herkese merhabalar 800 bin bütcem var çok kararsız kaldım yeni civic 182 bg elegance paket oluyor 0 km araç. bmw 2013-2014 50bin km lerde 2015 makyajlı 90bin km lerde bu paralara bulunabiliyor. yeni yenidir diyip civic mi almalıyım ama f30 larda çok hoşuma gidiyor. tahrik sorunları çözülür diyip bmw mi alsam diyorum başka önerileriniz varsa onlarada açığım |
Yeni Civic 0 km 182 bg mi ? Yoksa 2014 Bmw 320i mi ?
-
-
Civic
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam sizin yorumlarınızı okuyorum. bu forumda boş yapmayan nadir insanlardansınız nedenleri nedir neden direkt civic dediniz
-
Bence en iyisini yapıp civic yazmış. Nedenlerini yazsa hayatında 8 10 yaşında bmw sahibi olmamış insanlar gelip linç edecek :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yeni yenidir mantığı. 2017 modal jettaydı aracım d segmente geçme isteğimde var. insignia olabilir diyorum dolu paket ama bilmiyorum km 50 bin falan geliyor o paralara. opel konusunda kulaktan duyma çok iyi şeyler duymadım tabi kullanmadım, sahip olmadım bir opele ama çok kafam karışık.
-
kesinlikle civic. elin ne idüğü belirsiz, sorunlu bir bmw'sini kullanmaktansa, sıfır Civic daha mantıklıdır. bmw çok pişman eder, sanayiden çıkamazsın. eniştem ikinci el almıştı, pişman oldu satana kadar çok ter döktü.
-
Teşekkür ederim öncelikle
Hocam bir tarafta sıfır araç var, gayet güçlü motorlu, yepyeni modern bir araç. Konforu ve genişliği gayet yerinde, sürüşü de rafine.
Böyle bir arac 7-8 yaşındaki 3 serisine tercih edilir bana göre.
Duygular Bmw der, mantık Civic. Bence mantıklı olanı yapın. 2-3 sene binip satmaya kalksanız satışı zor olacak civice göre az pirim yapacak belki değer bile kaybedecek . Yenisini almaya kalksanız üstüne çok para koymanız gerekecek. civic alsanız 2-3 sene binip üstüne daha az para koyarak güncel kasa 3 serisi alabilirsiniz. Öbür türlü aynısını bmw alıp yapmaya kalksanız civice koyduğunuzun 2 katı para koymanız gerekecek. Bmw'nin bakım masraflarını saymıyorum bile. Civicte sadece periyodik bakıma gireceksiniz....
-
yeni yenidir, f30'lara eşek gibi biniliyor temizini bulmanız çok zor.
-
yorumlar için çok teşekkürler. sanırım civic alıcam sıfır sıfırdır mantığı ile. ama gönlüm c segmentten d ye geçmek istiyor bmw olması şart değil...
almışken d alayım diyorum ama bakalım
-
Civic tabiki.
BMW audi Mercedes d segmentleri d diye geçse de öyle geniş arabalar değil passat ya da insignia dan içi dar arabalar, şimdi Accord ile 3.20 aynı mı değil, yeni nesil arabalar geniş civic alıp dolar enflasyon vergi farkı ile fiyatı yukarı gittikçe gider yine paranız olursa sonra satar 2016 2017 temiz bulur alırsınız benim fikrim bu, 60 70bin km de 2. El alamayacaksınız hiç almayın eski arabalar yorgun oluyor böyle göze de taze gelmiyor tabi tercih meselesi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kesinlikle 0 km civic.
Motorlu taşıtlarda şekilden ziyade akılcı tercih yapılması gerektiğini düşünüyorum.
-
Benzer bir mantıkla 2 sene önce 3.20D almıştım. O zaman aynı paraya passat alabiliyordum fakat bmw hissini tatmak istedim. 7 ay hevesimi alıp sattım şimdi piyasa arabalarına binmeye çalışıyorum. Çünkü artık araba da yatırım aracı oldu. Hayata bir kere geliyorum 3e 5e bakmam, arızasının kasko ücretinin bakımının altından kalkarım diyorsanız alın
yeni yenidir civic
-
hocam o mantıkla düşündüm zamanının geldiğini düşündüm. f30 ilk çıktığı günden itibaren sahip olmak istediğim araç ama çok karasızım bir tarafta garantili araç diğer tarafta seneye 10 yaşına gelecek bir bmw kmsi 52binde ama araçlar için yaş faktörüde önemli. mantıklı olan herkes gibi civic secicem sanırım yada illa d olsun dersem insignia ecexelence alıcam gibi duruyor.
-
Civic tabii ki. BMWye ilk sahibi biner, sonrakilere BMW biner derler.
Hocam temiz 320 bulmak çok çok zor. Piyasada en çok alavere dalavere yapılan modellerden biri. Yaşını başını almış düzgün birinden servis bakımlı temiz 320 bulabilirseniz 320. 320 çok daha keyifli ve premium bir araç. Ancak masraf çıkarır. 320 alacaksanız kronik problemleri araştırmanızı, iyi bir servisi dost edinmenizi ve problem çıkaran parçaları(pompalar, yağ soğutucu, filtreler, triger, tüm sıvılar, şanzıman yağı, hortumlar, vs) alır almaz değiştirmenizi tavsiye ederim. Özellikle sportif kullanım sebebiyle arabalar hep kazalı ve haşat. Düşük hacim aşırı besleme olduğu için düzgün düzenli bakım çok önemli (keza civicde benzer). Özellikle sıkıştırılan araçlarda yüksek ısıya bağlı yıpranmalar oluyor ki genelde bu araçları düzgün kullanan az. Sıkıştırılan araçlarda bakım aralıkları kısaltılması gerek normalde.
Servisle bakımla masrafla uğraşmak istemiyorsanız, zamanınız kısıtlıysa, 0 araç kokusunu seviyorsanız, sanayi ile uğraşmak istemiyorsanız direk 0km civic.
Bu arada mazda 6 yada bakmanızı öneririm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 21 Temmuz 2022; 12:56:17 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Yeni civic nargile kasadan iyidir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba, F30 kullanıcısı olarak Civic tercih edin derim.
Bakım ve yürütme maliyetleri BMW -
Trim sesleri BMW-
Gün geçtikçe daha çok eskiyip değer kaybetmesi BMW-
FC5 Civic'teki en büyük sorun yalıtımdı, o da 1000 euro civarı ücretle Subigarage tarafından üst seviyelere çekilebiliyor.
Bence en iyisini yapıp civic yazmış. Nedenlerini yazsa hayatında 8 10 yaşında bmw sahibi olmamış insanlar gelip linç edecek :)
|
Civic
|
kesinlikle civic. elin ne idüğü belirsiz, sorunlu bir bmw'sini kullanmaktansa, sıfır Civic daha mantıklıdır. bmw çok pişman eder, sanayiden çıkamazsın. eniştem ikinci el almıştı, pişman oldu satana kadar çok ter döktü. |
Teşekkür ederim öncelikle Hocam bir tarafta sıfır araç var, gayet güçlü motorlu, yepyeni modern bir araç. Konforu ve genişliği gayet yerinde, sürüşü de rafine. Böyle bir arac 7-8 yaşındaki 3 serisine tercih edilir bana göre. |
Benzer içerikler
- arabayi baskasinin ustune yapma
- sıfır araç kaporası geri alınır mı
- hızlanınca gelen uğultu sesi
- mıknatıs telefona zarar verir mi
- 75 80 şanzıman yağı hangi araçlarda kullanılır
- byd menzil
- togg ortakları ayrıldı
- byd seal ne zaman gelecek
- renault espace 2024
- skoda slavia
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X