Şimdi Ara

YENİ COOL YENİ COROLLA ÇOK YAKINDA!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
1
Favori
3.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ön tasarımı mevcut corollaya göre çok daha güzel.

• Corolla nin bilmem kaç senelik hayatında en güzel kasası bence

• Gerçekten çok güzel olmuş dün toyotadan mesaj geldi bana,konu açmayım biri açar dedim ama kimse açmayınca dayanamadım.

• Bu geri kalmış motor seçenekleriyle devam ettiği sürece

• lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Piyasa halen lojistisyene yabancı mı ? Konu ile alakasız ama bnde bir lojistisyen olarak kpps bekliyorum.Merak ettim.
  • 1.6 bmw dizeli bu kasayla gelicek diye biliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Tucson mu Yeni a3 mü
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: skuti61

1.6 bmw dizeli bu kasayla gelicek diye biliyorum.

Hocam inşaallah öyledir, benzinlisine turbo gelmedi, bayiye deneme sürüşüne gittik, yetkili otomatik vitesli atmosferik corolla 40-45 krş yakar diyor. Dizel 90 hp, bu kafayla nereye kadar bilmiyorum. Millet zaten 1.33 alıp gidiyor.

• Dizeli 1.6 yapmadıkları sürece zor.

• 1.6 benzinli motoru varken ne gerek var diğerlerine az yakıyor çok kaçıyor sorunsuz

• 39 bin tl civarinda olmali

• HAKTAN06 kullanıcısına yanıt
    Bu devirde turbosuz benzin çok geri kalıyor hocam ama

• Aslangur A kullanıcısına yanıt
    valla hocam kim ne derse desin türkiyede ve dünyada en çok satan c sınıfı sedan hatta en çok satan otomobil

• HAKTAN06 kullanıcısına yanıt
    Orası doğru ben de aşırı beğeniyorum ama dediğim gibi dizeli 1.6 olsaydı iyi beygir sunsaydı olabilirdi, sırf o yüzden vazgeçmiştik biz. Yoksa konsol tasarımı falan acayip hoşuma gidiyor.

• Led far var sanırım, veya mercek tam emin olamadım ama makyajla beraber eksikler kapanmış, cam tavan da eklenirse çok iş yapar, casio saat de tarih olmuş :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu motorlarla zor felan diyorsunuz araç halen dünyanın en çok tercih edilen aracı, Mayıs ayında sınıfının en çok satan aracı olmuş ve dünya genelinde hala en çok satılan araç modeli.Turbo olmayabilir benzinli motor zaten onu alan o yüzden alıyor tepe uyumlu diye sonuç olarak müşterisinin ihtiyaçlarını karşılayan bir araç.

• yerli üretim ama bnce biraz pahalı 1.33 yerine adam gibi bir motor koysunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: enpisagor

Led far var sanırım, veya mercek tam emin olamadım ama makyajla beraber eksikler kapanmış, cam tavan da eklenirse çok iş yapar, casio saat de tarih olmuş :)

Full Led farlar Premium donanımda standart oldu. Sanırım cam tavan veya sunroof ülkemiz için hala opsiyon bile değil ne yazık ki.
  • Şuan da bizdeki motor çeşitleri ile dünyadakiler farklı malesef örn 2.0 falan var bildiğim kadarıyla yeni versoda olan 1.6 dizel buna gelicek daha sonra diğerlerinede gelicektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SF01

Bu motorlarla zor felan diyorsunuz araç halen dünyanın en çok tercih edilen aracı, Mayıs ayında sınıfının en çok satan aracı olmuş ve dünya genelinde hala en çok satılan araç modeli.Turbo olmayabilir benzinli motor zaten onu alan o yüzden alıyor tepe uyumlu diye sonuç olarak müşterisinin ihtiyaçlarını karşılayan bir araç.

avrupadaki satis rakamlarini da paylasir misin ? :)

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.