Şimdi Ara

yeni civic nasıldır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sıfır araç alacağım yeni civic Executive+ nasıldır ? kronik problemi var mı ? fabrikadan lpgliymiş bu iş nasıl oluyor ? kaç litre lpg tankı var arıza bişey olunca ila servise mi götürmek lazım dışarıdaki usta da lpg beynine girebiliyor mu ? %90 şehir dışı otobanda sürüyorum 110-12 arası hızlarda kaç litre lpg yakar bu alet

• Honda'nın bütün araçları gereksiz pahalı

CVR-V 3.8 milyon

HR-V 2.5 milyon

iki hafta önce Trabzon bayide fiyatlar bunlardı Civic yoktu Fiyat sormadım . Herkes Vw'ye saplıyor fiyatları çok diye Honda da sanki sütden çıkmış ak kaşık sanki kimse fiyatlarına bakmıyor.

Çalışma arkadaşım 2017'de Honda CR-V almıştı ÖTV'siz. Dizel otomatik. Bütün bakımlarını servisde yaptı. 107bin de iken Geçen sene Mayıs ayında ileri - geri gelirken şaft mafsalıından tak diye bi ses geliyordu . Servis Şanzıman+Şaft+Defransiyel değişecek dedi. MAyıs ayında otomatik sade şanzımanı 360 bin tl idi bi komple değiştiğini düşünün. E Hani Honda'nın yürürü çok iyiydi biraz itiraz ettik bu araba bütün bakımlarına servisde geldi diye neyse işçilik parası ile komple iyi niyet garantisine soktuk. Emsal değerinde D sınıf ikame araç vereceğiz dediler Hyundai Bayon verdiler hemde en düşük paketini kiralık araç bundan başka okmuş ellerine gelirse emsal değişecekler sözünü aldık 12bin tl işçikilk parasına anlaştık.

Önce Temmuz sonu dediler

Sonra Ağustos sonu dediler

Ekim sonu, Kasım sonu

Kasım da Bayon u alıp Citroen C4-X verdiler

Aralık 25 inde işçilik ücreti 18bin tl ile arabayı verdiler.

Arabayı aldık direksiyon kütük olmuş firene basınca sağa sola dalıyor

vites geçişleri eskisinde çok iyiydi yeni şanzıman hissettriyor şanzımanda sorun yoktu keşke değişmeselerdi

En azında tak diye gelen vuruntu sesi gitmişti.

Ama arkadaşım araçtan resmen soğudu

Yalıtım yok konfor yok Sağ ön kapı cam inmiyor parçası yoktu Haziranda 4bin tl demişlerdi yapın demiştik. Aralıkda 18bin küsür kalsın dedik

Trim sesleri ilk duyduğumda şok olmuştum araç 5.000km. de idi sanki ikinci el hor kullanmış araba almıştı ki asfalt yolu bouk bi yerde de kullanmıyor..

Civic de var diğer çalışma arkadaşımda CVT şanzımandan hiç menun değil. Araç yalıtımı da zayıf ondan da memnun değil.

Demem o ki Honda öyle aman aman bi sorunsuz marka değil. Eski Honda'lar gibi değil

• Uzun yol sürecekseniz LPG ye bulaşmayın bence.

Araç konusunda bilgim yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pahalı bir araç, biraz yol sesi var deniyor -benim kullandığım araçta pek yoktu, rahatsız olmadım- bunlar harici bence bu sınıfın en iyi otomobili. çok detaya girmeye gerek yok, bence herşey olması gerektiği gibi zaten kompakt sedanlık bir yanı da yok D sedan gibi bişey artık Civic, 2 nesil önce D sedanlar bundan bile küçüktü. ama fiyat yüksek dediğim gibi, bu nesil pek tutulmadı haliyle. Chery merry var kocaman Suv'lar, Byd vs veya bazı Avrupalı B Suv modeller var o fiyatlara, o yola gidiyor artık çoğunluk.

Lpg'li modeli bilemiyorum 182'lik model için konuştum.

• kasım ayında aramadığım bayi kalmamıştı, ellerinde hep lpg li araç vardı, bir alt modeline deri koltuk uygulaması yapalım işiniz görünsün dediler ama uydur kaydır işe girmedim jeep compass summit aldım

• Fabrikasyon lpg li araçlara dışarıdaki bayiler müdahale edemiyor diye biliyorum. Dacia larda landirenzo kit var. Landirenzo bayileri ayar vs yapamıyor. Şifreli ecu mu ne var artık vs cihazları bağlanmıyor.

Honda İng Fabrikasını da kapattı bu civicler Tayland üretimi ve Ek GV ile geliyor diye biliyorum. GV KDV ÖTV gereksiz bir pahalılık oluyor. 1.8 hibrit corolla %150 ötv ile 1830 dan başlıyor. 1.5 motorla %80 ötv den 2m den fiyat başlıyorsa sıkıntı büyük Super-B fiyatına civic satmaya çalışıyorlar...

• crow in cornfield C kullanıcısına yanıt
    2.1m verecek misiniz cidden Civic'e?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yeni derken içindeki motor dahil herşey eski

bir önceki kasayı soruyorsunuz yani

bir arkadaşımızda var servis bakımlı gayet sorunsuz bir cihaz

1.8 hibrit corrolla da bakılabilir ilave olarak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Tucson mu Yeni a3 mü
    3 yıl önce açıldı
    Yeni Polo mu ? Yeni İbiza mı ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sedanların popularitesini kaybettiği dönemde sedan severler için biçilmiş kaftan, major bir eksisi yok, bütçeyi ayarlarsam benim de radarımda, ama benzinliyi alırım ben

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel ama çok pahalı. benzinlisini kullandım kısa bir süre. Gayet güçlü ve stabil bir araç üst paketi dolu dolu. izolasyon klasik japon standartlarında.
    alır mıyım? bu fiyata asla. ancak 1.5 m civarında düşünmeden alırdım.

• Honda'nın bütün araçları gereksiz pahalı

CVR-V 3.8 milyon

HR-V 2.5 milyon

iki hafta önce Trabzon bayide fiyatlar bunlardı Civic yoktu Fiyat sormadım . Herkes Vw'ye saplıyor fiyatları çok diye Honda da sanki sütden çıkmış ak kaşık sanki kimse fiyatlarına bakmıyor.

Çalışma arkadaşım 2017'de Honda CR-V almıştı ÖTV'siz. Dizel otomatik. Bütün bakımlarını servisde yaptı. 107bin de iken Geçen sene Mayıs ayında ileri - geri gelirken şaft mafsalıından tak diye bi ses geliyordu . Servis Şanzıman+Şaft+Defransiyel değişecek dedi. MAyıs ayında otomatik sade şanzımanı 360 bin tl idi bi komple değiştiğini düşünün. E Hani Honda'nın yürürü çok iyiydi biraz itiraz ettik bu araba bütün bakımlarına servisde geldi diye neyse işçilik parası ile komple iyi niyet garantisine soktuk. Emsal değerinde D sınıf ikame araç vereceğiz dediler Hyundai Bayon verdiler hemde en düşük paketini kiralık araç bundan başka okmuş ellerine gelirse emsal değişecekler sözünü aldık 12bin tl işçikilk parasına anlaştık.

Önce Temmuz sonu dediler

Sonra Ağustos sonu dediler

Ekim sonu, Kasım sonu

Kasım da Bayon u alıp Citroen C4-X verdiler

Aralık 25 inde işçilik ücreti 18bin tl ile arabayı verdiler.

Arabayı aldık direksiyon kütük olmuş firene basınca sağa sola dalıyor

vites geçişleri eskisinde çok iyiydi yeni şanzıman hissettriyor şanzımanda sorun yoktu keşke değişmeselerdi

En azında tak diye gelen vuruntu sesi gitmişti.

Ama arkadaşım araçtan resmen soğudu

Yalıtım yok konfor yok Sağ ön kapı cam inmiyor parçası yoktu Haziranda 4bin tl demişlerdi yapın demiştik. Aralıkda 18bin küsür kalsın dedik

Trim sesleri ilk duyduğumda şok olmuştum araç 5.000km. de idi sanki ikinci el hor kullanmış araba almıştı ki asfalt yolu bouk bi yerde de kullanmıyor..

Civic de var diğer çalışma arkadaşımda CVT şanzımandan hiç menun değil. Araç yalıtımı da zayıf ondan da memnun değil.

Demem o ki Honda öyle aman aman bi sorunsuz marka değil. Eski Honda'lar gibi değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi müMKÜNsüz -- 28 Ocak 2025; 23:19:25 >

• Güzel araç ne diyelim parası olan vursun kırbacı bize yerli renolar tofaşlar yetiyor
    Motor çok iyi evet şanzıman biraz performansı törpülüyor diye söylenti var.

• mhmthntr kullanıcısına yanıt

Civice 2.1mn veren adamın kendisine saygısı yoktur, ya da parayı sokaktan bulmuştur.

• 2022 yılında 5 ay 6000km katlanabildim. 6000km'nin geneli uzun yoldu. 120km/h ile aşırı yol ve tam sınırdaki rüzgar sesinden dolayı uzun süreli yolculuklar konforsuz. 125km/h ve üzerinde rüzgar sesi ciddi rahatsız ediyor. Rampada cvt'den dolayı motor sesi kafa ütülüyor. Yakıt olarak güzel Konya-Denizli arasında 120-160km/h değişken hızlarda yanlış hatırlamıyorsam 6lt lpg + 0.7lt benzin/100km ortalamayla gitmiştim. Yüksek hızlarda yakıt tüketimi aşırı artmıyor cvt'nin en büyük avantajı o. 2.1m civic'e vermek için ciddi anlamda honda fanı falan olmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@sToR -- 29 Ocak 2025; 9:17:17 >
  • mhmthntr kullanıcısına yanıt

yok vermeyeceğim sanırım. lpg ile benzin karışık yakması + torsiyon olması bana uymaz . torsiyon kullanacaksa egea alır geçerim.

• kamyonlarkavuntaşır kullanıcısına yanıt

evet ederi sksen 1.5 falandır. 2milyona çıkacaksam tucson alırım zaten öyle bi sordum hiç honda kullanmamıştım zaten de detayını face gruplarından öğrendim bana uymaz.

• TEPEE PREMİUM PACK kullanıcısına yanıt

cross modeline baktım ama vergisi beni bozar + face gruplarından soruğumda uzun yolda işe yaramaz dendi. benim yolum hep otoban 110 -120 arası süreceğim.

• Honda Yıllardır piyasasını koruyabilmiş bir marka.

Ne yaparlarsa yapsınlar hem ikinci elde hem de sıfırda istedikleri piyasayı oluşturuyorlar.

Araba kesinlikle güzel, ancak fiyat konusu beni her seferinde şok ediyor...

• Octavia alıp keyfinize bakın boşverin lpg'yi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.