Şimdi Ara

YENİ CITROEN C4 - C4X ANA KONU 2021-2025 (468. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.457
Cevap
313
Favori
634.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 466467468469470
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yılbaşından sonra ÖTV'siz alırım diye düşünüp para gönderen varsa yalan oldu. %20 yerlilik şartı getirildi.

• hardcrss kullanıcısına yanıt

yerlilik şartına uyan clio, bayon, i20, egea falan olur herhalde

• marcopashaa M kullanıcısına yanıt

Gazetede okuduğum kadarıyla aşağıdaki modeller;

Fiat Egea Sedan, Cross, Cross Wagon,Renault Clio, Megane, Duster,Hyundai i10, i20, Bayon,Toyota Corolla, C-HR,Togg T10X

• Bdrbdr35 B kullanıcısına yanıt

seçenekler iyice sınırlanmış zor

• bir de satmama şartı 10 sene olmuş

• marcopashaa M kullanıcısına yanıt
    Bunların hangisine tekerlekli sandalye sığar ya. Bende tiggo 7 var engelli indirimli babam engelli. Ona bile sandalye ucu ucuna sığıyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Şuan 1.6 ve aşağı motorlu araçlarin hepsi %80 dilime giriyor. Buna 1 milyon araç da 10 milyonluk da aynı ötv. Yeni yilda muhtemelen degisecek.Yerli araçlar daha uygun dilimlerde kalabilir. 80 dilimden sonra 130-150-220 var. Ama bu dilimler 1.6 motor dan büyükler için 80 ile 130 arasi 90-100 gibi dilimler gelirse kur farkı olmadan araçlar zamlanabilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • GIN757 kullanıcısına yanıt
    Evet ben de muzdaribim

• Arkadaşlar yakın zamanda servise gidip yağ değiştiren var mı? Varsa 1.2 puretech 130 hp için hangi yağı kullanıyorlar biliyor musunuz?

• ardicli2000 kullanıcısına yanıt
    Totaldi ama ne cins bilmiyorum

• ardicli2000 kullanıcısına yanıt
  • ec4x 115 kw shine bold ile aranıza katılmış bulunmaktayım. 1300km kullandım aracı. ortalama 23km hız ile 17kw/100km tüketimim var. 1300 km sonunda görüşlerimi yazayım.

artılar:

.atmosferik benzinliden sonra araba yakmıyor resmen.

.yalıtım konusu çok hoşuma gitti.

.bu fiyata bu dolulukta piyasada C segment başka bir araç yok.

.süspansiyonlar çok iyi geldi, denildiği kadar varmış.

.drive assist modu harika çalışıyor. ama sokak aralarında denemedim, otoyollarda çok iyi.

.aracın yerden yüksekliği, sedandan sonra harika geldi.

eksiler:

.hoparlör sesi bence zayıf. daha yüksek ses verebilirdi, bu konuyu önemsiyorum.

.arka kamera aslında kalitesiz değil ama konumlandırılması gereği çok çabuk kirleniyor ve arkayı göremez oluyoruz.

.otomatik silecekleri ben anlamadım. bazen aşırı hızlı çalışıyor bazen de gereksiz yavaş çalışıyor. ayarı varsa da ben yapamadım sanırım.

.360 derece kameradan da çok verim alamadım ne yalan söyleyeyim.

Genel olarak değerlendirmek gerekirse, bir önceki aracımdan yakıtı dışında çok memnundum. Fakat ec4x onun üzerine daha çok tatmin ediyor beni. araç beklediğimden kaliteli çıktı. iyi ki almışım diyorum. inşallah hep böyle demeye devam ederim.

• Tracy-Mcgrady kullanıcısına yanıt
    Silecekler konusunda sorunun lastikler olduğunu düşünüyorum. Aero twin kalitesinde değil. Hemen yarıklar oluşuyor ve su izi bırakıyor arkasında. Bu da sensöre denk gelirse saçmalamasına neden oluyor. Benim tahminim bu yönde.

Öncelikle hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.

Elektrikli araç konusunda çok ikilemde kaldım. Apartman dairesinde 4. katta oturan ve kapalı otoparkı olmayan biri olarak şarj konusunda sorun yaşayabileceğimi düşünüyorum. Eğer eve ikinci bir araç alırsam o zaman elektrikli belki düşünebilirim.

Sizin araç özelinde değil de genel olarak elektrikli araç kullanımı ve zorlukları ile ilgili düşüncelerinizi öğrenebilir miyim lütfen?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

silecekler çok kötü, sensör iyi çalışmıyor, çok kararsız

ayar vs işe yaramıyor.

• fatih33yucel F kullanıcısına yanıt

sileceklerden ben de memnun değilim bosch alınabilir büyük sorun degil fakat sensör iyi çalışmıyor demişssiniz hangi sensör? yağmur sensörü mü

Ek karar ile %40 a çıkarttı reis.

• MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt

yılbaşında matrah güncellemesiyle muhtemelen bu yerli araçlar daha avantajlı fiyatlara satılacak ithal araçlara hele 2 milyon üstü satış fiyatı olanlara yeni ötv diilimi gelirse fiyat artar.

• MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    %20 ile %40 arasında ne değişti ki? %20 ile %40 arasında kalan bir araç mı vardı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 466467468469470
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.