Şimdi Ara

YENİ COOL YENİ COROLLA ÇOK YAKINDA! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
1
Favori
3.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DeepNote

Haklısınız dizelin gürültüsünü çekmiyorsunuz ama cvt'nin gürültüsünü ne yapacağız hocam. Devirlenmek isterken resmen ızdırap çekiyor motor yahu

Yeni auris kullandım ama gayet başarılı. Bahsettiğiniz cvt gürültüsünü azaltmışlar. Motor sesi duyuluyor sadece.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geri kalmış motor diyenler...Ezbere sallama konuşanlar...Motorun hacmi ? Ürettiği Beygir gücü HP ? Motorun sorunsuz çalışma süresi....??? Normal çalışırken tüketimi ? Yakıtı ? Önce bunları bir ayrıntılı inceleyip terazinin kefesine koyun.....Birde milyonlarca Kullanıcıya sorun......Sonra geri kalmış motor teknolojisi deyin...BİZ GRAND PRİXTE KELLE KOLTUKTA YARIŞ YAPMAK İÇİN OTOMOBİL ALMIYORUZ.... Ben TÜRKİYE DE TOYOTA YOKKEN...1982 - 84 arası Toyota Hİ LÜX, Hiace, Cressida kullandım...55 C çöl sıcağında 5 şerit otobanda 160 Km / saat hız yapıyordum...Gık demiyordu...Bir cümle daha....DÜNYADA KUZEY KUTUBUNDAKİ BAYRAK DİKİLEN DAİREYE KADAR ULAŞIP GERİ DÖNEBİLEN TEK MOTORLU ARAÇ TOYOTA HİLÜX İŞTE O GERİ TEKNOLOJİ DEDİĞİNİZ MOTOR.......Dünya da BU REKORU KIRABİLEN , başarabilen değil, yanından bile geçebilen motorlu araç çıkmadı.... Ben tam 11 Yıl Tr. de Corolla SOL kullandım...Periyodik bakım dışında servisle , bir işim olmadı.....Hiç yolda kalmadım, sorun yaşamadım...Şu an 2 yıldır AVENSİS kullanıyorum....1600 CC ve 132 Hp benzinli motor....Avensis 17 inç lastikleri ile 220 Km / saat yapıyor.....LANGUR LUNGUR DEĞİL.....Denizde kayıkta gider gibi süzülüyor.......Daha ne olacak ?..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 18 Haziran 2016; 12:30:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: YüzüğüKayıpFrodo

Bizden sonra dayıoğlu da 1.33 life aldı. Yeni kas çıkacak dedim. Gösterdim fotoları. Eski kasayı daha çok beğendi. Donanım olarak 3 bin Tl ye değecek fark yoktur umarım. Tasarım 2013-2016 beğenildi.

Almış olduğu için, elindekini daha çok beğenmekten başka çaresi kalmamıştır.
  • Ek.....Bu eki yapıyorum..Şahsi düşüncemi aktarıyorum.. İki elimin yumruğu kadar küçük hacimle, turbo beslemeli fındık motorlar ne kadar güç üretirse üretsin..isterse 500 HP versin....Ne alırım , ne kapıma koyarım...Çünkü onlar kullanıcı dostu değil....Servis dostu motorlar.....Övdüğünüz, sevdiğiniz yeni motor dediğiniz bu yeni makinalar inş.. 500.000 - 800.000 Km anahtar vurulmadan, açılmadan yol giderler...Mutlu, mesut, huzurlu ve masrafsız, tamirsiz, çilesiz kullanırsınız....İnş....Diyelim...
  • DeepNote kullanıcısına yanıt
    Size dizel otomatik astra gorunuyor o zaman. Ya da yeni 508.

• quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Geri kalmış motor diyenler...Ezbere sallama konuşanlar...Motorun hacmi ? Ürettiği Beygir gücü HP ? Motorun sorunsuz çalışma süresi....??? Normal çalışırken tüketimi ? Yakıtı ? Önce bunları bir ayrıntılı inceleyip terazinin kefesşne koyun.....Birde milyonlarca Kullanıcıya sorun......Sonra geri motor teknolojisi deyin...BİZ GRAND PRİXTE KELLE KOLTUKTA YARIŞ YAPMAK İÇİN OTOMOBİL ALMIYORUZ.... Ben 1982 - 84 arası Toyota Hİ LÜX, Hiace, Cressida kullandım...55 C çöl sıcağında 160 Km / saat hız yapıyordum...Gık demiyordu...Bir cümle daha....DÜNYADA KUZEY KUTUBUNDAKİ BAYRAK DİKİLEN DAİREYE KADAR ULAŞIP GERİ DÖNEBİLEN TEK MOTORLU ARAÇ TOYOTA HİLÜX İŞTE O GERİ MOTOR.......Dünya da BU REKORU KIRABİLEN , yanından geçen değil başarabilen motorlu araç çıkmadı....İşte o GERİ MOTOR.... Ben 11 Yıl Tr. de Corolla kullandım...Periyodik bakım dışında servisle , bir işim olmadı.....Hiç yolda kalmadım, sorun yaşamadım...Şu an 2 yıldır AVENSİS kullanıyorum....1600 CC ve 132 Hp benzinli motor....Avensis 17 inç lastikleri ile 220 Km / saat yapıyor...Daha ne olacak ?..

Arabada sorunsuzluk açısından risk oluşturabilecek donanımlar minimum seviyede zaten. Motor da aynı o şekilde. E bi zahmet servisle de işiniz olmasın. Bu reklamı yapılacak bişey değil nihayetinde.

İnsanlar geri kalmış motor derken siz motorun sağlamlığından dem vurmuşsunuz. Kimse bu motora dandik demiyor zaten. Kimsenin bu motorla alıp veremediği yok.

İnsanların derdi şu; neden atmosferik benzinli motorlara mahkum ediyor Toyota? Bunları yine satsın eyvallah da mesela 1.33 motor yerine neden 1.2 litre turbo beslemeli bir motor yok? Hem MTV düşük olur hem de tork bandı adam akıllı olur. Herkes LPG sevmek zorunda değil. Herkes için avantajlı değil bu motor.

Neden 1.6 litreye alternatif modern 1.4-1.6 litre bir turbo motor yok? Herkes devir çevirmeyi sevmek zorunda değil. Günümüzde tercihler düşük hacim turbo beslemeye kaymışken neden Toyota bunu kulak arkası ediyor?

Geri kalmışlıktan kasıt bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ters Adam

quote:

Orijinalden alıntı: enpisagor

Led far var sanırım, veya mercek tam emin olamadım ama makyajla beraber eksikler kapanmış, cam tavan da eklenirse çok iş yapar, casio saat de tarih olmuş :)

saat duruyor dikkatli bakın
    tasarımı harika olmuş.

Teybin yanına almış yine de vazgeçmemişler ben havalandırma ızgarası yanında görmeyince bir an yok sandım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeepNote

quote:

Orijinalden alıntı: C4_1400

Koreliler var diyolla.

Şok sevimli mesaj olmuş, haklısınız da.. Mesela Dizel otomatik ve sedan olarak Hyundai Elantra çok uygun bana, ama onda da xenon far yok bildiğim kadarıyla. Dct şanzıman deseniz normal bir dizelden ne yazık ki fazla yakıyor, fabrika verisi bile yüksek. Kia'nın da ikinci eli soru işareti. Yani sıfır olarak benim bütçeme ve istediğim donanımlara uygun araç bulma çok zor.

Ama işin can sıkıcı kısmı 2011 yılında bi xenon farlı sunrooflu Megane 3 dci otomatik aldım 52.800 tl'ya. Bütçemde ciddi bir delik açmadı, hala kullanıyorum. Peki ne oldu da: aynı işte, zam alarak çalıştığım halde, otomobil fiyatları benim 2011'e nazaran yenisini yerine koymama mani oluyor ? Bu ne rezalettir hocam söylermisiniz

Gel hocam bana bunlarla gel. Asıl sıkıntıya son paragrafta dokundurmuşsun.
    Hepimiz aynı durumdayız alım gücü konusunda. Ben koreliye geçiş yaptım ve uzun dönem kullanacağım. Yakıt normal. Aradaki fiyat farkları yakmayla kapanacak gibi değil. Uzun dönemde yemişim ikinci elin değerini.

• Şu dijital saati koymasalar ne güzel olurdu. Neden bu ısrar acaba?
  • içinde pek bi değişiklik yok sanki...
  • insan ister istemez soruyor,
    peki ne değişti aga?
  • fss1403 kullanıcısına yanıt
    Saati toptan bayağı fazla almışlar galiba. Ellerinde kalır takmazsalar.

• quote:

Orijinalden alıntı: manisa_tr

içinde pek bi değişiklik yok sanki...

Aynen.iç malzeme kalitesi arttımı acaba?
    Birde konsol hala berlin duvarı gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

quote:

Orijinalden alıntı: YüzüğüKayıpFrodo

Bizden sonra dayıoğlu da 1.33 life aldı. Yeni kas çıkacak dedim. Gösterdim fotoları. Eski kasayı daha çok beğendi. Donanım olarak 3 bin Tl ye değecek fark yoktur umarım. Tasarım 2013-2016 beğenildi.

Almış olduğu için, elindekini daha çok beğenmekten başka çaresi kalmamıştır.

Almadan önce gösterdim.Bizde gerçi öyle yaptık13-16 sını aldık. Yeni kasa belliydi ama beğenmediler ne yapalım.Bende yeni kasada ön konsolu beğenmedim.Tampon kısmı çok hoş.Krom ızgara azaltacaklarına kadar arttırsalar bunu tercih ederdik.Başını eğmiş toprağa bakıyor mübarek

• quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Geri kalmış motor diyenler...Ezbere sallama konuşanlar...Motorun hacmi ? Ürettiği Beygir gücü HP ? Motorun sorunsuz çalışma süresi....??? Normal çalışırken tüketimi ? Yakıtı ? Önce bunları bir ayrıntılı inceleyip terazinin kefesşne koyun.....Birde milyonlarca Kullanıcıya sorun......Sonra geri motor teknolojisi deyin...BİZ GRAND PRİXTE KELLE KOLTUKTA YARIŞ YAPMAK İÇİN OTOMOBİL ALMIYORUZ.... Ben 1982 - 84 arası Toyota Hİ LÜX, Hiace, Cressida kullandım...55 C çöl sıcağında 160 Km / saat hız yapıyordum...Gık demiyordu...Bir cümle daha....DÜNYADA KUZEY KUTUBUNDAKİ BAYRAK DİKİLEN DAİREYE KADAR ULAŞIP GERİ DÖNEBİLEN TEK MOTORLU ARAÇ TOYOTA HİLÜX İŞTE O GERİ MOTOR.......Dünya da BU REKORU KIRABİLEN , yanından geçen değil başarabilen motorlu araç çıkmadı....İşte o GERİ MOTOR.... Ben 11 Yıl Tr. de Corolla kullandım...Periyodik bakım dışında servisle , bir işim olmadı.....Hiç yolda kalmadım, sorun yaşamadım...Şu an 2 yıldır AVENSİS kullanıyorum....1600 CC ve 132 Hp benzinli motor....Avensis 17 inç lastikleri ile 220 Km / saat yapıyor...Daha ne olacak ?..

1600cc değildir o, 1598cc falandır. 1600cc olsa yokuşta tutamazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 17 Haziran 2016; 19:35:04 >

• reklam çok güzel olmuş

araba ise bana göre sınıfının kötülerinden olmaya devam ediyor.

otomobile sadece mantık çerçevesinde bakan, otomobil aşığı olmayıp sadece a'dan b'ye gitmek istiyen milyonlar için mantıklı seçim ama azınlıkta kalan diğer kesim için kaydedeğer bir artısı yok.
  • C4_1400 C kullanıcısına yanıt
    bozak07 kullanıcısına yanıt
    Kulağım akar suyu kaçırdın. Ben şu Elantraya bir bakayım hocam

bozak07 : Hocam astranın dizel otomatiği de baya heybetl ibir fiyat etiketine sahip. Çok beğeniyorum ama ne bieyim. Gözüm korkuyor 50 bin kredi çekip araba almaya. Özel sektör çalışanıyım malumunuz
  • Şurada takıldı
    Bu mesaja eklenen görseller:

• DeepNote kullanıcısına yanıt
    Evet fiyatı az değil ama piyasayı dusununce çok da değil. Ama ne olursa olsun 50 bintl kredi çekip araba almaya karşıyım. O kadar çok kredi çekilmemeli. Katılıyorum size

• bozak07 kullanıcısına yanıt
    Hocam yıllardır nakit para görmüyorum elimde, bankaya yatıyor maaş banka çekiyor, sonra yine ek hesaptan kredi açıyor onu yiyoruz ay boyunca. Yani banka bir nevi patronum oldu benim. Açıkçası gözüm yemiyor yeni bir maceraya atılmaya
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.