu kullanıcısına yanıt

Bu araçlar özellikle shine bold paket bu fiyata rakibi var mı bilmiyorum, donanım kısmında hemen her şeye sahip, hacim yeterli ve fiyat uygun. Aklıma şu anda rakip olabilecek bir araç gelmedi mesela.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum. Araç F/P canavarı. Bütçe artirilabilirse farklı araçlar olabilir tabi performans tarafında. Bu araç fiyatına göre sunduğu çok iyi. Ama mesela ben eksik bulduklarimi soyleyeyim start stop biraz sarsıntılı gürültülü çok hissettirerek çalışıyor rahatsız ediyor. Açıkken geri kaçırma olabiliyor.Yuksek hızlarda çok yakıyor çünkü motor hacmi küçük.3 silindir yani.Gidiyor mu gidiyor ama yorgun düşüyor.4 silindir 1.6 motor gibi değil.Haliyle yakıtı da çok yakıyor. 130 dan sonra bariz rüzgar sesi yol sesi oluyor. Başka da bir olumsuzluk görmedim ben. Gayet iyi.Net alınır.

• C4X Shine siyah için kaporayı verdim. Yarın da sözleşme imzalamaya ve ödemenin büyük bir kısmını yapmaya gideceğim. Tecrübeli hocalarımız sözleşme ile ilgili tavsiyeleri var mıdır?

Teslim tarihi olarak en geç 15 ocak olur büyük ihtimalle, daha da erken gelebilir dendi.

Temsilciyle görüştüğümde 2025 ilk mtv'yi bayinin karşıladığını söylediler.

Welcome pack diye termos şemsiye vs olan hediye paketini de vereceklermiş.

Trafik+kaskoyu psa sigortadan yaptırmak zorunluymuş, fiyatların diğer sigortacılarla benzer olduğunu söylediler, hayırlısı diyorum bu konuda.

Diğer hocalarımdan paspas, ilk bakım vs gibi hediye alabilen oldu mu?

Başlığa katkıda bulunup bizi aydınlatan hocalarıma çok teşekkür ediyorum. Güzel bir fiyata güzel bir araç almama vesile oldular.

• marcopashaa M kullanıcısına yanıt

Evet hocam bayinin de yararına. Ama bakalım artık hayırlısı

• dc_07 D kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun ben araç alırken sözleşme imzalamadim böyle bir işleyiş mi var.Kapora verdim sonra araç bayiye geldi ödemeyi yapın dediler EFT yaptım.Sozlesme niye

Sağolun hocam. Paranın tamamını 2025'e girmeden istiyor bayi. Yıl bitmeden mevcut fiyattan fatura kesilecekmiş sanırım. Teslim de ocağın ilk 2 haftası içinde dendi. Siz hangi ay almıştınız hocam?

• dc_07 D kullanıcısına yanıt
    Kasım 2023

• Şuan fiyatlar ne düzeyde.

Platin gri ve gece mavi için 1330 en son fiyat aldım. Başka bir bayiyle görüşüp 2024 model son getirecekleri partiden siyah renk için 1310'a anlaştım.

• Arkadaşlar park sensörleri ile ilgili 2 sorunum var. Benzer sorun yaşayanlar var mı? Öncelikle araç 2021 shine pack paket. Bildiğiniz gibi araçta yan tarafta da sensörler var. Dar bir soktaktan geçerken özellikle yan sensörler çok hassas çok sık devreye girip çıkıyor düşük hızda. Sensör devreye girince de ekran sensöre geç android autoya geri dön derken bazen simsiyah takılı kalıyor. Ana menüye çıkıp tekrar android autoya basınca düzeliyor ama sensörlerin bu kadar hassas olması can sıkıcı.

Bir de yine yanlar mesafe çok küçük olmamasına rağmen hemen kırmızı renge geçip devamlı ötüyor falan. Bu her iki taraf için de geçerli. Şöyle ki bazen trafik altında ilerlerken menüye girip sensörü kapatıyorum kafa şişirmesin diye. Bu konudan muzdarip olan var mı? Bu konunun bir çözümü var mı?

• Herkese merhaba . Ben de c4x shine bold paketi için anlaştım . 1.660 yerine 1.580 e anlaştım . 250.000 tl sıfır faizli kredi kullandım. Cuma günü kalan bakiyeyi kapatmamı söylediler. trafik ve kasko onlardan yapılacak. ocak 10-20 si arası teslim edeceklerini söylediler.Açıkçası bende donanım paketine tav oldum. Artı direksiyon ve koltuk ısıtma dahil gelecek. Herkesae şimdiden hayırlı olsun.

• patka P kullanıcısına yanıt

Shine paketi 1300 civarında aldı bu ay millet 250 Bin liraya değer mi shine bold hocam

• Bdrbdr35 B kullanıcısına yanıt

bende de benzer ve bazen yok yere ötüyorlar.

bende 2024 modeli var. carplay ile vs sorun yaşamıyorum ama sensörler bazen gereksiz devreye giriyor.

• frzstate kullanıcısına yanıt

Dostum ; açıkçası ben de düşündüm ama hem ay başındaki shine paketi kampanyasını kaçırdım hem de aracın full olması beni cezbetti. Aracın 2025 model gelmesi koltuk direksiyon ısıtma ,18 inç cantlar, sunroof, otoyol sürüş destek , sıfır faiz kredi vs.. açıkçası full olması konforu benim için yeter di..

• fatih33yucel F kullanıcısına yanıt

Yok yere ötmek derdimi anlatırken benim aklıma gelmeyen ancak nokta atışı bir betimleme olmuş. Değerli cevabınız için teşekkür ederim. Sanırım bu yok yere ötme ile alakalı yapabileceğimiz pek bir şey yok.

• Yine güncelleme gelmiş

YENİ CITROEN C4 - C4X ANA KONU 2021-2025
  • patka P kullanıcısına yanıt

Anladım hocam senin araçtaki fiyat farkı makyajdan da kaynaklanıyor olabilir

• _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt

2024 C4X, uygulamada güncelleme görünmüyor.

• Benim C4 2024, geçen baktığımda yoktu. Dedim tekrar bir bakayım.

Windows bu kadar update almıyor yav :)

• 
Sayfa: önceki 464465466467468
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.