Şimdi Ara

YENİ COOL YENİ COROLLA ÇOK YAKINDA! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
1
Favori
3.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam sizi çok iyi anlıyorum aynı şeyleri biz de yaşıyoruz isimler kurumlar ve kişiler farklı sadece :)

En doğrusunu yapıyorsunuz bende onumu gormem kazım yoksa macera aramam. Suan araç var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bozak07 kullanıcısına yanıt
    Megane 3 var hocam otomatik memnunum doğrusu, yolda bırakmadı sorun çıkarmadı. Sanırım yıllarca ailemizin bir üyesi olarak otoparkın baş köşesini süsleyecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeepNote

Araç çok güzel görünüyor gel gelelim benim için çok önemli bir donanım olan Sunroof yine yok. O dandik atmosferik motor ve dizel tercih etsen mağdurlarının mmt şanzıman mağdurları diye site açtıkları mmt şanzıman yerli yerinde. Benzinlide cvt var bağırıyor bağırıyor ama bir yere gittiği yok ( kaç defa test ettim güncelleme falan olmuştur diye yok arkadaş aynı tas ayı hamam )

Yahu neredeyse tamamen elden geçiriyorsun aracı 100 bin tl'ya falan satmaya çalışacaksın adam gibi bir motor şanzıman koy da bari yıllardır beğendiğim şu aracı alayım, ama yok Japon inadı.

Honda civic bakalım dedik B suv Hr-v 107 bin fiyat çekiyorlar. Civic Allah bilir 100 binden başlar, tüplü müplü

Volkswagen gruptan zaten dsg olduğu için hala hayatta araç almam geçiniz.

Diğer japon markaları ilgimi çekmiyor.

Alman arabası alalım desen bir direksiyon 2 pedal sedanları 120 binden başlıyor

Yine Renault alayım diyorum Megane dizel otomatik olmuş 100 bin tl.

Ulan şu yalan dünyada bir otomobil zevkimiz var onun da içine sıçtı devlet ve ölü sevici otomotiv firmaları lanet olsun

Care opel astra k :)

• Önce adam gibi motor şanzıman koysunlar

• reklam çok güzel olmuş
  • toyota efsanedir ,2001 sol kullanıyorum masrafsiz yağ gibi araba
  • Tasarımına motor seçenekleri yakışmıyor mesela.

• gorkemuse kullanıcısına yanıt
    Çok haklısınız

• DeepNote kullanıcısına yanıt
    Aynen gittiği yere kadar güvenli yakıtı uygun bir aracınız var devam :)

• Corolla yi tipinden dolayi secenler bir göz doktoruna gorunmeli ve göreceli bu konu dememeli..

Binlerce tl yi su araca niye baglarlar anlayamiyorum

• En dolusu 100.000'e dayanmış.Ve M/M vites...Bu parayı verip te almak pek mantıklı durmuyor.
  • Yeni kasası diğer kasalarına göre iyi olmuş bu kesin.
  • LÜTFEN.......Araba alacağım diye banka borcuna girmeyin....Ahmet aldı...Hasan aldı...Benim neyim eksik demeyin....Gücünüz neye yetiyorsa 2. elden satın alıp keyfini sürün....BORÇ YÜKÜ ALTINDA EZİLMEYİN.....Çoluk çoğunuzun rızkını bankaya kredi borcu ve faiz ödemeyin..GELECEK NE GÖSTERİR ? HİÇ BELLİ DEĞİL...Şu an BU ÜLKEDE.. İFLAS ETMİŞ AMA FARKINDA OLMAYAN BİNLERCE İŞ YERİ ŞİRKET VAR...Adam malını satmış, çekini , senedini almış..Kasaya koymuş..468.000 Lira alacağım var sanıyor...O kasadaki kağıt parçaları ödenirken % 40 fire veriyor...Patlıyor...Ödenmiyor...Kalanı ödenen kısımları ise ise maliyetini, masraflarını bile kurtarmıyor..... Bir iki yıl içinde EYVAHHHHHH BEN BATTIM.......Diyorlar.....Devlette çalışanlar dışında kimsenin iş garantisi yok....BORCA GİRMEYİN......Harcamanız her zaman gelirinizden az olsun...GELECEKTEKİ MAAŞINIZI KREDİ KARTI BORCU İLE 3 , 5 ay sonrasını bile ipotek altına almayın...Naçizane tavsiyem...BorçlarınızI kapatıp yeni borç yapmamaya çalışın diyorum...KIŞA GÖRE HAZIRLIK YAP..... YAZ ÇIKARSA BAHTINA.. Diyenler dedelerimiz boşuna dememişler...Saygılarımla......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 18 Haziran 2016; 12:54:44 >

• DeepNote kullanıcısına yanıt
    Yeni Cerato geldi. Bence ona da bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

LÜTFEN.......Araba alacağım diye banka borcuna girmeyin....Ahmet aldı...Hasan aldı...Benim neyim eksik demeyin....Gücünüz neye yetiyorsa 2. elden satın alıp keyfini sürün....BORÇ YÜKÜ ALTINDA EZİLMEYİN.....Çoluk çoğunuzun rızkını bankaya kredi borcu ve faiz ödemeyin..GELECEK NE GÖSTERİR ? HİÇ BELLİ DEĞİL...Şu an BU ÜLKEDE.. İFLAS ETMİŞ AMA FARKINDA OLMAYAN BİNLERCE İŞ YERİ ŞİRKET VAR...Adam malını satmış, çekini , senedini almış..Kasaya koymuş..468.000 Lira alacağım var sanıyor...O kasadaki kağıt parçaları ödenirken % 40 fire veriyor...Patlıyor...Ödenmiyor...Kalanı ödenen kısımları ise ise maliyetini, masraflarını bile kurtarmıyor..... Bir iki yıl içinde EYVAHHHHHH BEN BATTIM.......Diyorlar.....Devlette çalışanlar dışında kimsenin iş garantisi yok....BORCA GİRMEYİN......Harcamanız her zaman gelirinizden az olsun...GELECEKTEKİ MAAŞINIZI KREDİ KARTI BORCU İLE 3 , 5 ay sonrasını bile ipotek altına almayın...Naçizane tavsiyem...BorçlarınızI kapatıp yeni borç yapmamaya çalışın diyorum...KIŞA GÖRE HAZIRLIK YAP..... YAZ ÇIKARSA BAHTINA.. Diyenler dedelerimiz boşuna dememişler...Saygılarımla......

Hocam iyi güzel düşünüyorsun da ülkede neler oluyor kimsenin umurunda değil bunu takmazlar yorma kendini

• quote:

Orijinalden alıntı: DeepNote

Megane 3 var hocam otomatik memnunum doğrusu, yolda bırakmadı sorun çıkarmadı. Sanırım yıllarca ailemizin bir üyesi olarak otoparkın baş köşesini süsleyecek

Dci ise satmayin bir sürü zarar edersiniz. Yeni araç fiyatlarına da bence çok bakmayın. Her yeni gelen model eskisine göre 10-15k fazlası ile geliyor.

• Aracın dış görünümü daha modern hale gelmiş durumda. Bazı yapısal sorunlara da el atılmış inşallah onlar da iyi olur ancak bence iki eksiği mevcut. Makyajda donanımdan kısma olayını hayatımda ilk kez Toyota'da gördüm. Bir de ilk tanıtım resimlerdeki jantla gelse çok daha güzel olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bombar Dıman -- 19 Haziran 2016; 1:27:19 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buyuk led modasına uymuslar guzel
  • Amerikadakı versıyonda makyajla aynı oranda igrencleşmiş bu arada şimdi resim ararken gordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: dandanakan44

Corolla yi tipinden dolayi secenler bir göz doktoruna gorunmeli ve göreceli bu konu dememeli..

Binlerce tl yi su araca niye baglarlar anlayamiyorum

Ne tavsiye edersiniz?

LPG uyumlu ya da ekonomik dizel c segment daha güzel hangi model var mesela?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.