Şimdi Ara

*DAİKİN NDJ D2CND024* Kullanıcıları (327. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.869
Cevap
105
Favori
499.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 325326327328329
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Memnunum hocam ama tam anlamda daha kombinin yanına gitmedim hiç.. Telefon uygulaması ve masa üstü standı ile kullanıyorum. 1/2 hafta oldu aktif edileli. ileride belli olur memnuniyetimiz

• Digi_think D kullanıcısına yanıt

teşekkürler deneyeceğim. Biraz kurcalamıştım ama sıcaklık ayarları kısmını bulamamıştım termostatda. biraz daha karıştırayım.

• arkadaşlar kombim bozuldu değişmesi gerek bu kombiyi alsam kurulum ücreti ödermiyim kombi banamı gelecek yoksa servisemi gelecek teşekkürler

https://www.hepsiburada.com/daikin-ndj-smart-premix-28-kw-tam-yogusmali-kombi-6-yil-garanti-baca-seti-pm-HBC000034CLBC

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wquzun -- 8 Ocak 2023; 1:28:32 >
  • wquzun kullanıcısına yanıt

hocam kombi senin evine gelecek. Sen servisi arayacaksın evinde hat olduğu için montaj ücreti ödemeyeceksin. Ancak, yeni bir proje çizdirmen gerekebilir.

• kaiserx K kullanıcısına yanıt

Daikin kendi sitesinden alırsa montaj ücretsiz diye biliyorum. Yanlış yönlendirmeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes birşey diyor da birde şu acidan bakin,yeni ev almişsin tesisat yok kombinin takilicagi yer belirsiz proje yok adam sitesinden alip servis kafasina göre şuraya takalim mi diyecek.? Proje onayi olmadan dogalgaz firmasi kafasina göre gaz vermez veremez eve bildigin bomba takiyon nedir ne değildir.Şu ücretsiz olayi yeni değil eski kombi yerinden sökülüp yeni kombi takildiginda gecerlidir başka türkü mantik almaz

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Hocam anlatmaya çalıştım ama malesef tepki aldım. Ama neyse anladığım kadarıyla insanlar doğru olanı değil duymak istediğine yöneliyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam valla alem adamlar yav bir de utanmadan yanlış yönlendirmeyin yazmış. Bekle sıfır eve kurarlar kombiyi… Sıfır evde kolektör bile yok sen daha kombiyi bedava kurarlar diyorsun.
    Soruyu soran kişiye son cevabım Daikin genel merkez ile görüştüm. Sıfır eve kombi kurulum hizmetleri yok

• Arkadaşlar merhaba benim bir sorum olacak benim kombi gaz tüketimim çok fazla diye daha önce buraya yazdım sağolsun arkadaşın birisi yardımcı oldu
    C03 c04 ayarından ayarladım c04 ü 0 yap demişti önceden 7 idi ama 0 yaptığımda da çok geç ısınıyor
    C3 de 3 de

Bunun p ve c değerlerimin fabrika ayarını bilen var mı
    Kombi önceden çok çabuk ısıtırdıı şimdi çok geç ısıtıyo böyle oluncada gaz fazla gidiyor

Bide bir başka sorum daha var komni ateşleyeme başladığımda mesela 40 derecen hızlı bir şekilde 41 42 43-44-45-46 oluyor sonra tekrar 44 e düşüyor bunun yavaş yavaş çıkmasını nasıl sağlayabilirim
    Kusura bakmayın

Ev yerden ısıtma 90-100 metre kare
    Değerler bunlar

P00-0
    P01-0
    P02-0
    P03-8
    P04-4
    P05-2
    P06-91
    P07-70
    P08-100
    P09-70
    P15-55
    P16-0
    P17-18
    P18-7.
    P19-30
    P22-0

U00-20
    U01-0
    U02-0
    U03-0
    U04-37
    U05-21
    U06-18
    U07-37
    U08-35
    U09-1

C0 0
    C1 0
    C2 0
    C3 3
    C4 7
    C5 30
    C6 3
    C7 0
    C8 0
    C9 86
    C10 189
    C11 1.3
    C12 0
    C13 0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkum1071 -- 14 Ocak 2023; 0:5:5 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Turkum1071 T kullanıcısına yanıt

Gec isinmakta kastin ev isin gec isinmasiysa bence psikolojiktir diye düşünüyorum yada c4 alev yüksel boyutta yandigi için suyu hizli isitiyo ev isiniyodur ama sen tüketim olumsuz demiştin bilmem kaç m3 oluyor diyince orjinal deger bu zaten yerinde olsam oda termostati takar gerisini ot birakirdim bence ot al arkana yaslan

Ya benim komni balkonda ben ne zaman balkona sigara içmeye çıksam kombi çalışıyor olıyor
    A00 44 den 45 e çıkması baya uzun sürüyor dün gece 40 dereceye ayarladım yattım sabah işe giderken doğlagaz sayaca balktjm 7-8 saat de 5-6 metreküp yakmış bu böyle giderse ocağıma incir ağacı diker benim 2+1 ev yakışan doğalgaza göre evin çok sıcak olması lazım
    İlk ben kombiyi kullanmaya başladığımda suyu daha çabuk ısıtıyordu şimdi anlamadım gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkum1071 -- 14 Ocak 2023; 17:17:27 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Turkum1071 T kullanıcısına yanıt

Senin dedigin olay havalar bizm burda tam dogumadi gunduleri 15 akşamlari 2 derece 3 derece 42 ayarli 47-48 kapatiyor ama kiş geldigin de ayarlanan derece de sabit yaniyor.Fatura 1020tl geldi 176m3 m3 fiyati gecen sene 2 tl idi şuan 5 tl kullaniyoruz bizi bu hale sokanin allah belasini versin ateşlerde yansin inşşşş hayir görmesin burnundan gelsin diyorum başka birşey de demiyorum evde isi kaybi yoksa sana tavsiyem ot al koy oraya birşeye dokunma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 14 Ocak 2023; 17:31:4 >
  • Benim evime geçen sene yeni doğalgaz bağlandı. Daikin sitesinden aldım. Kolektör vs takılı haldeydi. Tesisat işi bittikten sonra daikin bayi gelip kombiyi taktı. Peşine gazı açtılar. Servis gelip kombiyi çalıştırdı. Olanı söylüyorum. @SEHZADE63

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seffa -- 14 Ocak 2023; 19:33:26 >

132 m3 868 lira geldi fatura tek günahımız sicak memlekette oturuyoruz

• İnterStyle kullanıcısına yanıt

Urfa ilcesindeyim yazin 50-55 cikiyor kışın 1-2 hafta -5 filan göruyoruz ama ocak ayindayiz hava durumu gece 3 gunduzleri 14 ama ev yönü kuzey ve önum park şuan 40-42 arasi aslinda suc bizim değil bizi bu hale getirip m3 fiyatini ucuranda gecen sene 350-400 geliyodu

• 156 m3 duplex Marmara bölgesi kışın lodossuz günümüz yok gibi bişey gündüzleri 8-12 gecelere 0-5 arası değişkenlik gösteriyor bu ay 1056 tl geldi

• Merhaba Daikin ndj premix kullanıyorum modülasyonlu oda termostatı ve dış hava sensörüm var. Kombide pompa hız orjinalde %50 de galiba ben bu oranı arttırmalı mıyım %100 falan
    Yoksa termostattan modülasyonlu olarak kendi oranını kedisi mı belirliyor.

• _M_e_t_i_n_ _ kullanıcısına yanıt
    Bildiğin kadarıyla modülasyon kendisi ayarlıyor. Sizin bişey yapmanıza gerek yok bence. Dhs ve modülasyon ot varmış zaten.

• Hybetisk kullanıcısına yanıt
    Eyvallah

• _M_e_t_i_n_ _ kullanıcısına yanıt

Pompa min max ayari var ikiside %50 ise artiramaz.!! Max ayarini 100 cekmeniz lazim

• 
Sayfa: önceki 325326327328329
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.