< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Yeni Corsa 1.2 130 Beygir (2. sayfa)
-
-
100'lük Corsa yerine 130'luk Corsa'yı sırf yüksek beygir gücü yüzünden tercih edenler boşuna para vermesin. 100'lük alsın, yazılım yaptırsın. Yazılım sonrası iki model de 145 hp güce geliyor. Yani 100'lüğün de 130'luğun da motorları turboları aynı sadece yazılım farkından dolayı 30 hp'lik bir fark var.
-
quote:
Orijinalden alıntı: mahmut_emmi100'lük Corsa yerine 130'luk Corsa'yı sırf yüksek beygir gücü yüzünden tercih edenler boşuna para vermesin. 100'lük alsın, yazılım yaptırsın. Yazılım sonrası iki model de 145 hp güce geliyor. Yani 100'lüğün de 130'luğun da motorları turboları aynı sadece yazılım farkından dolayı 30 hp'lik bir fark var.
Böyle şeyleri örnek veriyorsunuz sonra şikayet sitesi garanti dışı bıraktılar mesajları ile doluyor. Bir corsa kullanıcısı neden yazılımla 145 hp ihtiyacı duysun, velev ki yaptırdı Puretech motor zaten oldukça sıkıştırılmış bir motor, 3 silindirli ve 1.2 olduğundan. O motoru 145 hp kullanan bir insan 2 yıl sonra soluğu serviste alır.
Ezcümle bu işlemi yaptırmanın büyük riskleri var, ayrıca Ultimate ve Elegance arasında tek fark motor seçeneği değil, başka farklar da var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaslar bu araci bir akrabamiz aldi ama onunkisi 1.2 duz motor. Araci kullanmadim. Ama 2 hafta once bir 20 dakika yolcu koltugunda oturdum. Motor zayif zaten turbolularla karsilastirmiyorum. Bir onceki kasa corsayi da cok iyi bilirim. Bu kasa gercekten dar hissettiriyor. Sanki ondeki cam size cok yakin. Bir onceki corsada cam bayagi buyuktu daha ferah hissettirdigi kesin. Benim su anki aracim yeni ibiza. Corsanin arkasina gecip oturdum arkadaslar bu araba gercekten cok dar kucuk hissettiriyor. Hele o arka kapinin kucuklugune sasirdim. Benim araba bunun C sinifi buyuklugunde. Bence maximum 1 cocuklu ailelere anca yeter bu araba. Yanliz suspansuyon konforunu cok begendim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Araç B sınıfı ve arka kısım dar olduğu için Cam Tavan opsiyonu var. Cam tavan açılınca oldukça ferah olabiliyor.
Dar olmasının sebebi de öndeki iki yolcuya göre dizayn edilmiş, ön kapılar ve ön koltuklar oldukça rahat, haliyle arka tarafa daha az alan bırakılmış.
-
quote:
Orijinalden alıntı: tekno pederAraç B sınıfı ve arka kısım dar olduğu için Cam Tavan opsiyonu var. Cam tavan açılınca oldukça ferah olabiliyor.
Dar olmasının sebebi de öndeki iki yolcuya göre dizayn edilmiş, ön kapılar ve ön koltuklar oldukça rahat, haliyle arka tarafa daha az alan bırakılmış.
Hocam arac genel olarak iyi. Sadece 2 cocuklu aileye bu araba dar gelir. Benim ibizaya gecip oturdugumda oh dunya varmis dedim. Arabanin toklugu begenimi kazandi.
Hiç bir sıkıntı olmaz. Yazılımdan cüzzamlı hastaymış gibi korkmayın. Elinizin altındaki potansiyel gücü kullanın.
-
Çok teşekkür ederim
herkese tesekkurler, i20 otomatik sehiriçi 11 civari yakiyor
Zonguldak-istanbul otoban git gel zorlamadan 41 krş yakiyor.
Bir arkadaş clio dan zayif demiş, Clio corsanin yaninda araba degil bence ozellik ve tokluk acisindan. Insanlari 2020 yilinda salak yerine koyup en basit guvenlik onlemlerini bile aracta bulundurmayan bir modele para veremiyorun.
Mevcutta ki polo da ayni şekilde.Eşim guvenlikli araca binsin istiyorum
Seride sokma
carpisma önleyici
on - arka park var sensoru( arka kamerali)
Kor nokta uyari sistemi( Muazzam bir ozellik)
serit takip(direksiyon titremeli)
Yorgunluk halinde uyari
bunlar hangi b sinifi aracta var,
yagmur
otomatik far vs saymiyorum cogu arabada var clioda en fulde var.
Yakit az olsun, veya yaksada hakkini versin i20 gibi yakip yakip gitmemeslik yapmasin.
alirsam da guvenlikli bir arac olsun donemini yakalasin istiyorum
Fiesta da güzel araç, fiesta gelene kadar kaç ay geçer allah bilir. corsa alip parami sabit tutabilirim hictense.
fieste gelene kadar beklersem 20bin zararim olur en az
ww grubu polo veya ibiza araçlar da teknilojik olanaklardan eksik. genislik ferahlik onemli ama can kadar değil
Edit: Boyutlarina baktim i20den uzunluk ve genislik olarak bir farki yok. I20de b sinifinda guzel bir arac boyutu. 2018 öncesi polodan hayli kasli duruyorken. yeni corsaya yaris gibi demek anlamsiz kaciyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre67z -- 12 Ekim 2020; 9:43:29 >
-
Dediğin gibi anca sanal ortamda corsa a segment olur.
Bu oyuncak değil de corsa oyuncak öyle mi, ah sanal ortam ah herkes herşeyi konuşabiliyor işte
-
Benim tercihim icon cliodan yana olurdu rsline paketi de olursa tadından yenmez tabi 200 liralara çıkıyor o ayrı :D
-
Sınırsız ban yedikten sonra ne yapıp edip nasıl oluyorsa geri dönen arkadaş bana hayatin forumda geçiyor diyor
Sanal ortamın bi güzelliği daha.
quote:
Orijinalden alıntı: melankolik23
4 gündür sürüyorum. Eşime aldık ama ben daha çok sürmek istiyorum :)
Eski aracınızdan kesinlikle çok daha az yakacaktır
Ben şehir içi sakin kullanımda araç daha yeni olmasına rağmen 8 litredeyim
Performans oldukça yeterli
Tasarım efsane
Donanım efsane plus şöyleki ultimatte standart sunulan bazı özellikler:
Led ön sis farları
Bi led ön farlar
Akıllı far asistanı
Ön park sensörü
Katlanan yan aynalar
17"elmas kesim jantlar
Renkli arka yan ve bagaj camları
Geri görüş kamerası
Dijital klima
Renkli sürücü ekranı
Cruse control
Kör nokta
City safety
Şerit takip
Yarı deri koltuk
Led iç aydınlatma
Elektronik park freni
Sürüş modları
Yan aynalar altı led yer aydınlatması
Çift egzos çıkışı
Sayabilirim
Motor çok keyifli şanzıman ve vites topuzu tasarımı çok başarılı
Eksi sayabileceğim;
1.Ön kaput altında izolasyon için bir ekleme koymamışlar
2.Anahtarsiz giriş ve çalıştırma yok ek paketle alınabiliyor ( kesinlikle teknoloji paketi öneririm para sorun değilse biz alırken bulamadık maalesef)
3.Arka koltuk üstünde aydınlatma ve tutacak yok
4.Arka kapılar sınıfına göre biraz küçük
5.Ultimate donanımla gelen 205 45 17 jant+lastikler nedeni ile araç biraz gergin. Çok sert ve konforsuz diyemem ama bana seçme şansı verselerdi 205 55 16 hadi olmadı 205 50 16 jant seçerdim
Henüz uzun yol yapmadım yol tutuşuna bir şey söylemiyorum
Aklıma gelenler bunlar soracağınız başka birşey olursa buyrunkaça aldınız hocam? hayırlı olsun.
-
Tasarım harikası bence.clio,polo,fiesta hikaye
Icon:
Hayalet Gösterge
Full LED Renault PureVision Far
Elektrikli El Freni
Keyless Go
Cruise Control
Yağmur - Far - ÖN ve Arka park sensörü
Geri Görüş
EK:
RS-Line
9.3" Ekran
kablosuz şarj
sürüş destek paketi
dayanaksız ve kaynaksız konuşmayın
1.2 PureTech motoru 30.000 km yapmadan kucağına verilen PSA mağdurlarını toplayalım mı buraya ?
1.2 buji kırması
Triger kopartması
yağ yakması
Kırılan rot kolu
dökülen boya
dağılan çerçeve contaları vs. PSA malı her zaman PSA malıdır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainSkyWalker -- 14 Ekim 2020; 17:48:27 > -
quote:
Orijinalden alıntı: CaptainSkyWalkerIcon:
Hayalet Gösterge
Full LED Renault PureVision Far
Elektrikli El Freni
Keyless Go
Cruise Control
Yağmur - Far - ÖN ve Arka park sensörü
Geri Görüş
EK:
RS-Line
9.3" Ekran
kablosuz şarj
sürüş destek paketi
dayanaksız ve kaynaksız konuşmayın
1.2 PureTech motoru 30.000 km yapmadan kucağına verilen PSA mağdurlarını toplayalım mı buraya ?
1.2 buji kırması
Triger kopartması
yağ yakması
Kırılan rot kolu
dökülen boya
dağılan çerçeve contaları vs. PSA malı her zaman PSA malıdır.
Beyefendi sizin asli göreviniz tüm Peugeot, Citroen, Opel gönderilerine gelip olumsuz yorum yazmak mı?
Saydığınız arızaların çoğunun eski nesilde olduğunu bile bile yanıltıyorsunuz. Eski nesillere göre değerlendirme yapacaksanız Renault ve Nissandaki şanzıman arızalarını, trim seslerini de yazacak mısınız?
Ben bunu beğenmiyorum, şu özellikleri eksik diyebilirsiniz ama gelip şu arızaya sahip kişileri toplarım buraya ne demek?
Bütün gün VW Golf Troc tartışıp, şimdi buraya mı mesai yapıyorsunuz?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X