Şimdi Ara

Yeni Corsa mı Yeni Ibıza mı Yeni Clio Hb mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hepsi 1.2 benzinli sizce hangisini tercih etmeliyim?

• ben ıbıza yada makyajlı clıo derım ama guncel kasası ve hos goruntusu ıle yenılenmıs ıbıza derım su an bıldıgım kadarıyla cıddı kronık sorunu bulunmayan bı arac da olması artısı ıbızanın.....kaya arkadasımızda var 1.2 ıbıza daha ıyı bılgı verır o eger gorurse konunuzu....
  • Buyrun 1.2 ibiza hakkındaki yorunmlarım. Motor konusunda bir şüpheniz olmasın onu söyliyim öncelikle.

Benim açtıgım başlıgı bir okursanız bir çok bilgi mevcut yeni ibiza hakkında. Eğer yine de aklınıza takılan, yazılanlar içinde size abartı veya mantıksız gelen şeyler olursa burdan tekrar sorabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_26675274/tm.htm

Malum o yazıyı arabayı ilk aldıgımda yazmıştım, o heyecanla aralarda abartı şeyler olabilir ama genel olarak objektif fikirlerimdir.

Ben olsam 1.2 authentique Clio'yu direk elerdim. İçi çok kalitesiz geldi bana. Yine de bayiye gidip inceleyin ama.

Corsa ile Ibiza arasında kalite farkı pek yoktur. Corsa'yı almak bir çok insana daha mantıklı gelir. Siz de Corsa alabilirsiniz, pişman olacagınızı kesinlikle sanmıyorum. Corsa kendi sınıfında Fiesta ve Jazz ile beraber başı çeken bir araçtır.

Ayrıca Grande Punto da düşünebilirsiniz Onun da 1.4 77hp'lik motoru çok güzel. Bir de Mazda2 de verilen parayı hak eden bir araçtır, onu da biraz araştırmakta ve bayiye gidip incelemekte fayda var.

• bu araçların içinde bence en iyi seçim ibiza olur tasarım olarak çok önde
  • quote:

Orjinalden alıntı: quiet_dead

bu araçların içinde bence en iyi seçim ibiza olur tasarım olarak çok önde

+1
  • 3 aracında motorları birbirine yakın. Corsa'nın yüzü eskidi artık. İbiza'nın marjinal tasarımı var. Clio'da yeni haliyle çok güzel. Bence gidin test edin içinize sineni alın. Ford Fiesta'ya da bakmanızı öneririm.
  • Hepsi birbirine çok yakın araçlar birtek Grande Punto bence en zayıf olanı kazık gibi bir vites kutusu ve yoldaki en ufak pürüzü içeriye ses olarak yansıtıyor.Ford fiesta ise iç ve dış dizayn dışında bence vasatın üstüne çıkamamış.İbiza yı bilmiyorum ama güzel bir araç.Clio ve Corsa ise daha bilindik ve kendilerini kanıtlamış araçlar.Sonuçta hangisinde karar verirseniz verin baz donanımla alırsanız hepsinin durumu içler acısı, biraz donanımlı olanları bakmanızı ve imkanınız varsa paket eklemenizi tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Tucson mu Yeni a3 mü
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence ıbıza yeni görüntüsüyle hoş ve diğerlerinden kaliteli olduğunu düşünüorum.2.olarak clio derim corsa eskidi
  • ben corsa derim 2.elde seat gibi üzmez
  • yeni fiestayı dusunmezmısınız ben kullanıyorum 1.2 benzınlı fıesta her konuda yardımcı olabılırm bu konuda....ben olsam fıesta veya ıbıza arasında bı tercıh yapardım....
  • ibiza alırdım ben olsam hem daha çok yeni yollarda çok az var, hem de iyi araba
  • tasarım ve 1.2 motor olmasına rağmen performansının iyi olmasından dolayı ıbıza diyorum
  • 2.eli düşünerek corsa diyorum
  • makyajlı clio üzmez en konforlusu clio dur.
  • eski bir ibiza kullanıcısı olarak yeni kasayı beğenmesemde ibiza al derim. corsa felaket onu hiç düşünme zaten. yeni ibizanında tipi bir garip, malzeme kalitesinide düşürmüşler gibi geldi ama yinede diğerlerini göre daha iyidir. benim arabam 115000 oldu maşallah en ufak bir sorunum yok. ayrıca vw nin 1.2 motorunun hem yeterince performanslı hemde çok ekonomik olduğunu biliyorum. yurtdışında dizeli anlamsız kılan motor diye yazılıyor incelemelerde (tabii onlarda dizel benzinden daha pahalı bunuda unutmamak gerek)
  • kesınlıkle corsa
  • 2. eli en iyi olan corsa ve cliodur sanırım. Ama araba uzun yıllarca kullanılcaksa bence keyif vermeli. Ondan test sürüşüne katıl en çok hangisi işine sinerse onu alırdım. Fiesta ve ibiza bu aralar favorim bakalım yaz sonu ben de düşünüyorum ama 2.eli daha yeni olduğunu için bulamam sanırım mecburen corsa ama babam bir güzellik yapar da sıfır alırsak ibiza düşünüyorum. Fiestalarda bir boya sorunu varmış:s belki yeni gelen seride düzeltilmiştir
  • Ibıaz veya Corsa derim.
    İkisinide inceledim ama Coras bir gıdım daha kaliteli sanki

Ibızada çok kaliteli gerçekten.

Ama Ibızanın tasarımı biraz uçuk geliyor bana.

Corsa gerçekten güzel duruyor.

Karar sizin.
    Corsa veya Ibıza diyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.