Şimdi Ara

YENİ CITROEN C4 - C4X ANA KONU 2021-2025 (472. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
15 Misafir (3 Mobil) - 12 Masaüstü3 Mobil
5 sn
9.457
Cevap
313
Favori
634.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 469470471472473
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2023 Kasım çıkışlı shine bold düz C4 aracımda muhafaza yok. Cıvata gevsemisti serviste sıktırdım.

• Hala triger

• marcopashaa M kullanıcısına yanıt
    2023 de çoğunda eksik geldi ,demekki shine bold paketden de çalmışlar ,24model C4shine bold a bakmak lazım ,Citroen’e şikayet oluşturun
  • Merhaba, C4X Shine Paket ödemenin tamamını bugün havale yaptım. Proforma kesildi 28 Aralıkta. Bugün tüm ödeme sonrası faturayı sorduğumda araç bayiye geldikten sonra kesileceğini iletti tahminlerine göre ocak ortasını bulur. Olası Ötv veya başka zamlardan etkilenir miyiz tüm bakiyeyi ödememize rağmen bilgisi olan arkadaş var mı? Ya da yarın rica etsek faturayı kesme şansları var mıdır acaba nasıl bir yol izlemeliyiz. Teşekkür ederim.

• EsT E kullanıcısına yanıt

hocam çok anlamıyorum bu işlerden öncelikle bunu belirteyim ama ilk tavsiyem kesinlikle yarın bayiyi arayın bu durumu satış temsilcisine sorun.

Hesap kapadiysaniz farklar sizi etkilemez demişti alirken bana.
    Arkadaşlar fermata auto tarzı bi programi calistirabilen var mı

Ben 20 sinde kapadım.Geçen aradığımda araç ne oldu ruhsat vs çıktımı diye bir zarf atayım dedim.Yok dediler.Daha araç bize gelmedi.Bize geldiğinde kontrollerini yapıp öyle fatura vs kesiyoruz dediler. Fiyatı sabitliyoruz dedi.Bu nedenle ben ne ödediysem o fiyattır anladığım.

Zaten 20-25 gün önceden bakiyeyi kapatıyorsun ne farkı abi saçmalık olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammet atış -- 31 Aralık 2024; 8:4:5 >
    Fatura kesilmedigi sürece ötv zammından etkilenirsin. Sadece Citroenin yapacağı zamlardan etkilenmezsin.
    Bende aynı durumdayım C4x için dün ödemeyi kapattım, sözlü olarak fiyat değişikliği olmayacağı belirtildi, fatura konusunu bugün soracağım tekrardan. Farklı nasıl bir taahhüt alabiliriz onun hakkında bilgisi olan var mıdır?
  • Merhabalar..

Abrp ve elektrikli c4/x kullanıcıları için bilgilendirmedir.

https://share.temu.com/eWIURGt1IUA?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

Bu alet...
    https://a.aliexpress.com/_onq0wn9?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

Bu kablo

Bu uygulama (premium) ile
    E-c4 senkron oluyor.

E-c4x ciler de arabalarını E-c4 seçerek kullanabilir.
    Araba stop durumda iken. Önce direksiyon altında sökülen paneli azcık çekerek alın.
    Kablo üzerindeki düğmeyi 0 konumuna alın.
    Kabloyu porta takın.
    Cihazı kabloya takın.
    Arabayı çalıştırın.
    Kabloyu 1 konumuna alın. Telefonun BT sinde cihazı arayın.
    Şifre olarak 1234 (olmazsa 0000) ile pair yapın.
    Bağlan demeyin.
    Bağlandım demiyor. Abrp yi açın
    Araba olarak E-c4 (sizin bataryanız hangisi ise seçin)
    Live data ya tıklayın. Odb yi seçin. Bağlanın.
    Olay bitti. YENİ CITROEN C4 - C4X ANA KONU 2021-2025

Abrp, Android Auto da (araba ekranı) canlı pil durumu vs senkronize oldu.

Tüketime göre planlama da yapacağını varsayıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dionysos1977 -- 31 Aralık 2024; 9:58:8 >

• Bu frenlerden ıslık sesini nedense son 1 haftadır yaşıyorum ancak sürekli olmuyor araç daha 1000km bile olmadı. İlk çalıştırdığımda geri geri çıkış yaparken bir kere denk geldim, geri çıktığımda yokuş olan bir yerde oluyorum ve vitesi D'ye alıp ayağımı frenden çekerken yine ıslık ciyaklama gibi bir ses geldi dün ayrıca. İlk çalıştırırken olması normal gibi geldi belki amörtisörle alakalı bir şey olabilir diye düşündüm ama yakın zamanda yine yokuş aşağı bir yerde arabayı çıkartırken "gaçırt" benzeri bir ses geldi ve sonrasında düz yolda da oldu. Bunlar neden olur?

• lanetlispyder98 L kullanıcısına yanıt

benim soğuk havada aracı ilk çalıştırdıktan sonra geliyor bir kaç defa yaşadım

• Arkadaşlar herkese selam, yeni araç satın alan ve tecrübeli arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var.

İstanbul'da bir cıtroen bayisinden sıfır 2 adet C4x satın aldık. 12'sinde kaporayı ödedik, arabaların gümrükte olduğu söylendi. Sonra baya bi ses çıkmadı ve 24'ünde kalan tutarın tamamı istendi onuda ödedik. 26'sında aracın faturası kesildi.Vekalet verildi, Kaskosu yapıldı, sigortası yapıldı tescil işlemleri tamam ve e-devlette plaka dahi çıktı 27'sinde.

Faturada gümrük beyan no vs. 23'ü görünüyor. Şuanda herşey tamam fakat bayi aracın daha gelmediğini söylüyor. Bu esnada eşim 2 gündür hastanede yatıyor, iş yerinin aracını aldım onada otoparkta vurmuşlar o arabayıda servise bırakmak zorunda kaldım. Bayide ki müşteri temsilcisine hiç bir şekilde ulaşamıyorum. Bu yüzden sürekli satış müdürü vs. mesaj atarak kendimi zorla arattırıyorum. Zor durumda kaldığım için hızlandırma vs. şansımız varmı diye sorduğumda ise kesinlikle olmayacağı söyleniyor. ve Aracı ocak ayının ilk haftasında teslim edeceğini söylüyor.

Merak ettiğim husus şu, çevremde ki herkes gelmeyen arabanın satışını yapamayacaklarını ve fatura kesmeyeceklerini iletiyor. Daha önce yaşanan ve hemen teslim alan örneklerde var.

Bu araçların teslimatları nasıl yapılıyor ? Gerçekten gelmeme durumu var mı yoksa bayinin yıl sonu olması sebebiyle muhasebe, beyanname vs. finansal bir husus dolayısıyla kasıtlı mı teslim edilmiyor ?

Bilgili arkadaşların fikirlerini beyan ederse çok sevinirim.

Herkese sağlıklı günler..

• gokhankoclar G kullanıcısına yanıt

Araç daha gelmemiş demekki, yıl devretmeden faturayı kesmek istemişler.

• marcopashaa M kullanıcısına yanıt

trgierden zincire geçilmiş yeni modelde öyle yazıyor.

2024 model motorlarda ise bir çok sorun giderilmiş diye de belirtmiş.

• hardcrss kullanıcısına yanıt

Zaten bu olası bir durum, fakat sorduğum soru o değil. sizce bir bayi gelecek olan aracı görmeden, mekanik ve kaporta kusuru olup olmadığını görmeden araç satışı yapar mı ? Yani örnek veriyorum araç geldi, herhangi bir sebepten dolayı kusuru var teslim edemeyecek, aracın iadesi olacak ama tekrar fatura kesilecek o araba için çözüm üretilecek ve bu süreçte bir operaasyonel risk ve zaman kaybı olacak gibi gibi..

• ardicli2000 kullanıcısına yanıt

Hybrid motorlar zincir, benzinler kauçuk. Ama 2025 makyajlı kasadan itibaren benzin motoru gelir mi onu bilmiyorum. Yeni hybridler 6 ileri çift kavrama şanzıman sanırım.

• MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    Bence hepsi hibrit gelir. Ama şanzunan büyük talihsizlik :)
  • Mar Otonun sahibi hazirandan sonra gelecek dedi ama ne kadar doğru bilmiyorum
  • MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    Toyotadaki gibi tam hibrit olarak mi gelecek acaba yoksa mild hybrid tarzı mi
  • 
Sayfa: önceki 469470471472473
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.