C3 4-5 yap 1167 hatasi cözülene kadar yükseltin c4 0 yapin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
*DAİKİN NDJ D2CND024* Kullanıcıları (326. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
10m2 1 mt petek şekilde hesaplayin petekleri koyun,iki banyo var ise 28kw yeterli gelir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamamdır sağolasım benim alev boyutunu yükselmiş demekli mantık çakmağın arkasındaki gaz ayarı yaptığımız yer gibi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynen baca ayarini hata vermeyene kadar yükselt sinir 4-5 civari olsun baktin hata devam ediyor bu sefer c4 2-3 sinirla
C4 0 olunca alev boyu en düşük mü oluyo
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkum1071 -- 31 Aralık 2022; 15:44:48 >
Aynen
Dostum başka var mı böyle şunu yap bunu yap dediğin p19 nedir biliyor musun
P15: Gidiş suyu maksimum sıcaklık limiti
P17: Pompa modülasyon ayarı
P19: Gidiş suyu minimum sıcaklık limiti
Yanında yazanların birim isimleri olduğunu anlayacağınızı düşündüm.
Hocam hiçbir servis montaj yapmaz bunu unutmayın. Çok samimi iseniz ve tesisat hazır sadece kambi bağlanacak ozaman belki. Zaten o şekilde olduğu zaman siz bile çok basit bağlarsınız gerisi sadece servis gelir bağlanöış kombiyi açar ve test ettikten sonra garantisini başlatır. İster servis olsun ister tesistçı olsun ücretsiz montaj yok hocam... Daikin ndj serisi candır çok memnun kalacaksınız inşallah
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Yanlış bilgi veren sizsiniz! Bunuda sizi tenzi ederek dile getirdim ( çok samimi iseniz) dedim zaten. Ama idda ediyorum daikin servis kombiyi kutusundan çıkarıp duvara asmaz. Senin aldığın bayii kombiyi kutusundan çıkarır asar bağlantılarını yapar.
Diyelin ki internetten aldınız ozamanda doğalgaz yetki belgesi olan bir tasisatçı ile montaj işini halledersiniz.....
Lütfen bilmediğiniz konularda ahkam kesmeyin.
Hocam 3 satıcı ile görüştüm. Üçü de bunu ücretsiz yaptıramayacağımı söyledi. Ayrıca, Daikın'ın sitesinde ücretsiz kurulum ve montaj yazıyordu. Onlarla da görüştüm. Onlarda bunu dışarıya yaptırmam gerektiğini söyledi. Şayet eskiden bir kombi kullanıyorsam ve hat hazır ise o zaman montaj mümkün. Sıfır dairelerde mümkün değil.
-
Ek bir bilgi
Şu ürünü montaj dahil 7 taksitle 23 bine aldık.
www.daikin.com.tr
NDJ Smart Premix 24 kW (D2CND024) | Tam Yoğuşmalı Kombihttps://www.daikin.com.tr/ndj-smart-premix-24-kw-d2cnd024--tam-yogusmali-kombi_183265?d=11902 -
Öncelikle hayırlı olsun, güzel tercih olmuş.
Hocam ben geçen yaz aldım direkt bayiden bana verdiği fiyatta montaj hariç neden sitenizde montaj dahil dedim, dedikleri tesisatnız yok eğer tesisat olsaydı sadece kombi değişiminde ücretsiz dediler.
Tesisat olunca işler değişiyor çünkü sıfırdan işlrm yapılıyor delme baca açma gibi işlemler olunca malesef ücretsiz olmuyor...
P17 değerinin yanında birim kelvin değil santigrat gösteriyor kombi çok anlaıpım bişey değil p17 değerini 10 a getirnce 10 kelvin. Mi olmuş oluyot onu anlamadjm
Ben daikin sitesinden almıştım geçen sene. İldeki bayi geldi taktı. Ürün bana hiç gelmedi online alıp bayi iletişime geçti benimle.
Hocam olması gereken bu zaten. Servis değil yani bayii gelip takar. Tekrar söylüyorum tesisat tam ise ve sadece kombi değişimi var ise ücretsiz olur. Not: bir çok kombi değişiminde eski kombi montaj ücreti yerine alırlar.
Değişken bir durum.
Arkadaşlar Daikin Smart son çıkan kombi kullanıyorum, kombiyi telefon uygulaması üzerinden sıcaklık ayarlarından Ev/Dış Ortam/Uyku gibi seçenekleri istediğim sıcaklık ayarını seçip kaydediyorum. Ama sıcaklık ayarları 1/2 saat sonra değişiyor. Bunu nasıl çözebilirim fikri olan varmı
-
Hocam kombiden memnun musunuz? Kullanımı vs. nasıl biraz bahseder misiniz?
-
Sıcaklık ayarlarını termostat üzerinden yapın, ben de uygulama üzerinden değer girsem de, kombinin termostata girilen değerleri okuduğunu gördüm. Bu arada benimki Dakin OT+Lan adaptör kombinasyonu. Sizde aynısı olur mu bilmiyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X