Duster %19 yerlilik oranı varmış, bir kaç dokunuşla %20 yapabilirlerdi. Şu aşamada bu orandan etkilenecek araç Duster gibi duruyor. |
YENİ CITROEN C4 - C4X ANA KONU 2021-2025 (469. sayfa)
-
-
Evet yağmur sensörü, sileceğin kendisi güzel ama sensör çoğunlukla aralıksız çalışıyor. Ayar vs de işlemiyor. -
evet hızlı hızlı siliyor güzel bence
-
Hocam ben corolladan geçtim , corollada korka korka gezerken bununla canım nereye isterse oraya gidiyorum. Hayatımda ilk kez az yakan bir arabaya bindiğim için de olabilir , bir önceki arabam da maşallah çok yakıyordu. Araçla ilgili sıkıntı şu denilebilir , çok gezdiğimde 2-3 günde bir şarj etmem gerekiyor, onun dışında hiçbir sıkıntısını görmedim. Araç aşırı derecede sessiz , alıştıktan sonra diğer araçlar çok sesli geliyor
-
15 Aralıktan sonra C4 veya C4x alıp teslim tarihi belirlenen veya teslim alanlar var mıdır?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dela Redo -- 27 Aralık 2024; 15:59:48 > -
Hayırlı olsun hocam. Corolla 1.6 atmosferikten geçtiniz sanırım. Yakit tüketim verisini kiyaslarmisiniz c4xle -
Şöyle Corolla 1.6 atmosferik cvt İstanbul’da ortalama 10-11 litre yakıyordu. Aynı şartlarda ec4x 17-16 kw yakıyor. Büyük fark var. Kw fiyatı 9 lira.
-
C4 shine bold yakıt tüketimi nasıl. Suan 8.1 ortalama bende şehir içi -
C4 Shine 24 model. Ş.içi ort. hız 15-20 'yken 10-11
2800 kmde henüz
-
2024 shine henüz 450 km oldu ortalamam 7.7 ortalama hız 34. Beklediğimden iyi.quote:
Orijinalden alıntı: mehmetari
C4 shine bold yakıt tüketimi nasıl. Suan 8.1 ortalama bende şehir içi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GIN757 -- 28 Aralık 2024; 8:19:46 > -
Arabanın ortalama hızı yanlış hesapladığını düşünüyorum, sanırım motoru çalıştırdıktan sonraki bekleme süresini ve ışıklardaki beklemeyi falan hepsini hesaba katıyor. Sadece hareket halindekini değil. Yoksa benim mümkün değil 34 olamaz.quote:
Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_C4 Shine 24 model. Ş.içi ort. hız 15-20 'yken 10-11
2800 kmde henüz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GIN757 -- 28 Aralık 2024; 9:29:56 > -
E zaten olması gereken o. Motor çalıştığı sürece hesap başlar. Tüm araçlarda böyledir. -
Kaç dakikadır çalıştığı bilgisi sanırım multimedyada göstermiyor -
Benim İstanbul full kısa mesafe 11 litrenin altına inmiyor. -
Selamlar, 2022 model c4 shine bold aracımı satıyorum ilgilenen olursa dm gönderebilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi palermo -- 28 Aralık 2024; 11:54:42 > -
8-9 arası gidip geliyorm -
C4x ort. Hız 23. Yakıt tüketimi 8 litre -
-
-
Merhaba. Benim de 2024 c4 aracımda vidalardan biri düşmüş. Diğeri de bayağı gevşemişti. 10 mm lokma anahtarla onu sıktım. Bu civatayı nerden bulabilirim. Uzunluğu kaç cm. Takarken pul gerekiyor mu ya da civatanın karşı ucuna somun takılı mı? Sağlam olan civatayı söküp bakacağım ve aynısından alacağım ama geri takarken problem olur diye korkuyorum.Yaşadığım yerde servis yok. Bir civata için 120 km ötedeki servise gitmek istemiyorum. Bu eksik parçayı nasıl temin edebileceğimi söyleyen olursa çok makbule geçer.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onuryilmaz02 -- 29 Aralık 2024; 15:36:38 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X