Şimdi Ara

YENİ COOL YENİ COROLLA ÇOK YAKINDA! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
1
Favori
3.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cruise control buna da gelmemiştir kesin. On çok iyi olmuş fakat arka basit geldi eskisine göre.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç çok güzel görünüyor gel gelelim benim için çok önemli bir donanım olan Sunroof yine yok. O dandik atmosferik motor ve dizel tercih etsen mağdurlarının mmt şanzıman mağdurları diye site açtıkları mmt şanzıman yerli yerinde. Benzinlide cvt var bağırıyor bağırıyor ama bir yere gittiği yok ( kaç defa test ettim güncelleme falan olmuştur diye yok arkadaş aynı tas ayı hamam )

Yahu neredeyse tamamen elden geçiriyorsun aracı 100 bin tl'ya falan satmaya çalışacaksın adam gibi bir motor şanzıman koy da bari yıllardır beğendiğim şu aracı alayım, ama yok Japon inadı.

Honda civic bakalım dedik B suv Hr-v 107 bin fiyat çekiyorlar. Civic Allah bilir 100 binden başlar, tüplü müplü

Volkswagen gruptan zaten dsg olduğu için hala hayatta araç almam geçiniz.

Diğer japon markaları ilgimi çekmiyor.

Alman arabası alalım desen bir direksiyon 2 pedal sedanları 120 binden başlıyor

Yine Renault alayım diyorum Megane dizel otomatik olmuş 100 bin tl.

Ulan şu yalan dünyada bir otomobil zevkimiz var onun da içine sıçtı devlet ve ölü sevici otomotiv firmaları lanet olsun

• işte bunlar hep mercedes
  • Hb corolla ile basladim Allah 2016 sinida nasip eder insallah

• Bizden sonra dayıoğlu da 1.33 life aldı. Yeni kas çıkacak dedim. Gösterdim fotoları. Eski kasayı daha çok beğendi. Donanım olarak 3 bin Tl ye değecek fark yoktur umarım. Tasarım 2013-2016 beğenildi.

• DeepNote kullanıcısına yanıt
    Koreliler var diyolla.

• 2015 e gore resmen sinif atlamis,o ihtiyar arabasi imaji yok.

• Motorlarada güncelleme gerek artık düşük hacimli turbo beslemeli benzinli motor ve 1.6 dizel motor şart.

• Emekli vasfından kurtulmuş herhalde.

• Dış tasarımı çok iyi olmuş. Çok sportif hatlar var.
    Diğer arkadaşlarında dediği gibi, araç üzerinde olacak motor ve şanzıman kombinasyonu çok iyi değil. Hoş bu haliyle de satacaktır. Türk kullanıcısı buradakiler gibi bilgi sahibi değil.
    Sunroof olmaması anlaşılır şey değil.
    İç tasarımda ise tablet ekran iyi güzel ama kokpit genel anlamda tasarım olarak güzel görünmüyor bence. Kaldı casio saat de yerli yerinde duruyor hala.
  • Corolla benim için 93-98 efsane kasadır.
  • Bu donanım listesiyle satış rakamlarının düşeceğini düşünüyorum. Far, yağmur sensörü ve otomatik kararan ayna en üst donanım dışında alınamıyor.
  • 1.6 motor cvt alır lpg'yi takarsın. Dizellerden daha ekonomik olur. Dizelin gürültüsünü çekmezsin.

Sonuç olarak dizel araçlardan daha uyguna daha ekonomik, daha sessiz bir aracın olur. Çok satmasının nedeni de bu.

Bu arada asıl dikkat çekici olan şey cvt şanzımanın teknik verileri.

Makyajsız corollada manuel hızlanması 0 - 100 10.0sn iken cvt şanzımanda 11.1sn idi.

Makyajlı kasada bu değerler 10.0 sn ye 10.1sn yazıyor. Eğer veriler doğruysa yeni nesil cvtlerin performans sorunu da ortadan kalkmış olur.

Yeni auris 1.2 turbonun da hızlanma verileri de manuel 10.1sn, cvt 10.5sn.
  • Bir de toyota şu 1.6 ve 1.4 dizel kazığına bir son verse çok güzel olacak.

1.33 ile 1.4 arasında yaklaşık 20bin fiyat farkı var. 1.6 nın da fiyatı uygun değil. O yüzden corollanın tek alınabilir versiyonu 1.33 benim gözümde.

1.33 versiyona bir iki donanım seviyesi koysa(active, advanced), cvt koysa, aynı şeyleri aurise de yapsa satış rekorları kırar bence. Bu şekilde otomatik almak isteyen 1.33 ten sonra en az 15bin daha eklemek zorunda.
  • masterap M kullanıcısına yanıt
    Ben sana dünya genelinden bahsediyorum sen ufacık bir bölgeden Avrupa dan bahsediyorsun,avrupalılar hatcback araba tercih ediyor ve kendi markalarından başka arabalara kolay kolay bilmezler.

• quote:

Orijinalden alıntı: C4_1400

Koreliler var diyolla.

Şok sevimli mesaj olmuş, haklısınız da.. Mesela Dizel otomatik ve sedan olarak Hyundai Elantra çok uygun bana, ama onda da xenon far yok bildiğim kadarıyla. Dct şanzıman deseniz normal bir dizelden ne yazık ki fazla yakıyor, fabrika verisi bile yüksek. Kia'nın da ikinci eli soru işareti. Yani sıfır olarak benim bütçeme ve istediğim donanımlara uygun araç bulma çok zor.

Ama işin can sıkıcı kısmı 2011 yılında bi xenon farlı sunrooflu Megane 3 dci otomatik aldım 52.800 tl'ya. Bütçemde ciddi bir delik açmadı, hala kullanıyorum. Peki ne oldu da: aynı işte, zam alarak çalıştığım halde, otomobil fiyatları benim 2011'e nazaran yenisini yerine koymama mani oluyor ? Bu ne rezalettir hocam söylermisiniz

• commandx C kullanıcısına yanıt
    Haklısınız dizelin gürültüsünü çekmiyorsunuz ama cvt'nin gürültüsünü ne yapacağız hocam. Devirlenmek isterken resmen ızdırap çekiyor motor yahu
  • Corolla makyajla oyle bir iki dokunus yapmiyor en az 30 noktada iyilestirme yapiyor
    Bu aracta da yalitim suspansiyon ic ve dis bir cok degisiklik yapilmis
    On guzel ama arka cok sade kalmis
    Ic tasarim daha iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: enpisagor

Led far var sanırım, veya mercek tam emin olamadım ama makyajla beraber eksikler kapanmış, cam tavan da eklenirse çok iş yapar, casio saat de tarih olmuş :)

saat duruyor dikkatli bakın
    tasarımı harika olmuş.
  • Hala diyorum ki iç tasarımda kapılardan gelen metal hat ön tarafta başka hatlara dönüyor. Yani uyumsuz hale gelmiş. Arka far grubu ebayda falan daha iyi modeller vardı. O tarz olabilirdi. İç ve arka bence pek de olmamış. Ayrıca tampon alt kısmı da olmamış. Tek olumlu tarafı ön far grubu ve yeni ön ince ızgara. Süspansiyon ve yokuş kalkış iyileştirmesi de donanımdaki işe yarayanlar.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.