Arada yapar, geri düzelir. Olmadı, uygulamayı kaldırıp tekrar kurun. Ya da mm ayarlarında telefonu silip tekrar bağlantı yapın. |
YENİ CITROEN C4 - C4X ANA KONU 2021-2025 (474. sayfa)
-
-
Arkadaşlar selamlar
Çocuk koltuğunu dün çıkardım ama deri kısımda iz yapmış çözümü var mıdır?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi triceratops -- 6 Ocak 2025; 9:40:20 > -
Birkaç gün sonra oturuldukça normale döner.
-
Geçmiş olsun, aracınızı çok yıkar mısınız veya yıkatır mısınız? Yıkamakla bir ilgisi var mı yok mu diye anlamaya çalışıyorum da. -
Sanmıyorum yıkamayla ilgisi olacağını, bence kapı dodiklerinde tasarım hatası var, suyu tahliye edemiyor o bölgeden. Yağmur yağdıktan saatler sonra kapıları aşın, su damlamaya başlıyor tahliye yerlerinden. Demek ki kapılar kapalı iken suyu tam tahliye edemiyor, biriken sularda korozyona sebep oluyor.
-
Yıkamayla alakalı bir durum değil tek kapıda var şu an. sorunu yalayanların görsellerine bakınca hepsinin aynı olduğu bariz bir üretim hatası olduğu çok açık ve bu hatalı üretimin yüzlerce araçta olmasına rağmen geri çağırma yapılması çok enterasan! -
Üretim hatası zaten bu durum, ona itirazım yok da, kendimce bu duruma önlem alabilir miyim diye sormuştum? Ama önlem alınabilecek bir şey gibi de değil. -
Ben o yandaki dodikleri söküp, matkapla ek delik açıp tekrar takmayı düşünmüyor değilim. Tabi savım doğruysa.
-
Hocam bu sorunu kaputunda bagaj kapağında hatta serviste bir c5 in tavanında olduğunu söyleyen de vardı hatta benim attğım fotoğrafa bakarsanız sol üst tarafa doğru (su birikmesi olmayacak yerde) de kabarmaların başladığını görebilirsiniz. Boya tekniği ya da malzemesiyle alakalı sonradan müdahale edilecek bir durum yok diye düşünüyorum -
Burası Türkiye maalesef. Geri çağırıp başlarına iş mi çıkarsınlar.
Yıllar öncesinde 2000 model megane sıfır almıştım. Bir yıl sonra aracınızın elektrik sistemini ücretsiz kontrol edeceğiz diye mesaj atmışlardı. Gittiğimde abi aküler arızalı gelenleri değiştiriyoruz dediler.Gelmeyenler ne olacak dediğimde ceplerinden değiştirirler demişlerdi. Açık açık geri çağırma yapamadılar. -
Geri çağırmayı geçtim, Müşteri dönüsleri ve yaşananlar değerlendirilip ,Citroen’in bu üretim kaynaklı sorunu düzeltme niyeti dahi yok ,eski sistem üretip üretip gönderiyor . 2021model c4ler bu kapı boya dökülmesi cıktı diyelim hadi aradan gecen 3sene içinde neden bu üretim prosesinde düzeltilme yapılmaz, akıl alır gibi değil ,
demekki umurlarında degil musteriler, kaldı bu ilk degil daha eski modeller de c5aircross veya berlingo gibi bircok modelinde eskiden beri boya sorunu var. tv ye bile cıktı adamlar ama marka sorunu düzeltmek icin hicbir çaba sarf etmiyor ,benzer sorunlar opelde de başladı ,psa gruba gectikten sonra tavan boya atması vs gibi, kısaca bu psa stalentis grubu sıkıntılı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firefighter06 -- 6 Ocak 2025; 13:59:48 > -
Genel merkez boyar geçeriz demekten başka bir iş yapmaz. Biran önce hukuki sürecinizi başlatın. 4-5 yıl sürecek çünkü. Ücretsiz bakan avukat var bu davalara. Citroen davaların hepsine o bakıyor. Talep ederseniz atayım dm den.
-
Hocam hiç bir aracımı 4-5 yıl tutmadım, sırf marka hatası var diye aracı nikahımıza almak mantıklı gelmiyor. boyatırsa alabileceğimiz değer kaybını alıp alıcı kişiye de gerekli bilgilendirmeyi yapıp satarız ne yapalım. Citroen markasından ilk aracım oldu fakat tasarımları nedeniyle sempatim olan bir markaydı. Psa işleri tamamen karıştırmış gibi görünüyor. 3 markanın yüzüne dahi bakmam -
Hocam ne bekliyorsunuz değer kaybını alıp boyatıp ya da parça değiştirip yolumuza bakacağız yapacak bir şey yok
Araç değişimi yapmazlar herhalde
-
Bu sorunlar 2024 model araçlarda var mı ? Boysa vs atması gibi. Bu hafta bende aracı teslim alacağım.
-
Evet var, sikayetvar dan bakabilirsiniz -
Bu nasıl iştir.ilk kez sıfır araçlarda boya atması vs işitiyorum.Dehşet birşey
-
Sizin bileceğiniz bir iş, arabuluculukta teklif gelir 150-200 bin arası ama 4 kapı değişecek. Daha doğrusu 4 tane sıfır kapı gelicek çıplak şekilde. Servisde boyayacaklar. Ne renk tutuyor ne ton ne ayar. Servisdede işcilik kötü.
-
aracınız tescil edilmediyse almayın. Çok uğraşırsınız.
-
Merhaba,
Aracın ilk bakım zamanı geldi. Yakın zamanda yaptıran var mı? Ne kadar tutuyor?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X