1 ay önce bencer bir karar verdim. 2 çocuğum olması sebebiyle bagajı geniş içi ferah vs suv bir araç ihtiyacım vardı. Sıfır km kuga tucson 3008 vs almak yerine 2018 model Subaru Forester 2.0 boxer dizel aldım. Aracımda elektronik el freni yok, hayalet gösterge yok, kayar ledli sinyaller yok ama 2000 motor turbo dizel boxer motor simetrik 4 çeker, tüm c suvlardan geniş iç hacim var |
Yeni Civic 0 km 182 bg mi ? Yoksa 2014 Bmw 320i mi ? (3. sayfa)
-
-
10 yıllık araba yerine her türlü 0 araba. Üstelik dış görünüşü hariç malzeme kalitesi olarak 2014 bmw yi kıyaslamak için Bi şey yazsam şimdi bir fan boy konuşmaya baslar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
BMW F30'un bir sürü kronik sorunu var. 8-9 senelik bir F30 yerine herhangi bir sıfır km C sıınıfı araç tercih edebilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Premium araç neden tercih edilir?
1 güvenlik. Peki 2015 3 serisi mi güvenli civic mi? Aktif güvenlik donanımlı civic bence.
2 konfor. Peki 2015 3 serisi ne kadar konforlu? İç hacmi falan benzer düzeyde. Süspansiyon olarak bence civic iyidir. Yalıtım 3 serisi iyidir ama onun da yalıtımı çok iyi değil. Konforda da pek bir artısı kalmadı.
3- Performans, sürüş keyfi. Burada civicten iyidir ama civic de kötü sayılmaz.
4 - imaj. 3 serisi imaji civicten iyidir.
Neden alınmaz.
Masraflı. Arıza riski daha yüksektir. Tüketimi daha yüksektir. Bakımı masraflı, sıkıntılıdır. Yeni arabada yağ değişir çıkarsınız ama eski arabada her bakımda 3-5 daha bir şeyler çıkar.
İbre her türlü civicten yana ama bu işler biraz da gönül işi. İkisi de kolayca elden çıkarılır. İçimden geleni yapardım.
Sanayiden çevre yapmak için BMW tercih edilir. Aracın dört bir yanından problem çıkacağı muhakkak çünkü. F30 alıp sağıyla soluyla oynamayan görmedim.
Ben olsam Civic tercih ederdim.
-
Genelde korkutanları dinleme bin keyfini al derdim ancak araç f30 oldugu için aynı şeyi söyleyemem... Etrafımda f30 alıp da pişman şekilde satmayan tek bir kişi yok. O araçların canına okunuyor canına. Köydeki eşek bile daha çok deger görüyordur öyle diyeyim. Ama civic de almazdım tabi. Passat bak o fiyata.
-
N13 motor sizi yorar yağ eksiltir tahrik arızası verir motor gidiş olarak iyi olsa da böyle kronikleri var. Bu paraya alternatif W204 FL düşünülebilir
Civic düşük mühendislikli, uyguna mâl edilmiş ve satıldığı pazarlarda ucuza satılan bir araç.
Daha düne kadar arka tampon altında darbe emici demiri dahi olmayan bir model ile premium 3 serisi arasında kalmakta ne bileyim,
Bir önce ki jenerasyonda kendi kendine kaporta göçükleri, boya atması sonucu pas atma, turbo beslemeli motorlarda yağ yakma vs gibi kronik sorunlar çözülmeden bu kasa çıktı çünkü anlaşılan işin içinden çıkamadılar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
800 vermişken üst paket bakardım ama 2022 fiyatlar 900 olmuş.
başka bi sıkıntısı yoksa sadece ayna değişimi ise bu araç alınabilir bence.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2021-model-executive-plus-1038727388/detay
-
hocam elegance paketler 770 falan buda 820 aradaki 50 bin tl ye değer mi emin değilim.
-
bence para varsa kesinlikle değer hocam.
ben 2018 de sıfır elegance otomatik aldım, 10 bin lira fark vardı param olsa alacaktım bulamadım o zaman. şimdi fark yüzde 10 dan daha az.
farklardan bazıları: https://www.honda.com.tr/otomobil/model-karsilastirma
Alıntı
metni:Çarpışma Uyarı Sistemi Var Şerit Takip Uyarı Sistemi Var Şerit Koruma Destek Sistemi Var Şeritte Tutma Asistanı Var Çarpışma Hafifletici Fren Sistemi Var Lanewatch Var Otomatik Dur/Kalk Özelliğine Sahip Hız Sabitleyici Var Aktif Uzun Far Kontrol Sistemi Deri Koltuklar
10.2" Dijital Gösterge Ekranı - Elegance 7 inç...
Çift Bölgeli Otomatik Klima
Anahtarsız Giriş ve Çalıştırma Sistemi - Elegance için sadece Anahtarsız çaıştırma demiş, giriş yokmuş.
Kablosuz Apple CarPlay - Kablosuz Android Auto
17” Alüminyum Alaşımlı Jantlar - Elegance 16
Krom Dış Kapı Kolları
Var
Karartılmış Arka Camlar
-
2. elde tercih edilecek son araba 320 olabilir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X