Şimdi Ara

YENI CIVIC Berbat Yol Sesi ve Yalıtım Mevzusu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
2
Favori
33.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bayi mi yaptı yalıtımı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bozak07 kullanıcısına yanıt
    Bayi yaptırmıştı, evet.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skandalek

Araç spor olsun diye konfordan kısmışlar. Alındığı gibi ses yalıtımı yapılması şart bu Civiclere. Ben ek fitil fitil attım, yalıtım spreyi sıkıcağım ve yumuşak lastik takacağım. Kimse kusura bakmasın ama gidip buzdolabı golf, benzini su gibi içen astra ve ses konusunda Honda dan da çok ileride olmayan diğer araçları alamam

olmadı kaportayı da sana toplatsaymış honda

nesi sporsa

YENI CIVIC Berbat Yol Sesi ve Yalıtım Mevzusu

• quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

quote:

Araç spor olsun diye konfordan kısmışlar. Alındığı gibi ses yalıtımı yapılması şart bu Civiclere. Ben ek fitil fitil attım, yalıtım spreyi sıkıcağım ve yumuşak lastik takacağım. Kimse kusura bakmasın ama gidip buzdolabı golf, benzini su gibi içen astra ve ses konusunda Honda dan da çok ileride olmayan diğer araçları alamam

nesi sporsa

öyle deme. o bir fitek motorlu araba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iquique -- 13 Mart 2018; 9:58:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: iquique

quote:

quote:

nesi sporsa

152nm hocam çekemiyorlar gücünü.

• Amcam da tüplü cvt elegance aldı. Ben de ilk yolculukta lastik gürültüsünü bariz hissettim. Lakin araçtan inip baktığımda Turanza lastikleri görünce suçun arabada olup olmadığı konusunda tereddüte düştüm.

Malzeme kalitesini beğenmedim. Arka kapı içleri berbat, orta konsolu elimle hafif zorladığımda sağa sola oynuyordu tam oturmamış. Kadranın üzerindeki plastik parçıa ise uhu ile tutturduklarını düşündürtecek kadar oynuyordu. Tavan döşemesi ile A sütunu içerisindeki plastiğin birleşim yerine serçe parmağım giriyordu herhalde araya parmağımı sokup kanırtsam o döşemeyi sökebilirim.

Sadece tasarım ve şanzımanı beğendim hepsi bu.

• jimhendrix kullanıcısına yanıt
    Televizyonda yarışlarda falan Honda görünce spor sanıyorlar araçlarını

• Her japon alır yol sesi normal bir şey bu başlık açılmasına gerek yok. İyi yalıtım isteyen Alman alacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kragen

Televizyonda yarışlarda falan Honda görünce spor sanıyorlar araçlarını

100 bin verince 1.6 tarihi esere, tekne gibi his de cabası cvt ile.

• quote:

Orijinalden alıntı: Frank Drebin

Her japon alır yol sesi normal bir şey bu başlık açılmasına gerek yok. İyi yalıtım isteyen Alman alacak.

Japonların ince işçilik inadını bir türlü anlayamıyorum.21.yy da araç üretiyorsun biraz rakiplerine bak be kardeşim.Çok mu zor iki tane keçe sıkıştırmak oraya buraya.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iquique

quote:

quote:

nesi sporsa

152nm hocam çekemiyorlar gücünü.

Öyle demeyin ama 5500 d/dk fitek i açarsa düzde rampada farketmez ferrari bile tokatlayabilir.Onun için çok bulaşmayın fiteke.

• quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

Honda ya ayıp diyorum.

Yapılır mı yapılır, düzgün bir usta ile iç kapı döşemeleri ve taban - yavan söküldükten sonra gerekli malzemeler ile yapılır. Detaylara gerek yok.

göçük işi noldu
  • shintai kullanıcısına yanıt
    Çok ilginç. Fiyat neydi acaba çok hoşuma gitti

• Honda’nın sürüş özellikleri VW’nin yanında hakkaten çok vasat.

• Red_Devils_ kullanıcısına yanıt
    geçen fd7 kasaya yol verdim hocam yoksa günümü görürdüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Yalıtımdan ziyade, iç malzeme kalitesi Hyundai i10'dan çok daha kötü.

Yeni Civic resmen ya tutarsa diye üretilmiş ve galiba Türkiye için yapılmış ilk önce. Nasıl olsa 80-90 verirler demişlerdir.

ABD'de şu araba 90.000$'a satılsa, Honda 2 gün içinde Swat ekipleri eşliğinde ülkeyi terk etmek zorunda kalır.

Su mesajını gerçekten taktir ettim

Yeni Honda civic çöptur 4 kurus etmez

• jimhendrix kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam.152 nm torkla beraber fitek açarsa bizi duman eder.Ben de Civic görünce hemen yol veririm.

• CIVIC CIVIC konusmayin afedersiniz

Civic iste beyler ne bekliyorsunuz.

Sorunsuz arac

Fitek

Leepeegee uyumlu pardon el pi ci

Cok ucuz 100 bincik

• quote:

Orijinalden alıntı: Şahi_13

Forum kalitesi ciddi anlamda çok düştü son yıllarda. Eskiden buralarda bilen konuşurdu.

Neyse bende yeni kasa fc5 kullanıcısıyım. Evet yalıtım ihtiyacı var. Ziebart alt yalıtım yaptırıcam ben 1000 liraya. Golf falan demiş bazıları ama 50 55 milyar daha üstüne para istiyorlar yüksek paketli ekonomik bir golf için. Almanda severiz ama kusura bakmayın 55 milyar daha fazla ödenecek bir tarafıda yok golfün. Sınıf değiştirsem e sınıfı binsem öderim ama C+ araba için 160bin lira vermem. 1000 liraya yalıtım yapıp keyfime bakarım her özelliğim ve sağlam bi şanzıman ile.

Öyle bir fark yok. Olsa ben de almazdım. Kimse enayi değil

• Red_Devils_ kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.