Şimdi Ara

Yeni Civic 0 km 182 bg mi ? Yoksa 2014 Bmw 320i mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
3.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    araba çok tipsiz kalite de düşmüş diyorlar
    önceki kasanın dolu paket rs i daha uygun rakamlara alınabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 21 Temmuz 2022; 14:8:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada şikayetvar.com xolvie.com dan şikayetlere göz gezdirmenizi tavsiye ederim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hayırdır? lafım sana iyi dokunmuş demek ki bana laf atıyorsun? evet milletin eşşeğe biner gibi bindiği leş bmw'yi niye alalım ki? eniştem de çocukluğundan kalma bmw sevdası yüzünden gitti 320i aldı, araba yağ eksiltmeye başladı, yaptırdı satışa çıkarttı, alan kişi izmirden ankaraya dönerken afyonda yolda kaldı. meğer conta yakmış, arabayı geri almak zorunda kaldı. sonra yaptırdı, satana kadar neler çekti. bmw aman aman uzak dursun, ya sıfır alacaksın ya da almayacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 21 Temmuz 2022; 13:31:56 >
  • bmw 25 bin km de bile olsa alamazsın, çünkü hor kullanılmış bmw 25 bin km de bile olsa adamın içinden geçer

civic neden alsın,araba garantili olduğu için alsın. yoksa onu da almasın

volvonun piyasası yok diyen kesimin de kafatasında beyin yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 21 Temmuz 2022; 14:11:54 >
  • yeni yenidir derim. tercih sizin elbette.

• Zamanında Bmw ci bir arkaşım Hondaya teneke derdi. Arabanın masrafı ve arızası bitmediği ve yürütmek için 70 bin para harcadığı için şuan FD kasa Civic arıyor sen haklıymışsın vallahi teneke falan diyordum ama pişman oldum diyor. Demem o ki ikinci el Bmw almayın F30 bende ilk zamanlar çok sevdim ancak daha sonraki araştırmalarımdan kronik tahrik arızası olduğunu öğrendim ki bunu F10 5 kasalarda da yaşayan var örnek başka bir arkadaşım. Herhangi bir sebepten çıkabiliyor arkadaşımın 5 serisinde bobinden dolayı vermişti arızayı 7-8 bin tl içeri girdi. F30 larda bu sorun daha yaygın.

Sıfır araç iyidir hele ki bu araç Japonsa, Toyota ve Honda ise daha da iyidir. Civic almanız en mantıklısı. Yok hasar kaydı yok yağ kaçağı ıvır zıvır dertleriniz olmaz.

• iki seçenek arasındaysa tabi ki civic. 800 bin tl nargile kasa 10 yaşında arabaya verilmez.

• yeni civic d segment gibi olmuş, tabiki civic tercih ediniz.

• bmw f30'un yanında civic'in esamesi okunmaz. 2012 modelde olsa 2018 modelde olsa bmw f30 piyasanın en gözde aracıdır. cazibe, performans vb bakımından bırakın civic'i kendi sınıfındaki hatta kendisinden daha üst sınıftaki araçları bile tehdit etmektedir. fakat burada arkadaşların f30 kullanıcılarının bazılarının araçlarının kötü kullanımı ve modifiye gibi saçmalıkları hakkındaki görüşlerine katılıyorum. bmw f30 320ied n13 motoruyla bazı sorunlara sahiptir. bunları tekrar burada tartışmanın anlamı yok. benim tavsiyem f30 320d'dir. 150.000 km civarı zincir değişimi harici hiçbir sorunu yoktur. yine benim tavsiyem f30 orijinal ise alınır. bunun dışında yok yazılım atılmış, yok m paket ıvır zıvır takılmış, yok 19 inç jant takılmış vesaire vesaire durumlarına dikkat etmek gerekir. zaten bmw f30'un kullanıcı profili bakımından en sıkıntısız donanımda olanları da luxury ve modern line'dır.

fakat tüm bu artılara rağmen bmw f30'un yürütme maliyeti yüksektir. misal geçen hafta bir tanıdığım 2014 model 320ied satın aldı, önceki aracının hasarsızlık indirimi ile birlikte kasko için 20.000 ila 50.0000 TL arası fiyat verdiler. yine bir misal, bmw araçlarının lastikleri runflattir ve normal lastiğin 2.000 TL olduğu yerde runflat lastikler 4.000 TL'dir. bütün bunları göz önünde bulundurmak, sineye çekmek gerekiyor.

• İkisi de değil 1.5 150 HP 2020 impression beyaz passat alırdım.

• Hiç aklınızı bulandırmadan sıfır Civic alın. BMW sıfır ya da yakın tanıdık aracı hariç alınmaz.

• Ben olsam civici seçerdim. Yazılım ile turbo motor çok iyi işler çıkarıyor. Tek sorun yalıtım. Eliniz yatkın ise onuda 500-1000 tl gibi rakamlar ile halledebilirsiniz. Dışarda profesyonel yaptırayım derseniz biraz daha tuzlu olabiliyor. Bu arada civicin cvt şanzımanda çok sorun yaşayanlar oldu bunuda belirteyim. Eski civic teki sağlam otomatik şanzıman yok. Çok zorlanmaya gelmiyor diyorlar. Bu yüzden garantiye önem verin alırsanız tabi.

• en1gma kullanıcısına yanıt

Hayatında kaç kere BMW kullandın , sosyal medyada ahkam kesmeyin Tofaş binip

25bin km BMW beğenmiyor bak bak gören kapısının önünde ferrariler lambolar dolu sanır

• sana seviyene yakismayan bir cevap vereyim en son çıkardıkları paçoz 216d falan dışında kullanmadığım bmw modeli kalmadı yurt içi ve dışında.

önden çekişli arabanın motorunu arkadan itişli arabaya takarsan başına belayı alırsın

Mercedes de bmw de bunun bedelini ödediler millete de ödettiler.

audi ve volvo akıllılık etti,ford ve vw den aldıkları fwd motorları önden çekiş temelli awd sistemleriyle eşleyip sorun yaşamadılar.

• Size Tavsiyem 2017+ 1.4 TSI DSG Comfortline Passat.

• Geriye ne kadar paranın kaldığına bağlı.

1 milyondan fazla paran varsa, parayı kenara koyacaksan BMW alınır. Son kurşunu atıyorsan, Civic'ten şaşma.

Kul yapımı neticede, 7-8 senelik araba. Tertemiz olsa bile; bir noktada lastiği değişecek, freni, balatası, diski değişecek, oringleri değişecek, şanzıman yağı, soğutma sıvısı değişecek ne bileyim sağında solunda döşemesinde direksiyonunda bir problem olacak. Premium araç, kenar sanayi ustasına bile gitsen açılışın 10 bin lira.

İyi ustan, bol vaktin ve kenarda 100 bine yakın paran yoksa, 5+ yaş ikinci el premium araç alınmaz.

• civic e çok yakınım şuan ama araç bayide yok galerilerde 0 km ler var. birde bin km falan yapmış 2. eller onları tercih edicem sanırım bakalım hayırlısı olsun

• Param varsa bmw alırdım ama f30 almazdım f10 5 kasa alırdım ılla bmw olucaksa

• oneyy1905 kullanıcısına yanıt

@oneyy1905 adlı kullanıcının, yanıtlanan mesajı:

Geriye ne kadar paranın kaldığına bağlı.

Kul yapımı neticede, 7-8 senelik araba. Tertemiz olsa bile; bir noktada lastiği değişecek, freni, balatası, diski değişecek, oringleri değişecek, şanzıman yağı, soğutma sıvısı değişecek ne bileyim sağında solunda döşemesinde direksiyonunda bir problem olacak. Premium araç, kenar sanayi ustasına bile gitsen açılışın 10 bin lira.

BMW 3 serisinin arabanın lastiği , balatası , yağı suyu , diski sence Civicden 5-10 kat pahalı mı? Abicim bu kadar cahilseniz kendi dünyanızdan yorum yapmayın

Kendi dunyasinda dar vizyonu ile dünyayı nasıl görüyorsa öyle yorumluyor abi :) sonra bu şekilde herseyide bilir gibi yorumluyor haha

Bahsettigin orjinal parça ise Astra J arabanın orjinal balata takımı 1500 TL BMW orjinal ön balata 2100 TL ,

Ferodo markası pek çok markaya orjinal ürün üreten Avrupa OEM marka zaten orjinal ile arasında fark yok gibi bunların keriz gibi balatayı bile orjinal alırsanız pejo bile kullansaniz bu zamanda batarsınız

Yeni Civic 0 km 182 bg mi ? Yoksa 2014 Bmw 320i mi ?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.