Şimdi Ara

YENİ CITROEN C4 - C4X ANA KONU 2021-2025 (473. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
14 Misafir (2 Mobil) - 12 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9.457
Cevap
313
Favori
634.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 469470471472473
Sayfaya Git
Git
Giriş

Elektrik motoru destek olacak sanırım, Toyota gibi tam hybrid değil diye biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ardicli2000 kullanıcısına yanıt
    Şimdi 2024 sonunda aldığımız araçlar zincir mi uoksa kaucuk mu ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • muhammet atış M kullanıcısına yanıt
    2024 hepsi kauçuk. 2025 de gelecek hibritlerde zincir olacak.

2024 te yapılan iyileştirmelerle kayışın ufalanması mümkün olduğunca azaltılmış. Ayrıca sanılanın aksine kayışı ufalayan yağdan ziyade yağa karışan benzin.

Benzin en çok motor soğukken yağa karışıyor. Özellikle soğuk günlerde ve ilk çalıştırmada start stop u kapatın. Motor devri düşmeden hareket etmeyin. Kısa mesafelerde kullanmaktan kaçının. Uzun mesafe ve sıcaklıkta benzin uçuyor ve yanıyor. Bir nevi yağ temizleniyor.

Yapılacak en önemli şey ise ne olursa olsun 15k km ya da 1 yıl olmadan yap değiştirmek. Her değişimden kayışı kontrol etmek ki gözle görülüyor, 50k km ya da 5 6 yıl sonra kayışı değiştirmek.

Böylece uzun yıllar sağlıkla kullanırsınız kısmetse...

• gokhankoclar G kullanıcısına yanıt
    Hocam bakiye kapandıysa her geçen gün bayinin karına yazar sonucta bu firmalar parayı bekletmiyor değerlendiriyorlar o yüzden parayı alır sıkıntı çıkarsa çözümü sonra bulur,süreci uzatır vs vs

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • onuryilmaz02 O kullanıcısına yanıt

C4 Shine 2024'te de bu şekilde. Yazılım güncellemesi için gittiğimde sorayım bakalım takıyor mu diğer parçayı servis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 1 Ocak 2025; 17:24:17 >
  • MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt

Uygulamada var arkadaşlar kitapçık.
    Burda normal değerler yazıyor

• Arkadaşlar herkese merhaba, kısmetse pazartesi günü 2023 Shine Bold paket ile aranıza katılıyorum :) Araç yazlık lastik ile gelecek, kışlık lastik almam gerekiyor ilk olarak. Bu araçta kullandığınız, memnun kaldığınız, tavsiye edebileceğiniz bir lastik var mıdır?

• Kivanc1Mac kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın.

Üzerindeki lastik ölçüleri nedir?

• MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam, üzerindekine doğrudan bakmadım fakat fabrika çıkış lastiktir diye düşünüyorum. O yüzden 195/60 R18 H olması lazım ölçüler.

• Arkadaşlar bunun bir çözümü var mı

• Bile bile lades yaparak aldığımız araçtaki malum sorun bizi de bulmuş oldu. Sol arka kapı alt kısmında boya atması başladı ve kabarmalar mevcut ilerleyecek gibi görünüyor. Servise gittik servis genel merkezle görüşün diyor. Aracı alım karar sürecinde chery mg dandik çinlilerle uğraşmayalım dedik 2023 model aracın paslanmasıyla uğraşıyoruz. Mail gönderdim dönüşle ilgili tecrübe edinmeniz adına burada paylaşacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tshoba -- 4 Ocak 2025; 16:37:40 >

• geçmiş olsun hocam

• tshoba kullanıcısına yanıt
    Dandik çinliler diyerek çok küçümsemişsiniz :)

• gündoğdu_01 G kullanıcısına yanıt
    Çok sağol hocam

• hardcrss kullanıcısına yanıt
    Evet büyük konuştuk:) pandemideki çip krizinden başlayarak o tarihten sonra üretilen araçların kalitesi malesef marka farketmeksizin azalarak devam etti

• Merhaba karlı yollarda zincir bulundurmak zorunlu mu? Kış lastiğim var ama zincir ile ilgili bir zorunluluk var mı?

• tshoba kullanıcısına yanıt
    Gecmis olsun üzücü bi durum ,citroen tr den pek bi ümit beklemeyin cok insanı magdur ettiler ,bu sorun ile ilgili 3 yıldır dava ile ugrasan gördüm hatta bu konuyla ilgili watsap gruplari var

• 
Sayfa: önceki 469470471472473
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.