Şimdi Ara

YENİ CITROEN C4 - C4X ANA KONU 2021-2025 (471. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
11 Misafir (3 Mobil) - 8 Masaüstü3 Mobil
5 sn
9.445
Cevap
311
Favori
632.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 469470471472473
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet 2024 model ama geri çağırma görünmüyor. Geçen servise gitmiştim vites yazılımı güncellemesi için. Böyle bir şeyden bahsetmediler.

• heavyyear kullanıcısına yanıt

Nasıl bir civata ve pul aldınız. Ölçüsü nedir? Ben de alıp kendim takayım. Civatanın karşı ucunda somun yok mu? Direkt tek civata takınca sıkıyor mu parçayı? Ya da bir tanesi sağlam onu söküp bakıp aynısından mı alsam diyorum ama karşı uçta somun varsa o da düşer takamam diye korkuyorum.

• onuryilmaz02 O kullanıcısına yanıt

2024 lerde tampon desteği var zaten sizinki farklı bir durum hocam

2023 lerde yoktu onu geri çağırma ile taktırdık

• triceratops kullanıcısına yanıt

Galiba 2024 shine pakette de bu arka tampon desteği yok. Shine bold'da olabilir. Araç c4 bu arada c4x değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onuryilmaz02 -- 30 Aralık 2024; 15:24:19 >

c4 lerde olmayabilir hocam bilemiyorum

üstadlar daha iyi bilir

Hocam karşı ucunda somon yok korkunuz olmasın. Aracın altından sağ ve sol olmak üzere iki demir parça iniyor. L şeklinde. Onun ucunda da cıvata girişi var. Ölçüsünü bilmiyorum. Diğer eşini götürdüm ona göre verdiler. Sizde aynı şekilde yapabilirsiniz.

Shine 2022 de aracımda var hocam

• C4/E-C4/C4X/E-C4X Tablet kılıfı ihtiyacımız olmadığı için satılıktır.

Şu an bayilerde stok yoktur. Ülkeye bu parçanın ne zaman geleceği belli değildir. Araç alınırken fazladan verildi. Bu yüzden fazladan verileni satıyorum. Sıfır kullanılmamış, kutusunda durmaktadır.

Bayi stok olsa tahminen 6-7 bin civarı olurdu dedi. O yüzden fiyat: 5000 TL’dir.

Almak için Whatsapp’dan 0535 391 54 86 yada özel mesajla ulaşabilirsiniz.

Çok teşekkür ederim. Tampon koruma dediğiniz turuncu dikdörtgen içine aldığım parça mı. O parça bende yok mesela. Bazı araçlara servis sonradan takmış galiba bunu. Benim araçta pembe yuvarlak içine aldığım parça var sadece. Sarı işaretli yerdeki civata çıkmış yerinden.

YENİ CITROEN C4 - C4X ANA KONU 2021-2025
    Hocam sol altta LPG giriş yeri gibi bir yuvarlak kapak var o ne ya
    Benim araç C4 sanıyorum sadece mor halkalı yer var bende
  • YENİ CITROEN C4 - C4X ANA KONU 2021-2025

2022 model araç kaç yaşinda oluyor arkadaşimin.
  • marcopashaa M kullanıcısına yanıt

Bu fotoğraf benim araca ait değil. Forumda başka birisi paylaşmıştı. c4x sanırım. İşte o turuncu parçayı geri çağırma ile serviste takıyorlarmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onuryilmaz02 -- 30 Aralık 2024; 18:39:2 >
  • Elektrikli araçlara ait mtv 2025 nerde bulabilirim arkadaşlar bilgisi olan varmidir
  • ImMaster kullanıcısına yanıt

hocam sen yine satmaya çalış ama elini vicdanına koy 5 bin TL eder mi? 5 bin TL'ye canavar gibi tablet satıyorlar.

• gündoğdu_01 G kullanıcısına yanıt

İlla tutucu için bu şart değil ki hocam. En fazla 1000 TL ye yine bu tarz iş görecek bir şey alınır. Sadece o özel yere değil de, başka bir yere bağlanır.

4 Lirayı yersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 30 Aralık 2024; 22:4:42 >

Hocam turuncu kısımdaki parça bende var mı bilmiyorum ama yüksek ihtimalle yoktur. Bendeki arka tampon eki piona black olduğu için şuan attığınız fotoğrafta tam kestiremedim ama benim dediğim parçanın vida yerini fotoğrafa ekliyorum.

YENİ CITROEN C4 - C4X ANA KONU 2021-2025

Aynen oradaki civatalar gevşiyor. Ama bunun bir çözümü olmalı. 6 aylık araçta kaza, darbe olmamasına rağmen bir civata düşmüş, diğerini de fark edip sıkmasam o da düşerdi.

Benimki de daha 6 .ayında falandı gevsemisti. Aşağıya sarktigini fark edince bakayım demiştim görmüştüm. Sonra serviste civatalari yaptırdım sorun olmadı.
  • Arkadaşlar hiç koltuk kılıfı kullanan ve memnun olan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 469470471472473
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.