Şimdi Ara

Yeni Corolla Comfort Extra Otomatik - Fluence Dynamic Otomatik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    corolla comfort extra benzinli otomatik vites ile fluence dinamik benzinli otomatik vites arasında kararsız kaldım. corolla 1000 TL civarında daha pahalıya geliyor. Alınca uzun süre kullanıyorum arabayı. güvenlik, konfor, performans açılarından iki araç arasında hangisini önerirsiniz?
    corolla 125, fluence 100 bg. Otomatik şanzumanda corollanın geçmişte pek başarılı olmadığını okudum forumlarda. benim almayı düşündüğüm araba tam otomatik gerçi. sorun daha çok m/m'da çıkmış anladığım kadarıyla. yorumlarınızı bekliyorum.

• bence corolla..

her ikisi de fazla yakacaktır..bari biraz daha güçlü olanı alın derim..

güvenlik ve konfor olarak aman aman bir üstünlük kuramazlar sanırım birbirlerine..

toyota'nın tam otomatikleri sorunsuzdur..klasik tork konvertörlü 4 ileri zaten..
  • Jetta 1.6 TDI DSG bu aralar fiyatı rakiplerine göre uygun hem dizel hemde hızlı ve ekonomik bir otomatik vites.

İki araçtanda iyi bence tasarım olarak vasat olsada araba güzel araba mekanik açından.
  • DSG şanzuman Türkiye'deki benzin kalitesinden ötürü arıza veriyor diye okudum forumlarda. Bu nedenle uzak duruyorum.
  • Şanzıman benzin kalitesinden dolayı arıza vermez DSG şanzımanında herhangi bir kullanımı etkilicek hatası diğer şanzımanlardaki oranla aynıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ludvig123

DSG şanzuman Türkiye'deki benzin kalitesinden ötürü arıza veriyor diye okudum forumlarda. Bu nedenle uzak duruyorum.

Kim yazdıysa iyi sallamış, okumak isterim doğrusu.

Motor dese anlarımda, şanzumanla yakıtın ne alakası var, el insaf.

Kötü yakıttan dolayı, araba silkenti yaptığından mı bozuluyormuş, bu şanzuman?

Veya, şanzumanlar benzinmi yakmaya başlamış da, bizimmi haberimiz yok.
  • quote:

DSG şanzuman Türkiye'deki benzin kalitesinden ötürü arıza veriyor diye okudum forumlarda. Bu nedenle uzak duruyorum.

Peki,siz uzak durmaya devam edin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

İnsanlar bazı şeyleri bilmeye bilir bilmek zorunda da değil sorarak öğreniyorlar düzgün bir şekilde anlatıp öğretmek varken böle cevaplar yazmak öğrenmek isteyen insanların soru sormasını engelliyor bu yüzden insanlar soru sormaya çekiniyor ya da okuyarak direk önyargıya sahip oluyorlar.

Edit: Yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rockford Fosgate -- 14 Haziran 2010; 23:50:37 >
  • insanlar ne kadar çabuk inanıyor her lafa koyun gibi milletiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

şanzuman benzinle alakasız bir yapıdır o yüzden o sebepten bozulma gibi bir risk yok yerine neden böyle üstten alma aşağılayıcı mesaj yazıyorsunuz size şanzumanın benzinle çalışmadığını anneninizin karnında biri mi söyledi siz de, ben de belki önce beliki sonra ama doğduktan sonra öğrendik o arkadaşta bugün öğrenmiş oldu bunlara gerek yok

• Degerli yorumlariniz icin tesekkur ederim. Sanzumanin yakit ile ilgisi olmadigini ben de biliyorum. Bu kulaga sacma gelen aciklamayi VW servisleri yapiyormus. Forumlardan okuduklarim bu yonde. Ornek olsun diye asagiya bir internet sitesinin baglantisini veriyorum:
    Club VW Turk
    Yukarida baglantisini verdigim forumdan ornek bir ileti:
    dt kaya01-06-10, 05:41
    Mehmet bey aynı sey abimin aracta oldu. oda tdi jetta dsg7. servise sorduk. yakıttan olduguna kanaat getirdiler. dsg ile ilgili bir problem olsaydı bunu en azından benden saklamazlardı cunku aynı serviste benim aracın dsg'si degisti. sizede serviste muhtemelen yakıt diyecekler ve marka önerecekler.. insallah problem yoktur. gecmis olsun.

İnş dediğiniz gibi yakıttır ama pek sanmıyorum..DSG ile ilgili böyle sıkıntı yaşayan çokça kişi duymaya başladık...hayırlısı olsun geçmiş olsun ayrıca..

İki yorum disinda soruma yanit gelmemis. Tekrarlayayim Fluence ile Corolla kiyaslamasinda hangisini tercih edersiniz?

• İkisi arasında corolla daha mantıklı bence. Uzun yıllar kullanılacaksa en güvenilir markalardan birisi toyota. Arkadaşımın 2001 megane ına binince ben renaulttan tiksindim. Direksiyonu soyulmuş, her tarafı oynayan plastik. Şimdikilerin içi fena değil ama uzun yıllar sonra durumu ne olur bilemem. Bu konuda toyotaya güvenim kat kat fazla. Ama toyota da fiyatına göre pahalı. O paralara mazda3 alınabilir, dizel kia ceed, hyundai i30 daha mantıklı olur. Araçlar arasında öyle fazla bir fark kalmadı. Hepsi birbirine yakın araçlar.
  • bu ikisi arasında kesinlikle corolla, corollanın tam otomatikleride sorunsuz dur merak etmeyin .
  • jetta 1,6 tdı tavsiye ederim priveline wersiyonunu tercih edersen çok hoş duruyor araç mümkünse siyah renk tavsiye ederim ayrıca dsg problemlerini ilk kez duyuyorum ama şanzımandaki sisteminde benzinle ne alakası olduğunu anlamış değilim.
  • bu ikisi arasında bencede Corolla daha iyi bir seçim olur..
  • tüm yorum yazarlarına teşekkür ediyorum. biz de corolla düşünüyorduk. fluence'in donanımı biraz daha fazlaydı (hız sabitleyici, arka koltuğa yönelik havalandırma vs) fiyatı da biraz daha az olunca kafamız karışmıştı.
    tekrar teşekkür ederim...
  • corolla gayet mantıkı. vede makyajlanmış haliyle baya hoş olmuş
  • VW servisini tebrik etmek lazım. Bir müşteri ancak bu kadar aptal yerine konabilir. Yakıttan ötürü DSG bozuldu demek açıkça müşterinin zekasıyla alay etmektir.

quote:

Degerli yorumlariniz icin tesekkur ederim. Sanzumanin yakit ile ilgisi olmadigini ben de biliyorum. Bu kulaga sacma gelen aciklamayi VW servisleri yapiyormus. Forumlardan okuduklarim bu yonde. Ornek olsun diye asagiya bir internet sitesinin baglantisini veriyorum:
    Club VW Turk
    Yukarida baglantisini verdigim forumdan ornek bir ileti:
    dt kaya01-06-10, 05:41
    Mehmet bey aynı sey abimin aracta oldu. oda tdi jetta dsg7. servise sorduk. yakıttan olduguna kanaat getirdiler. dsg ile ilgili bir problem olsaydı bunu en azından benden saklamazlardı cunku aynı serviste benim aracın dsg'si degisti. sizede serviste muhtemelen yakıt diyecekler ve marka önerecekler.. insallah problem yoktur. gecmis olsun.

İnş dediğiniz gibi yakıttır ama pek sanmıyorum..DSG ile ilgili böyle sıkıntı yaşayan çokça kişi duymaya başladık...hayırlısı olsun geçmiş olsun ayrıca..

İki yorum disinda soruma yanit gelmemis. Tekrarlayayim Fluence ile Corolla kiyaslamasinda hangisini tercih edersiniz?

• vw'nin dsg sorunlarına ilişkin epey yorum var internette. toyotanın m/m'una ilişkin olduğu gibi.sanırım otomatik düşünüce,fazla yaksa bile denenmiş teknolojiyi tercih etmek gerekiyor. en azından şimdilik...
  • Tartışmasız Fluence
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.